- Регелюк А***Відгук від покупця. Продавець: iCler
Поки нормальна - ніяких пошкоджень не виявили. Побачимо, як себе покаже... Важка. Магніт сильний - ледь роз'єднала половинки... Шнурок не дуже довгий...
- Переваги:
- Ще не знаю, але сподіваюсь, що буде гарною помічницею... Головне щоб магніт через скло міг втримати другу половину. Є додаткові накладки
- Недоліки:
- Важка, але розумію, що це необхідно бо магніт не маленький...
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Online shopping
Жах.
Лохотрон.- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Нічого вона не миє.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET
Пробували мити вікна пластикові, магніт не тримається падає, чи можна зробити повернення?
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: NiceTv
Взагалі не працює, магніти не тримають,гроші на вітер!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Взагалі непотріб
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Stylish car house
Жахливий товар . Магніт зовсім не тримає зовсім . Непотріб жахливий не купляйте цього . Товар зовсім не відповідає якості .
- Переваги:
- Немає жодних
- Недоліки:
- Повний недолік
- Лина Е***Відгук від покупця. Продавець: B Group
Прийшла щітка але вона не відповідає опису!
- Лівак І***Відгук від покупця. Продавець: HavenJoy
Нещодавно замовила цю щітку, після замовлення мені зателефонував магазин і запропонував дорожчий варіант на 150 грн запевнивши що в цьому варіанті сильніший магніт і вона точно добре буде триматися навіть на товстішому склі. Результат: щітка абсолютно не тримається на вікні, якщо прикріпити її до тонкого скла в між кімнатних дверях і почати рухати щоб помити вікно то при русі вона одразу відпадає з іншої сторони
- Козіброда С***Відгук від покупця. Продавець: JAST-TIM
Через пластиковий двохкамерний пакет не магнітиться
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Не тримається
- Продавець JAST-TIM
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, візьмемо до уваги ваше зауваження. Оглянемо даний товар ще раз на складі
- Павел М***Відгук від покупця. Продавець: S M A R T
Это "чудо" на окне не держится, слабый магнит. Не покупайте, деньги на ветер.
- Переваги:
- Никаких
- Недоліки:
- На окне не держится
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Online shopping
Дарма витрачені гроші. На слопакеті не працює взагалі!!!
- Продавець Online shopping
Данний товар працює на звичайному склі
- Микитенко С***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
Абсолютно безкорисна річ. Зовсім не тримається. Даремно витрачені кошти
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Feeling
Не працює двійний скло пакет не тримають магніти взагалі , навіть на одинарному не тримають.
- Переваги:
- Недоліки:
- Всі
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome
Незадоволена покупкою. На пластикові вікна не годиться. Для звичайних да.
- Недоліки:
- Для пластикових вікон не підходить.
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: S M A R T
Двокамерний склопакет не бере
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
Повна фігня! Взагалі не підходить до наших пластикових вікон! Не рекомендую!(((
- Переваги:
- Недоліки:
- Безліч
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
Не магнититься к двойному стеклопакету !(
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Megatrega
Не подходит для двойных пластиковых окон.
- Переваги:
- Недоліки:
- Только для одинарных окон
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Megatrega
Зовсім не тримає,навіщо таке продавати? Розвод!!! Не ведіться на те ,що воно буде триматись на вікні
- Переваги:
- Недоліки:
- Не тримається на вікні
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Megatrega
Не тримається (((
- Александра С***Відгук від покупця. Продавець: Megatrega
Дуже сподобався товар! Окрім того що миє з даух сторін. Так ще краплі миючего вистачає щоб все повність вікно вимить. Розпріділяє та ніяких розводів по склу, я приємно здивована! Обслуговування на вищому рівні, відправка швидка
- Переваги:
- Дуже сподобалось
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Karat
Прийшло не те що замовляла,магніт не держе...дозвонитися не можна,, обмеження...
- Переваги:
- Не має переваг....
- Недоліки:
- Зовсім не хватає магніт... через скло...зв'язатися не можливо...шахраї???
- Анатолий Б***Відгук від покупця. Продавець: Italiande
Товар взагалі неякісний, магніти не тримають(
- Переваги:
- Недоліки:
- Магніти не тримають
- Марченко Т***Відгук від покупця. Продавець: Megatrega
Абсолютно непотрібна річ. Для миття вікон з подвійним склопакетом не підходить
- Переваги:
- Недоліки:
- Не тримається на вікнах з подвійним склопакетом
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Megatrega
Я не знаю, звідки взялись гарні відгуки.
Це однозначно найгірша моя покупка.- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Megatrega
Вчора забрала та вже спробувала. Фантастика! Дуже полегшує миття вікон та економить час. Я дуже задоволена, рекомендую!
- Переваги:
- Якісне, швидке та безпечне миття вікон!
- Зоя Я***Відгук від покупця. Продавець: Megatrega
Продавець виявився непорядний. Замовляла щітку по акційній ціні 99 грн, надіслали з величезним запізненням після звертання до Розетки за ціною 274 грн, причому не попередили про це. У переписці пояснили, щоб я чекала, гроші повернуться. Склалося враження, що це шахраї.
- Артур М***Відгук від покупця. Продавець: Megatrega
Прекрасная щётка, мыть окна стало гараздо быстрее, спасибо большое за хороший товар
- Переваги:
- Лёгкая в использовании и не дорогая
- Вікторія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Megatrega
Сьогодні забрала і відразу спробувала . Це нереально полегшує миття вікон тай в принципі скляних перегородок економить час . В мене панорамні вікна 1 повер і під вікнами дах підвалу добратися не реально було, щоб помити , але тепер це не проблема . Я дуже задоволена , рекомендую !
- Переваги:
- Швидке , якісне миття вікон !
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Megatrega
Отличный прибор для поддержания чистоты в доме. В хозяйстве - незаменимая вещь. Сборка надёжная. В комплекте идёт две сменные насадки. Простота в использовании, разберётся даже ребёнок. В общем, с чистой совестью, рекомендую.
- Переваги:
- Просто. Надёжно. Удобно. Долговечно.
- Недоліки:
- Не выявлено.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Megatrega
Дуже потужний магніт , добре тримає половинки між собою, плюс є мотузка для підстраховки і спонжики для миття. Загалом мити вікна цим девайсом зручно і легко. А головне - безпечно. Рекомендую товар! Дякую продавцю!
- Переваги:
- Потужний магніт
- Мар'яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Megatrega
Дуже потрібна і корисна річ для дому, для господині. Дуже зручне і головне безпечне миття вікон, особливо коли ти на високому поверсі і треба помити вікно, а довжини рук не вистачає для миття важко доступних місць. В такому разі дана магнітна щітка дуже виручає і допомагає.
РЕКОМЕНДУЮ!- Переваги:
- Нагагато краща за щітку для миття вікон.
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: 4ILI
Задоволена, змогла нарешті помити скляні вікна зі звичайним склом в 2 міліметра, стоять решітки які не давали даже руці протиснуться, з магнітною щіткою змогли дістатись там де не могли раніше. Края скла по 5 мм біля рами не вимити. ВАЖЛИВО не підійде для склопакетів де два скла.
- Переваги:
- Можливість помити вікна з решітками там де рука не пролазить, продумана конструкція з гумовою полоскою та фетровою тряпочку.
- Недоліки:
- Важко помити скло по краям, інколи відпадає друга половинка, потрібно бути обережним, щоб нічого не побити при її падінні.
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: SmileSHOPPING
Задумка цікава. Але через подвійне скло магніт не тягне....
- Продавець SmileSHOPPING
Розумієм ваше розчарування. Але ж назва товару миття скла. А не подвійних потрійних склопакетів. Відстань між ними може буть завелика
- Наталия Т***Відгук від покупця. Продавець: NandK
Магнит очень слабый, губка не магнитистся сквозь стекло
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Optimum Shop
Рідкосний жах
- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Продавець Optimum Shop
Доброго дня. Нам шкода, що у Вас виникли якісь проблеми з даним товаром. Менеджер зв*яжеться з Вами стосовно вирішення Всі Ваших Запитань.
- Наталия П***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart
При первом использовании, резиновая вставка отпла. Плохо скользит по стеклу, даже с хорошими средствами это приспособление не помогло помыть окна. Без полезная покупка, никому не советую.