Відгуки покупців про Іграшка плюшева обіймашка Кіт батон 50 см MY KIGU Коричневий (9007)
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 50
Іграшка гарненька. Коштує своїх грошей. Спілкування сервісу досить приємне. Прийшов рівно за 7 днів, як і було вказано. Все сподобалось. Раджу
- Недоліки:
- Єдине що я бачила таку іграшку трохи гарної якості, але скоріше за все, діло в грошах
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90
Іграшка дуже приємна на дотик. Дитина дуже задоволена тим що в неї є така іграшка. Навіть наша киця полюбила її
- Недоліки:
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Великииииииий!!!!
- Переваги:
- Пречудовий, великий і якісний кіт-обіймашка - 130 см)! Продавця, як і кота рекомендую!
- Недоліки:
- Немає!
- Олексій О***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
11/10
Девушка довольна и я тоже- Переваги:
- Мягкий и удобно спать
- Недоліки:
- Она ним не делиться
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90
Купував дівчині на подарунок, на день народження, залишилась дуже щасливою, тому можу порадити і цього продавця і саме цей товар! А ще, як вона каже, з ним дуже комфортно просто сидіти або спати)
- Переваги:
- Купував дівчині на подарунок, залишилась щасливою)
- Недоліки:
- Здається немає)
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90
Чудова іграшка, відмінна якість, багато наповнювача. Вже витримав пару тижнів активних ігор - вигляд не змінився (на фото йому вже більше тижня). Дочка в захваті.
- Переваги:
- якісний, багато наповнювача
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 130
Іграшка, просто супер!!! Синочок в захваті!!!
- Переваги:
- М'яка , гарна .
- Недоліки:
- Думаю , прати буде не дуже удобно . Але коли купуєш велику іграшку , це і так зрозуміло.
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 50
Якість добра. Іграшка м'яка, приємна на дотик. На голові є блискавка, щоб діставати наповнювач і прати саму іграшку.
- Переваги:
- М'яка і зручна!
- Недоліки:
- Не виявили
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 70
ок
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Быстро отозвались, доставили быстро, качество хорошее
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90
Заказывала сестре на святого Николая, она визжала как крыса которой на хвост наступили. Покупкой довольна я, ребенок счастлив
Спать удобно, опробовала, да - ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90
Ребенок довольный, таскает его всегда и спит только с ним.
- Переваги:
- Понравился ребенку. Удобно и взрослому обнимать и закидывать ногу.
- Недоліки:
- Одна лапа пустая, постоянно заправляю туда наполнить
- Раїса Г***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90
Класна іграшка ! Все як на фото ! Дитина задоволена )
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Игрушка класс, дочь в восторге )
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Брав дівчині подарунок, їй дуже сподобалось, дякую))) Рекомендую
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 50
Іграшка приємна на дотик, швидка доставка,все супер!
- Переваги:
- Якість товару, швидкість відправки
- Недоліки:
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Супер кіт
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 70
Дитина задоволена.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 50
Мягкая хорошая игрушка.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 150
Чудова іграшка-обіймашка. Замовляла 150 см, приємний матеріал, чиста, без жодних недоліків.
Продавця раджу. - Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90
Іграшка відповідає заявленому опису, відповідальний продавець.
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 70
Супер игрушка, советую
- Переваги:
- Котик
- Недоліки:
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 50
Замовляла три котика, всі якісні і класно зроблені. Наповнювача достатньо, матеріал мʼякий і гладенький. Рекомендую товар і продавця
- Переваги:
- Дуже якісний
- Недоліки:
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 50
Котик дуже мягенький, і пухкий. Виконано якісно, без будь-яких дефектів. Рекомендую товар і продавця
- Переваги:
- Наповнювача достатньо, дуже пухкий
- Недоліки:
- Рудь М***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 130
Все добре. Тканина приємна, набитий гарно.
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 70
Гарненький і наповнений добре, дитина щаслива
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 50
Приїхав добре запакований, вигляд як на фото. Дякую)
Кіт батон просто чудовий! Якісний і повністю набитий, бо бувають худенькі
Дякую і рекомендую продавця!- Переваги:
- Дуже пухкий)
- Недоліки:
- Анастасія О***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 70
Все супер! Дитині сподобалось! Брала на подарунок
- Черняєв А***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 50
Дуже сподобався дівчині
- Лідія Г*** ПетрукВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 130
Крутий кіт. Гарно наповнений, товстий.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 110
Класна іграшка, іменинниця була в захваті!
- Переваги:
- Якісно пошита, приємні на дотик тканини
- Недоліки:
- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 70
Дуже класний котик! Хорошої якості!Дитині на подарунок брали! Дитина задоволена!
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 70
Кота батона получила,быстрая доставка, классный сайт,рекомендую
- Недоліки:
- Василій Ю***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 50
^~^
- Константин З***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 130
Классный кот)!