- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: DronHub. Колір фюзеляжу: Чорний
Класний квадрокоптер за сою ціну. Приємно вразив час роботи від батареї. При польоті з передачею відео спокійно протримався 15 хв. і не розрядився до кінця. З телефоном з'єднується без проблем.
Продавець оперативно вийшов на зв'язок, коли необхідна була технічна консультація, за що йому велика подяка) - Евгений Т***Відгук від покупця. Продавець: DronHub. Колір фюзеляжу: Чорний
Не получается подключить камеру к телефону, а так всё ок.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: DronHub. Колір фюзеляжу: Чорний
Крутой коптер, ребенок в восторге)
Спасибо за рекомендацию) - Шевченко Т***Відгук від покупця. Продавець: DronHub. Колір фюзеляжу: Чорний
Чудовий коптер! Я вражений. Простий у використанні, знімає відео та фотографії, а батарея довго тримає. Політ - справжнє задоволення!
- Переваги:
- 100
- Радион Г***Відгук від покупця. Продавець: DronHub. Колір фюзеляжу: Чорний
отличный коптер, оправдал все ожидания!
- Переваги:
- дальность полета, качество коптера
- БорисВідгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Сірий
летает классно, держится при ветреной погоде
сначала все было отлично, максимально отлетал на 250 метров, все было норм
в один прекрасный день отлетел метров на 50 и он потерял пульт, пытался бежать за ним, но не помогло - улетел и я так его и не нашел..
тревоги и ветра не было тогда- Переваги:
- качественный пластик, хорошо держится на ветру
- Недоліки:
- картинка с камеры 25 фпс - идет рывками, в один день просто решил улететь и я так его и не нашел
- Илья З***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Не рекомендую взагалі, на третьому польоті після злету одразу втратив керування і полетів від мене наче злякався( знайдений не був)
- Переваги:
- Легкий в управлінні
- Недоліки:
- Може втратити контроль на відстані 5 метрів і полетіти куди очі бачать
- Продавець Drone for Ukraine
Дякуємо за відгук. Нам шкода, що сталася така ситуація.
Під час повітряної тривоги та роботи РЕБ можливі збої GPS і зв’язку — у таких умовах будь-які дрони можуть втрачати керування або відлітати. У додатку відображаються останні координати дрона, за якими часто можна визначити місце його приземлення.
Рекомендуємо не запускати дрон під час тривоги, дочекатися стабільного GPS та виконувати калібрування перед польотом.
- Костянтин П***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Доставили як обіцяно - 2 дні. Товар новий. Перші випробування показали, що товар відповідає опису. Єдине що в описі було зазначено зарядний пристрій в подарунок - немає. Але є запасний акамулятор. В цілому - замовленням задоволений. По теплу - протестуємо в повній мірі. Дякую маркетплейсу Розетка - обслуговування на достойному рівні!
- Переваги:
- Товар відповідає опису, гарна якість.
- Недоліки:
- Поки що не виявлено - працює добре.
- Продавець Drone for Ukraine
Дякуємо за ваш відгук
Раді, що товар вам сподобався і відповідає опису. Гарного тестування по теплу та приємного користування!
- Марія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Замовила на подарунок. Батарея працює 10 хв політ. Камера в програмі показує картинку навпаки. Найгірше все таки батарея. Заявлено 28 хв. 10 хв це ок? Прикро, адже був подарунок, а приніс негативні емоції
- Недоліки:
- Батарея, камера
- Продавець Drone for Ukraine
Доброго дня... камера перевертається в додатку. акб заряджати треба тільки 1-2 А 5в блоком живлення і кабель який в комплекті . Якщо заряджати швидкісними блоком акб швидко вийде з ладу.це дуже важливо.
- Марія Ф***
Камера не певертається в додатку. Не знаю з чим повʼязано. Батарею заряджала проводом з коробки. Найдовший політ був 10 хв. Просто про це потрібно попереджати. Як мінімум вибрала би інший товар чи докупила батарею.
- Максим І***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Г***о, хоч відкалібрував, просто запустив він на максимальних обертах пішов вверх і улетів, на команди не реагував і екстрена зупинка не працювала
- Переваги:
- Де?
- Недоліки:
- Немає разом з дроном
- Продавець Drone for Ukraine
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас виникли труднощі з використанням дрона. Для коректної роботи важливо проводити повну калібровку та запускати пристрій на відкритій місцевості без перешкод. Також звертаємо увагу, що під час повітряної тривоги можливі перебої зі зв’язком та сигналами, що могло вплинути на роботу дрона.
- Максим І***
Я робив повну калібровку
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Seleon Store. Колір фюзеляжу: Чорний
Від'єднався від пульта та телефона, полетів у невідомому напрямку, попри те, що калібрування відбувалось з gps, знайти не вдалось
- Продавець Seleon Store
Шкода, що сталася така ситуація.
Дрон перед польотом був відкалібрований, але, ймовірно, якщо була повітряна тривога то міг працювати РЕБ, що глушить сигнали GPS або перешкоджає зв’язку з пультом
З нашого боку дрони перевіряються перед відправкою
Рекомендуємо на майбутнє запускати дрон на безпечній відкритій території, обов'язково дочекатись повного захоплення супутників перед зльотом та зважати на повітряні тривоги.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Все хорошо всё есть,летает хорошо.
- Недоліки:
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
просто додам до свого коментаря від 9 червня, де написав про неполадки і проблеми. Продавець звязався, я відіслав дрон, через декілька днів прислали назад вже справний (а можливо й просто замінили). Тепер все працює і жодних претензій до продавця немаю. Респект за взаємозвязок і оперативність в усуненні непорозумінь)
- Переваги:
- зворотній зявзок з продавцем
- Недоліки:
- складний при ознайомленні, але за свої гроші - нормальний
- Денис Є***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Все пришло вчасно, та все працює
Придбав даний дрон, прийшов оперативно, зарядив обидві батареї, підключився, все нормально, через програмку з проблемами, але підєднується, запустив, політав, вклав другу батарею, при взльоті дьорнуло, нахилило і вивалився моторчик( зясувалося - друга батарея просто "вбита". Показує що заряджена, а на ділі дає тільки поштовх Тепер не знаю що робити, як з продавцем звязатися?
- Переваги:
- не вспів дізнатися
- Недоліки:
- одна з двох батарей прийшла "вбита", що спровокувало (так думаю) поломку
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Ужасный дрон, не слушается пульта, хотя gps включен и словил 19 спутников, не подключается камера через приложение
Постоянно пишет сбой сети,
Лопасти очень ламучие , за 10 минут сломались 8 лопастей, дрон летает сам по себе пульта вообще не слушает- Переваги:
- Их нету
- Недоліки:
- Полностью весь дрон
- Діма С***Відгук від покупця. Продавець: UADreamOG. Колір фюзеляжу: Чорний
Купив цей квадрокоптер, своїх грошей він не коштує, ми протестували його на полігоні. Результат такі, в висоту він летить максимально 20 м далі втрачається зв'язок с пультом, а від пульта над землею максимально 70-80 м.
- Переваги:
- Дизайн
- Продавець UADreamOG
Доброго дня. Дякуємо за відгук, але все що написано не є правдою. Якщо у Вас є труднощі з використання - напишіть або зателефонуйте, ми допожемо у налагодженні. Скоріше всього Ви не калібруєте квадрокоптер і тому він так летить, без використання GPS.
- Андрій І***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Сірий
Чудовий дрон для початківців. При першому запуску спіймав 19 супутників, швидко пройшов калібрування і при невеликому вітрі досить стабільно почувався в повітрі. Управління дроном швидке і без затримок. Якщо не вмикати запис відео то тривалість польоту в мене склало 23 хвилини, Камера звісно не 4к за це і 4 зірки.
- Переваги:
- Досить стабільний і приємний в керуванні. Ціна
- Недоліки:
- Якісь відео та фото м'яко кажучи не дуже.
- Продавець Drone for Ukraine
Дякую вам за чесний і такий обширний відгук. Це дійсно модель одна із найкращих для тренувань, та навчань польотів. Камера 4к мається на увазі розширення відео. Тобто на великому екрані, відео буде на весь екран. А не в маленькому віконці. Сприводу якості зображення, ви повністю праві. Так як для чіткої картинки потрібна стабілізація камери. Без неї, полосить. Дрони з стабілізацією камери мають бюджет від 6000грн. Коли натренуєтесь, на цьому девайсі, будемо раді підібрати вам дрон для відео та фото. Ще раз дякуємо за ваш відгук ;)
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Хороший коптер за свою цену.
- Анатолий В***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Купляв дитині на подарунок - граюсь сам.
- Переваги:
- Топ за свої гроші
- Іван С***
Чи є зараз якісь заборони на польоти на квадрокоптері?
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Дрон поміняли. Зараз все ок. Шкода що перед відправкою не протестували. Зараз ситуацію виправили. Дякую.
Кусок г***а. Незаряджається, не запускається.
Був куплений дитині в подарунок. Результат - сльози і розчарування. І ще витрачені кошти та нерви. Велике дякую виробникам- Богдан
Просто відправте скаргу
- Олександр М***
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Все сподобалось, рекомендую!
- Виктор М***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Прийшов дрон все добре перевірив працює. Але в комплектації немає злітної площадки
- Недоліки:
- Немає злітної площадки
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Просто немає слив! Тільки підгявся в повітря, сам полетів вгору кудись взагалі не слухався пульту! Гроші на вітер
- Переваги:
- Недоліки:
- Сам полетів , не слухався джойстику.
- Продавець Drone for Ukraine
Доброго дня, мабуть ви не пройшли калібровку на дроні через додаток
Забрав дрон. Постійно пищіть пульт , вказано що батарея не зяряджена хоча заряджаю вже третю годину. Горить червоний індикатор справа.
- Переваги:
- Дешевий
- Недоліки:
- Незрозуміло в тому проблема, напевно не заряджається
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Гарний дрон за свої кошти
- Переваги:
- Легкий, витривалий, зручний у викоримтанні
Замовив даний товар у чорному кольорі. Передзвонили, попередили, що залишились лише помаранчеві. Добре, погодився. Але надіслали без площадки для взльлту/посадки, хоча по акції мала би бути!
- Переваги:
- Гарний коптер. Співвідношення: ціна-якістт
- Недоліки:
- Продавець не надіслав площадку для взльоту-посадки!
- Андрей Д***
Продавець швидко і оперативно виправив свою помилку. Тому притензій ніяких як до товару, так і до продавця.
- Мацюк А***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
менеджер взяв гроші за доставку, хоча при покупці було вказано достака безкоштовна, при розпаковці не було брошури самої головної і також площадки для дрона, яка також шла в наборі..
- Мацюк А***
Вирішив вже цю проблему з продавцем, все добре)
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Це Хороший, бюджетний варіант для того щоб навчитись і зрозуміти що таке дрон і що таке затримка при керуванні.
- Переваги:
- без досвіду
- Недоліки:
- Є тупняки при запуску. Є тупняки при поверненні на базу( впав в полі). Батарея сідає в момент та індикатор не показує в реальному часі заряд батареї(До 20 хвилин не більше). Все це з жосвіду мого дрона цієї моделі. Камера просто жахлива в плані якості( зрозуміло чому - бюджетна) Але хочаб щось.
- Алексей П***
Порадьте, будь ласка, дрон дитині на 10 років
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Дрон супер!!!
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Все працює справно, тривалість батареї висока.
- Євгеній П***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Сервіс 5
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Брали дитині на день народження. Дитина дуже задоволена! Дякую Вам!
- Владислав
А скільки дитині років?
- Валерій Д***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Менеджер вічливий. Замовлення відправили швидко. Дякую!
- Данил С***Відгук від покупця. Продавець: Drone for Ukraine. Колір фюзеляжу: Чорний
Дрон......... офигенный.