Відгуки покупців про Набір для створення шарм браслетів і прикрас з намистин в шкатулці з подарунковим пакетом Райдужний (6463763)
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Needs
Товар прийшов вчасно, все як на фото матеріал качество, все супер.
- Переваги:
- Вчасно, якісно
- Недоліки:
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Needs
Товар доставлен очень быстро, все соответствует описанию, все детали целые, шкатулочка и картонный пакет не помятые. Спасибо!
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Needs
Товар відповідає опису
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Needs
Заказала этот набор , пришла мятая шкатулка, заказала второй такая же история , но выглядела не так ужасно как первая, и так как выбора не было и времени на поиски тоже, пришлось забрать! Вторую коробку случайно забрал муж забирая все мои посылки и суть в том что вернуть в пункт самовывоза я ее не могу, только по НП за свой счет и там не понятно как потом будут возвращать деньги, я думаю стоит об этом предупреждать что вернуть обратно в розетку нельзя!!!!! Очень разочарована!!!!
- Продавець Needs
Вітаємо. Нам шкода, що з замовленням виникли незручності. Найкращим рішенням завжди є огляд товару у відділенні при отриманні і відмова від замовлення, якщо щось не так з товаром або за будь-якої іншої причини. В картці товару вказано, що продавець товару не Розетка, а магазин-партнер. Такі товари, на жаль, Розетка не приймає на повернення через свої пункти видачі, оскільки вони не є власником товару. Товар можна повернути Новою Поштою до продавця. За Вашим зверненням на повернення товару Вам одразу надали всю детальну інформацію на рахунок повернення товару, порядок і терміни повернення коштів. Все розписано абсолютно детально, але якщо у вас все ж таки залишилися запитання, повідомте, будь ласка, і ми допоможемо вам розібратися.