Відгуки покупців про Насадка мікрофібра змінна 3 шт для плоскої швабри Моп комплект запасних ганчірок 35.5х11 кишеньок з одного боку

Оцінка користувачів 4.82/5
  • Ксенія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Насадка така сама як і в мене на швабрі. Все підійшло. Єдине, що я не врахувала, потрібно було заміряти довжину своєї швабри куди одягається насадка. А так все чудово, продавця рекомендую. Насадки новенькі, чудові.

• Продавець  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.

• Елена

Подошли

• Продавець  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.

• Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Довго шукала ці змінні насадки,в продажу тільки 32*12, але в мене трошки інший розмір основи 36*10. Реальні заміри самої насадки 35*10.5. Але ризикнула і викупила у відділенні Розетки. По щільності насадка тонша, ніж оригінал, але за рахунок цього змогла легко надіти на основу швабри, і за розмірами прекрасно підійшла, трохи потягнувши її в довжину . За якістю прибирання - не гірші ніж оригінал.

Переваги:
    Виконують свою функцію
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Валентина! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Якісний товар, повністю відповідає заявлених характеристикам

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.

• Юрій Х***

чудово

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.

• Аня М***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Чудові насадки , але трішки довші ніж мені треба

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Анна! Дякуємо за високу оцінку. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Ілля Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Ганчірка виконана добре, якість гарна, функцію свою виконує, але є один нюанс, вказано що довжина 33 см, хоча насправді довжина виробу 35 мм (фото додаю нижче).

Переваги:
    Якісний товар, виконує свої функції
    Недоліки:
    В оголошенні вказані неправильний розмір товару
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Ілля! Дякуємо за високу оцінку. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Вікторія Ф***

Відправка в день замовлення
    На мою швабру трохи задовгі, але не впливає на використання.

Переваги:
    Якісний матеріал
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за високу оцінку . Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Петро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Для швабри Logan Polar майже не підходить. Натянути можна але це те.

Переваги:
    Звичайний моп
    Недоліки:
    не підходить до моєї швари
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Петро! Дякуємо за оцінку. Щоб підібрати правильний розмір потрібно виміряти ширину та довжину вашої швабри, миючої частини. У нас розмір вказаний в карточці. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Людмила Т***

Товар підійшов , рекомендую

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Людмило! Дякуємо за відгук . Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда JOIN POINT.

• Наталя Д***

Гарна якість. Швидка доставка

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Наталя! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.