Топи продажів

Відгуки покупців про Засіб для чищення гриля PRO service Grillexpert з розпилювачем 1 л (4823071627534)

Оцінка користувачів 5/5
  • Василь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1

В міру забруднений алюмінієвий фільтр витяжки відчистив від бруду без особливих зусиль.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Александр К***
  • Сергей Б***

Оценивать пока не буду,время покажет .На фото "Розетки" изображено в коричневом цвете и написано,что концентрат . Покупал раньше на другом сайте и тоже коричневого цвета ,но не концентрат.Купленным на другом сайте-не в восторге ,а "Розетка" прислала прозрачного цвета и тоже не концентрат ,хотя заявлено обратное !!! Попользуюсь -сделаю выводы!

• Максим Л***

фото можете прикрепить того что вам пришло

• Сергей Б***

Не могу добавить фото .Прозрачная субстанция водяной консистенции с не сильно едким и характерным запахом.

• Маргарита

с сеткой для вытяжки средство справилось легко! Есть резкий запах нашатырного спирта, но он быстро выветривается. Главное не забыть работать в перчатках, так как руки очень сушит!

Переваги:
    Легко отмыло вытяжку
  • Радуан А***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1

покупал не в Розетке, в уважаемом гипермаркет
    светлая водичка, дно сковородки, фильтр вытяжки - не моет, вообще
    зато этого же производителя средство Grillmaster купленное в Розетке - моет супер

Переваги:
    Недоліки:
    не работает
  • Анна М***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1

І я не за засіб, засіб чудовий, я його не перший раз замовляю, але це ж жах, відправили пляшку - одразу пошкоджену. Пляшка, просто тече, до мене дійшло 100 мл засобу

Переваги:
    Чистить відмінно
    Недоліки:
    Пакування відвратне, засіб не дійшов до покупця. Весь засіб витік у пакування, при чому, що нема видимих пошкоджень.
  • Екатерина К***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1

Превзошло все ожидания! Очень застарелый жир вывел легко и просто) Рекомендую!

Переваги:
    Сплошные
    Недоліки:
    Не нашла
  • Ylia V***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1

Подходит для очистки не ржавеющей стали?

• Анна С***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1

подходит ли для антипригарных, тефлоновых и керамических поверхностей?