- Аделина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Відмінний товардякую
- Переваги:
- Зручність
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаю, Аделіна! Дякуємо за покупку та високу оцінку!
- NinaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Виробник все продумав, одна ручка Click Syst., багато до неї насадок. Якісний товар.
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
хорошая вещь
- Переваги:
- удобно
- Ариадна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
- Балаба И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Очень все хорошо подошла,удобно,практично.Спасибо за хороший товар и быструю доставку!
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Уважаемая РОЗЕТКА! Хочу приобрести эту телескопическую ручку. Скажите, пожалуйста, к ней подойдёт насадка на швабру Leifheit Flexi Pad для плитки и ванны (41701) или нет?
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
К этой ручке подойдёт насадка на швабру Leifheit Flexi Pad для плитки и ванны (41701)?
Эксперт Rozetka.uaДоброе утро, Юлия. Да, к этой телескопической ручке подойдет насадка на швабру Leifheit Flexi Pad для плитки и ванны (41701). В характеристике товара есть большой выбор насадок к этой ручке.
- Ірина А***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Добрий вечір чи підійде ця ручка до швабри Leifheit Clean Twist System 52052
- Олена
Сумісність є в описі.
- Oksanka I***
І я шукаю ручку для Twist system: все працює, а ручка зламалас. Цієї системи в описі сумісності не знайшла, але на вигляд мала би підійти. Невже так важко консультантам написати відповідь на запит стількох людей... Та ми продасте легенько сотню ручок, якщо вона підходить...
- Ольга Н***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Добрый день! У меня Набор для уборки Leifheit Clean Twist System (52014) ( посилання). Сломалась ручка. Но вообще, набор, конечно шикарный.
Подойдет данная ручка к этой модели ?
Спасибо!- Ольга
У нас такая же история и похоже придется покупать новый набор....
- Александр Д***
2021 год а проблема все таже, нет ручек на нашу швабру, что несколько напрягает каждый год покупать новый набор.
- Юрий
Ця ручка не підходить - не працюватиме механізм віджимання, оскільки тут простий телескопічний механізм.
- maggy m***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Удобная телескопическая ручка с удачной идеей фиксатора.Легко открывать-закрывать даже с длинными ногтями. Подумываю для приобретения под насадку каучуковую, чтобы не менять местами насадки во время уборки.
- Переваги:
- Удобный фиксатор
- Недоліки:
- не обнаружены