Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Аерозольний освіжувач повітря Air Wick Магнолія та квітуча вишня 345 мл

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Артем Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Качественный ароматизатор , довольно таки концентрированный но без тошнотного запаха.... Рекомендую!

Переваги:
    Пахнет
    Недоліки:

Артеме, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Air Wick

• Александр А***

На всі 100%

Переваги:
    Ціна, качєство
    Недоліки:

Олександре, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Air Wick

• Юрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісний ароматизатор повітря, приемний запах.

Переваги:
    Приемний запах
    Недоліки:
    Відсутні

Юрію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick

• Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

взяла за відгуками. Запах просто жах. Ніякий не ніжний аромат, неможливо дихнути, уже різкий хімічний запах.

Юліє, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
      Упевнені, що Ви обов'язково знайдете той аромат, який Вам сподобається!
      Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
      Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
      Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
      З повагою, команда Air Wick

• Алина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Запах очень приятный, мне пахнет хлопком чуть припудренным. Отлично убирает различные ненужные запахи. Наносила после уборки на шторы и диван. Держится не очень долго, но я долго и не хотела.

Переваги:
    Приятный запах, устраняет неприятные запахи.
    Недоліки:
    Пока нет

Аліно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick

• Максим

Ненавязчивый приятный запах

Переваги:
    Приятный запах
    Недоліки:

Максиме, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
      З повагою команда Air Wick

• Солдатенко Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Співвідношення ціни та якості. Гарний запах.

Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
      З повагою команда Air Wick

• Наталія П***

Приємно пахне. Надовго хватає

Наталіє, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Air Wick

• Березовская Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже приємний та ненав‘язливий аромат. Для тих, хто не любить приторні квіткові, цитрусові чи хвойні аромати - це хороша альтернатива. Чудово перекриває запах. У туалеті стоїть котячий лоток, попередні освіжувачі не перекривали запах після котячого випорожнення, лише додавали до ансамблю нотки якогось аромату. Цей освіжувач миттєво і повністю перекриває весь запах.

Переваги:
    Приємний аромат, хороший об‘єм, прозора упаковка
  • Ольга Г***

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Свіжий, хороший аромат. Рекомендую!

Переваги:
    Одні
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Самый любимый и самый лучший аромат среди такого вида ароматизаторов Air Wick. Мгновенно ароматизирует и быстро убирает неприятные запахи.

Переваги:
    Самый лучший аромат.
    Недоліки:
    Нет.
  • Інна Л***

Приятный ,не резкий аромат,рекомендую

Переваги:
    Недорогой
  • Оля Д***

Просто супер

• Оля Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відмінний ароматизатор повітря.Добре освіжає повітря і дуже на довго вистачає.Просто суперрр)

Переваги:
    Економний
  • Катя В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Як завжди на висоті. Мені, як хазяйці 3 котиків вистачає на рік. Запах супер. Ціна тим більше.

Переваги:
    Ціна, якість
  • Алла
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сам освіжувач дуже подобається, брала декілька разів. Не сподобався саме цей аромат, як на мене запах порошку.

Переваги:
    Стійкість
    Недоліки:
    Аромат
  • Андрей Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил первый раз. Понравился. Не резкий, хорошо устраняет запах. Надолго хватает, расходуется экономно. И бутылка удобная пластиковая, не ржавеет на умывальнике. Советую)

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Пока нет.

Андрей, спасибо за отзыв! Очень рады, что вам понравилась наша продукция!

• Александра Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вкусная пахучка. Пшикаю ей диван и шторы.

Переваги:
    Вкусно пахнет, не оставляет пятен на текстиле
    Недоліки:

Александра, спасибо, что выбираете Air Wick! Приятного использования!

• Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень приятный запах! Предыдущей бутылочки хватило на год.

Дарья, благодарим за выбор наших средств и за отзыв! Рады, что вам все понравилось!

• равлик с***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нравится мне аромат. Еще и на водной основе.

Переваги:
    Запах не похожий на другие освежители, очень приятный, не резкий.
    Недоліки:

Светлана, спасибо за отзыв! Пользуйтесь с удовольствием!

• Артем С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличное средство, очень хорошо помогает и в туалете, и после кошки, и в местах для курящих. Нейтрализует запах мгновенно, всем рекомендую

Переваги:
    Не травит воздух
      Представник бренду

Артем, спасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Запах в меру стойкий, не резкий, хороший мелкодисперсный распылитель, не оставляет пятен на ткани, по акции хорошая цена

Переваги:
    Запах, состав на водной основе
    Недоліки:
    Минимальное количество в заказе от 2 шт.
      Представитель поставщика

Марина, спасибо за выбор продукции Air Wick! Приятного использования!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень нравится! Для меня самый лучший освежитель. Надолго хватает.

Переваги:
    Запах супер,не резкий и не надоедает
      Представитель поставщика

Анна, благодарим за ваш отзыв! Приятного использования!

• Сироткина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень люблю этот освежитель . Хорошо распыляется,отличный запах.

Переваги:
    Акция,запах.
  • пипкин п***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Обалденный запах. Купила чтоб освежить вещи в шкафу на даче. В итоге пшикаю его без конца и на шторы и на диваны. Долго пахнет, реально запах свежести. Приятный и за две недели ещё не надоел запах. Экономный и не такой противный как аэрозоли.

Переваги:
    Их миллион
    Недоліки:
    Отсутствуют.
  • Віталік К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я не знаю що ви знайшли в цьому освіжувачі, особисто мені - він не сподобався. Мабуть це тому, що я люблю натуральні запахи, а не хімічні. Як на мене, тим людям, які можуть просто відкрити квартирку в кімнаті не варто купувати освіжувачі повітря, адже натуральне повітря - завжди корисніше, та й приємніше, напевно. Тим людям, які живуть в будинках, які не можуть провітрюватись по одній чи іншій причинах, можливо, цей освіжувач сподобається. Я написав про особисто мою думку, у всіх смаки різні, але так як в мене яскраво виражений нюх та мені легше провітрити кімнату, після того як я купив даний освіжувач, я зробив висновок: ніякий освіжувач повітря тобі не замінить чисте, натуральне повітря. Проте, повторююсь, у кожного різні смаки.

Переваги:
    Не можу сказати, так як він мені не сподобався.
    Недоліки:
    Токсичний запах як на мене.
  • Ірина Т***
    Продавець: Rozetka

Купувала тільки одинраз, більше не буду його використовувати.

Переваги:
    На довго вистачає
    Недоліки:
    Різкий хімічний аромат, неприємний запах тільки маскує, не прибирає.
      Представник бренду

Ірино, добрий день! Дякуємо за ваш відгук!
      Хотіли б порекомендувати Вам звернути увагу на інші аромати з колекцій Air Wick. Упевнені, що Ви обов'язково знайдете той аромат, від якого будете в захваті! Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 307 244 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
      З повагою, команда Air Wick

• Ольга Н***
    Продавець: Rozetka

Освежитель воздуха - хорошая вещь) но действительно, зачем сразу 2 шт одного и того же???? Почему нельзя разных ароматов , но тоже 2 шт??

• Катерина Д***

В цьому плані Розетка сама собі ведмежу послугу робить. Я такі речі не замовляю тут, і думаю таких як я багато. Якби можна було різні взяти, або були набори з різними ароматами, думаю продажі зросли б

• Виктория

Чому не можна купити 1шт????Мінімум тільки 2

Переваги:
    Недоліки:
    ---
    • Олег

Нельзя, указано же конкретно.
      Скооперируйтесь с кем-то...

• Катя
    Продавець: Rozetka

Беру спеиально именно его, потому что на руки пе пшикает после использования. мноие другие попадают на пальцы не отмоешь потом. никак....

• Алина
    Продавець: Rozetka

я выбирала по отзывам. привлеко что натуральный аромат. ну не прогадала. выполняет свою задачу на 5.

Переваги:
    удобная штука
    Недоліки:
    дорого
  • Лесюня
    Продавець: Rozetka

Зручна упаковка, подобається, що бачиш рідину. Запах не відволікає, немає різких ноток. Нормальний освіжувач, спробую ще.

• Лена В***
    Продавець: Rozetka

Закончился освежитель воздуха в машине. Под рукой дома оказалось это чудо-средство. Вот прям находка. Раньше его только в санузле использовала. А это побрызгала в салоне (забыла на пакет с рыбой забрать) - прям быстро все пришло в норм. И запах убил, и освежил хорошо.

• Светлана
    Продавець: Rozetka

Забрала шторы из химчистки. Был очень едкий запах . никакте проветривания не помогали. Рискнула им набрызгать на ткань - результат удивил. очень приятный аромат и не оставил пятен на ткани. неожиданно очень хороший эффект.

• Оксанка
    Продавець: Rozetka

Так ну я навіть не знаю як має пахнути льон чи бузок )) Але цей запах мені дуже ок)) Бризкаєш і вдома НЕЙМОВІРНА свіжість, одразу стає ну дуууууже затишно)) Теперь якщо схожий запах чую, завжди домівку згадаю)