Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Смартфон Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 8/256Gb Sky Blue (Global Version)

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Відгуки про товар продавця Button
  • юрий х***

Все супер, звук чудовий, 5g літає

• Вікторія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Button. Колір: Purple. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефон супер, дуже дякую.

• Микола К***

Хороший телефон

Переваги:
    Швидка зарядка, гарна камера, шустрий телефон
  • Наталія Д***

• Михайло Г***

Швидко і якісно. Дякую

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

на ці гроші більш ніж норм

Недоліки:
    не виявила
    • Продавець  WOWS

Ірина, вітаємо! Дякуємо вам за відгук, приємного користування!

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: White. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

В описі вказано, що євро версія. Те ж саме і підтвердила оператор, при розмові. По факту приїхала глобальна

Переваги:
    Характеристики телефону
    Недоліки:
    Недоліки в описі і не компетентність продавців
    • Продавець  WOWS

Віталій, доброго дня! Нашим магазином надається лише оригінальна продукція, яка орієнтована для використання на ринку України. В цьому випадку модель Redmi Note 12 Pro 5G 8/256GB Dual Sim дійсно передбачена європейського стандарту. В нашому магазині присутня позиція також й міжнародного стандарту, глобальної версії. Стандарт виготовлення не відповідає версії прошивки, яка зорієнтована до певного регіону. Нам дуже шкода, що ви відмовились від повернення товару, що ми вам запропонували й сподіваємось на ваше розуміння!

• Виталий Р***

Евро версия называется глобальная версия (то есть Макс. версия). Это одно и тоже.

• Илья Д***
    Відгук від покупця. Продавець: protokol. Колір: Graphite. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Прийшло не то что нужно визуально не соответствует + процесор другой не советую тут что либо покупать

• Продавець  protokol

доброго дня так сталась помилка наші менеджери неправильно вказали процесор ми цю помилку виправляємо
      Вам було запропоновано повернути гроші за телефон або зробити часткову компинсацію ви відмовились
      дякуюємо вказали нам на нашу помилку нам прикро що так сталось виправляємось

• Максим К***
    Продавець: protokol. Колір: Graphite. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

У вас неправильное описание это Note 12 Pro 4G.

• Продавець  protokol

В даній версії 5G є є такаж версія на 4 G