- Валерія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дуже гарний засіб, застосовувала на поверхнях із застарілим брудом та жиром, не довелося прикладати зусиль і терти губкою, засіб чудово впорався з поставленим завданням.
Представник постачальникаВалеріє, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Cillit Bang
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
эффективное средство для поддержания кухни в идеальном состоянии
- Переваги:
- средство работает на отлично
- Недоліки:
- не обнаружены
Представник постачальникаВиктория, спасибо за отзыв! Пользуйтесь с удовольствием!
- Лілія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Очень довольна результатом (покупала уже несколько раз), использую для мойки плиты, духовки, помогает легко удалить жир.
- Переваги:
- Хорошо чистит, без усилий, расход минимальный
Представитель поставщикаСпасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
хороший
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда Cillit Bang
- Валерій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Відповідає опису.
- Переваги:
- Якість, кількість, ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаВалерію, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Cillit Bang
- Нина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Хорошо выполняет свои функции.
Представник постачальникаНина, спасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Очень хорошо помог при уборке в ванной и на кухне. Убирает грязь, пыль, налет, вымыл потеки от воды на дверцах душевой.
- Переваги:
- Цена, качество, экономичность
- Недоліки:
Представник брендуМария, спасибо за ваш отзыв и высокую оценку продукции Cillit!
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Купила для чистки стеклокерамической плиты. Справился на ура, но очень едкий.
- Переваги:
- Отличное средство
- Недоліки:
- Очень едкое
Представник постачальникаДобрый день! Благодарим за ваш отзыв и выбор нашей продукции!
Хотели бы обратить ваше внимание, что при использовании средств бытовой химии, в том числе бренда Cillit, необходимо внимательно следовать инструкции, а также тщательно соблюдать меры предосторожности, которые указаны на этикетке продукта. В случае возникновения нежелательных индивидуальных реакций необходимо прекратить использование средства и обратиться к врачу.
С уважением, команда Cillit
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дякую
Представник постачальникаМаксиме, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Cillit Bang
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дякую
Представник постачальникаОлексію, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Cillit Bang
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Цей антижир справді допоміг мені відмити сковорідки і духовку від налипшого з часом жиру. Використовую також для прибирання кухонної поверхні. Тепер жодних жирним слідів.
- Переваги:
- Дієвий засіб, відмиває старий жир
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Катерина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Мені сподобалося. Хороший засіб для миття кухонного приладдя.
- Переваги:
- Густий, хороший засіб
- Недоліки:
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- наталья м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Понравился.
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда Cillit Bang
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Чистить гарно
Представник постачальникаОлено, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Cillit Bang
- Анатолий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Быстро доставили. Проверим в деле
- Переваги:
- Цена, количество
- Недоліки:
Представник постачальникаАнатолію, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Cillit Bang
- Ярослав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Оформили и отправили в указанные сроки
Представник постачальникаЯрославе, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Cillit Bang
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Отлично очищает поверхность, запаха еле-еле уловимый
Представник постачальникаОлено, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Cillit Bang
- Світлана Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Товар якісний,миє гарно
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Cillit Bang
- Шевчук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Хорошее средство,брала по акции,с функциями справляется
- Недоліки:
Представник постачальникаВікторіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Ксенія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Чудовий засіб!
Представник постачальникаКсеніє, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Cillit Bang
- Валерія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Засіб
Представник постачальникаВалеріє, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Cillit Bang
- таня п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Добре убирає жир
- Переваги:
- Качество
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Отличный комплект бытовой химии для дома. При уборке квартиры вообще незаменимые средства. Легкие следы жира и известковые отложения при систематическом использовании устраняют за 10 минут без каких либо усилий: просто нанести, подождать и смыть водой.
- Переваги:
- Средство для ванны отлично очищает известковый налет с плитки и хромированных поверхностей. Средство против жира легко устраняет следы жира. При этом оба не имеют сильного запаха и относительно безопасны при использовании.
- Недоліки:
- Средство против жира плохо устраняет серьезные старые жировые отложения. Для этого требуется более серьезная химия.
Представник постачальникаАлександр, благодарим вас за выбор нашей продукции! Приятного использования! С уважением, команда Cillit Bang
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Отличные средство для очистки кухни и ванны.
- Переваги:
- Хорошо очищает. Удобно покупать комплектом.
Представник брендуАлександр, спасибо, что выбираете нашу продукцию!
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Антижиром, пользовалась и ранее, с задаче отлично справляется.
Протестила второе средство - мне нравиться, налет на плитке в ванной отчистился отлично!! Спасибо. Буду брать еще.- Переваги:
- Комплект из двух средств
Представник брендуОксана, спасибо, что выбираете Cillit! Приятного использования!
- Корендій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
- AlexandrПродавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Эффективное средство для кухни Справляется с даже очень сильно сложными загрязнениями
Стоит потраченных денег за это средство
Представитель поставщикаАлександр, благодарим за выбор средств Cillit и за отзыв!
- Максим К***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Хорошо очищает, мыл окна и плиту
- Недоліки:
Представитель поставщикаМаксим, спасибо за ваш отзыв! Пользуйтесь с удовольствием!
- Лебедева Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
отличное средство- все в одном флаконе, поэтому занимает мало места, а выполняет много функций! убрало все загрязнения с кофеварки, керамическая плитка на стене отмылась от жирных пятен, кухонная столешница отмылась от пятен чая ,вообщем вся кухня ,блестит надо брать новый флакончик!
- Переваги:
- отмывает и очищает все поверхности
- Недоліки:
Представник брендуНаталья, спасибо за отзыв! Рады, что вам понравилась наша продукция!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Засіб дієвий, купувати у великій кількості дуже вигідно!
- Переваги:
- Дуже чудова якість, яка перевищує ціну!
- Недоліки:
- Немає!
Представник постачальникаТетяно, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Cillit Bang
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Хороша річ. Застарілий жир видалив. Краще 2 рази
- Переваги:
- Велика упаковка. Гарно розпилюється
Представник постачальникаІване, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Хороший засіб
- Переваги:
- Видаляє бруд добре.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! З повагою, команда Cillit Bang
- АНДРІЙ К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Топ засіб
Представник постачальникаАндрію, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Cillit Bang
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Гарний засіб, швидко , зручно, недорого
Представник постачальникаМарино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Василь З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дуже добре
Представник постачальникаВасилю, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Cillit Bang
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дуже хороший засіб.
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Cillit Bang