Відгуки покупців про Засіб для миття посуду Lion Chamgreen Pump Японський Абрикос 960 мл (8806325612223)
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Чистота та Догляд. Об'єм 1 шт: 960 мл
Викликав екзему на пальцях
- Продавець Чистота та Догляд
Добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникла така ситуація. Засіб Lion Chamgreen має м'який склад на основі рослинних компонентів і призначений для щоденного використання. Водночас шкірні реакції є індивідуальними та можуть виникати навіть на засоби з делікатним складом.
Якщо після використання продукту у вас з'явилося подразнення, рекомендуємо припинити його застосування та за потреби звернутися до лікаря. Також будемо вдячні, якщо ви поділитеся додатковою інформацією: чи використовувався засіб у концентрованому вигляді, чи були рукавички та чи є у вас схильність до алергічних реакцій або екземи.
Дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам покращувати сервіс та краще інформувати покупців.
- Галина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 960 мл
Давно люблю это средство, за все, оно просто ТОП. И цена как раз хорошая. Живу одна мне его на год хватает
- Переваги:
- Можно мыть фрукты и овощи, не содержит фосфатов и других вредных несмываемых веществ
- Недоліки:
- Хотелось бы немного дешевле
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 960 мл
Рідина для миття посуду, овочів-фруктів, дитячого посуду в одній пляшці - це зручно.Запах не залишається на посуді. Дбайливо ставиться до ручок. Економічний.Добре, що на нашому ринку Є. Усім бажаю чистого посуду)
- Переваги:
- ледь-ледь відчутний запах; відмінні миючи властивості
- Недоліки:
- не виявила
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 960 мл
Якісний товар.
- Валентина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 960 мл
Дуже хороший засіб. Концентрований. Приємний запах. Руки не сушить.
- Переваги:
- Вистачає надовго. Не сушить руки. Гарна упаковка з дозатором.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 960 мл
Мій улюблений засіб. Використовую його вже давно. Концентрований, с приємним ароматом, вистачає на довго.
- Переваги:
- Концентрований, приємний аромат, вистачає на довго, гарно відмиває посуд.
- Недоліки:
Дякує за вибір нашого бренду та приємний схвальний відгук! :)
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 960 мл
Гарний засіб. Приємний запах.
- Переваги:
- Екологічність
Дякуємо за вибір бренду LION та за оцінку!
- АллаПродавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 960 мл
Одно из лучших средств. Запах нежный и легкий, не раздражает. Руки не сушит. Но самое главное, отмывает все отлично. Расход средства очень экономный. Я без опасений мою им кроме посуды еще и овощи с фруктами. И еще очень хорошо отмывает жирные пятна с одежды не снимая краску... Так что - рекомендую! Советую дожидаться акций - тогда вообще, альтернативы нет
- Татьяна А***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 960 мл
Средство мне понравилось, но сначала было непривычно, что нет столько пены, как от Фейри и им подобным. Но за то, что оно биоразлагаемое и безопасное, я ему прощаю этот недостаток.
Непривычным является и тот факт, что одно средство подходит и для мытья посуды, и для фруктов, овощей.
На самом деле очень удобно, ведь оно к тому же щадяще к коже рук, не сушит. После того, как закончила первый флакон захотелось повторить покупку.
Японцы умеют создавать качественные средства.- Переваги:
- Для мытья посуды и для фруктов, овощей
- Дима К***
Корейці*
- Валентина С***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 960 мл
За эти деньги лучшее средство. Отлично справляется с поставленной задачей. Из всей линейки этот самый эффективный. Даже сильный налет и загрязнения ему под силу. Не большой объем это огромный плюс, средства хватает надолго потом заказываем свежее. Про аромат ничего сказать не могу, он скорее нейтральный.