Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кава в зернах Platinum купаж 70%/30% свіжообсмажена 1 кг

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Михайло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Caffeine Ark. Загальна вага: 1000

Смачна кава середньої прожарки. Непоганий купаж.

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:
    Не відчули
  • Артем Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Caffeine Ark. Загальна вага: 1000

Я сподівався, що кава свіжої обжарки повинна бути помітно кращою, ніж кава подібної цінової категорії із звичайного супермаркету. Враховуючи абсолютно позитивні відгуки про цей купаж, зробив замовлення. Сервіс магазину допоміг вирішити питання щодо самого замовлення досить оперативно і вичерпно.
    Але сама кава...
    Вона не ароматна. Запаху після відкривання пакету майже немає. Коли мелеш зерна - також нічого не змінюється. Ніякого аромату кави на всю кімнату.
    В процесі заварювання так само.
    Нічого схожого з тим, що написано про неймовірний смак цього купажу не відчув ні я, ні ще 5 людей.
    Заварювання - крапельна кавоварка Melitta Enjoy, дозування 55 г кави на 1 літр води, якщо це важливо. Мелю зерна безпосередньо перед заварюванням.
    Я не можу назвати себе кавовим гурманом та знавцем смакових дескрипторів, але за тих самих умов зернова кава, куплена у супермаркеті, з датою виготовлення 3-4 місяці тому давала помітно кращій результат не тільки на мій погляд (п'ємо каву вранці на роботі невеликим колективом, тому обмінюємося враженнями).
    Я чогось не розумію і так і повинно бути? Чи щось роблю не так?
    Або порадьте, будь ласка, каву приблизно в такому ціновому сегменті, для крапельної кавоварки, щоби дійсно відчути різницю без молока і цукру, бо це якесь разчарування.

Переваги:
    Сервіс магазину бездоганний
    Недоліки:
    Не зрозумів позитивних відгуків щодо самої кави
    • Продавець  Caffeine Ark

Добрий день! Дякуємо за відгук! Так, для купажу з робустою це нормально. Для більш виразного смаку та аромату спробуйте моносорт арабіки, наприклад посилання

• Дмитро К***

Ну не знаю. У меня запах при помоле был шикарный. Вкус и запах после заваривания - тоже на высоте.Помол делал сразу на пол кило, про запас, что бы не заморачиваться каждый день по три раза. Завариваю в обычной рожковой кавоварке GRUNHELM еспресо.

• Артем Т***

У моєму випадку запах скоріше на легко посмажене соняшникове насіння схожий, ніж на каву.
      Не знаю чому так.

• Дмитро К***
    • Загальне враження

• Аромат

Давно такой хороший кофе не попадался. Всем доволен. Зерно в основном отличное, при помоле - аромат стоял по всей квартире. Крепость, вкус и запах меня полностью устраивают. Кислинка не замечена.

Переваги:
    Вкус, аромат, крепость.
    Недоліки:
    Нет.
    • Смак

Багатий

• Ступінь кислотності

Не виражена

• Віктор П***
    • Загальне враження

• Аромат

Хороша кава, вартує своїх грошей!

Переваги:
    Міцна та запашна
  • Дарина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Caffeine Ark. Загальна вага: 1000

Кава чудова, беру не перший раз. в подарунок поклали чай, дуже приємно, дякую!)

Переваги:
    Смачна
  • Ірина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Caffeine Ark. Загальна вага: 1000

Брала для себе і на подарунок. Особисто для мене смачно, але якщо є проблеми з тиском, краще брати чисту Арабіку.
    Окрема подяка за чай з жасмином, він чудовий

Переваги:
    Смачно, гарно смакує з молоком