Відгуки покупців про Плоскошлифовальная машина Procraft PV450
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: TOOLPARK
По факту потужність пристрою всього 150 Вт - в 3 рази (три) менше від заявленої. Це виглядає як шахрайство. Комплектний папір виривається майже одразу після встановлення, можливо треба використовувати більш щільний папір на тканинній основі
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Фактична потужність в 3 рази менша від заявленої
- Андрій Т***
Вирішив залишити машинку, оскільки вона мені потрібна була терміново, на вихидні і вже не було часу займатися поверненням. І пожалкував: машина зроблена похабно: вже при розпакуванні почали відлітати ненадійно запкріплені пластикові деталі. Перехідник до пилосмокту просто ніяк не тримається, при роботі доводеться постійно тримати його рукою. Зажим для шліфувального паперу тримає тільки сітку, або папер на тканинній лоснові, на паперовій основі не тримає. Шнур живлення занадто короткий і одразу требав брати продовжувач. І найголовніше - машинка занадто слабка, я планував разову роботу, відшліфувати комод, але вона навіть це не тяне, незалежно від зерна наждачного паперу. Можливо підійде для шліфування стін, або для фінішної обробки. Але навіщо це "г" взагалі потрібне, коли за ці ж кошти можна взяти більш потужну машинку, з чесними 450 Вт, і яка не буде розвалюватися одразу після розпакування. Зробив для себе залізобетонні висновки про бренд Procraft
- Продавець TOOLPARK
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Приносимо вибачення за невірні дані в характеристиках — ми довірилися специфікаціям від постачальника, де було допущено помилку. Опис товару на сайті вже оновлено. Ми цінуємо кожного клієнта і хочемо виправити це упущення.
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Машинка пропрацювала три місяці і перестала. Шліфувався тільки комод. Тобто нічого більшого не шліфувалось.
- Переваги:
- Цікаво чи гарантія діє
- Ян Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша машина, буде робити
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Марія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Docengo
Рекомендую! Легко нею працювати.
- Переваги:
- Легка у роботі.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
СПАСИБО !!! получено… машина ProCraft PV450 приятно и достойно работает
Долгожданное слово Yes. Yes. Yes- Переваги:
- Отличный
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Спасибо заказу
Плоскошлифовальная машина ProCraft PV450
Работает Klass сотрудникам WSEM ЗДОРОВЬЯ :
ПРИЯТНО удивлен скорости и качеству персонала.- Переваги:
- Отличный
- Недоліки:
- Качество