Картка Rozetka

Відгуки покупців про Дитячий конструктор Minecraft Гірська печера гра майнкрафт з LED підсвіткою ігровий набір з кубиків блоків фігурок тварин 587 деталей з печерою деревами лавою водою факелами та аксесуарами розвиваючий подарунок для творчості хлопчиків та дівчаток 66334

Оцінка користувачів 4.66/5
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Все чудово, дитина дуже задоволена конструктором

Переваги:
    Великий розмір, багато фігурок
    • Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що конструктор сподобався дитині й виправдав очікування. Великий розмір і велика кількість фігурок справді роблять гру цікавішою. Бажаємо захопливих ігор, творчого натхнення та приємного користування набором!

• Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Все чудово, синові сподобався, і цілий вечір був зайнятий)

Переваги:
    Все чудово, синові сподобався, і цілий вечір був зайнятий)
    • Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та за те, що обрали цей конструктор для подарунка синові. Раді, що набір сподобався і зацікавив дитину надовго – це саме те, для чого він створений. Нехай конструктор і надалі дарує радість, розвиває уяву та приносить багато цікавих ігор.

• Олександр С***

Конструктор чудовий

• Продавець  opsale

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що дитячий конструктор Minecraft вам сподобався. Нехай набір дарує дитині багато цікавих ідей для гри, творчості та захопливого складання.

• Сергій І***

супер

• Ярослав З***

Чудовий конструктор!

Недоліки:
    Нова пошта його неоднократно уронила!(((
    Коробка помнята!
    Але в середині все ціле!
    • Продавець  opsale

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Дякуємо за позитивний відгук попри все.

• Инна И***

Лего майнкрафт супер!

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Замовили на подарунок, все добре !

• Лідія С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий набір. Звичайно в інструкції є кілька помилок але перейшовши на наступну сторінку розумієш і пошевиливши мізками виправляєш. Не проблема зовсім. Ментальна гра

Переваги:
    Гарна якісь, нічого не падає, всі деталі навіть кілька зайвих

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Подарунок сину на день св.Миколая, яскравий, багато деталей і фігурок, але деталі погано кріпляться між собою, інструкція з помилками і неточностями, допомагала виправляти ситуацію.

Переваги:
    Недоліки:
    Погане кріплення деталей, інструкція з помилками
    • Продавець  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Передамо інформацію виробнику.

• Максим К***

Все склали діти

Переваги:
    Діти задоволені
    Недоліки:
    Неоригінал
    • Продавець  opsale

• Олег М***

Все чудово, дякую

• Продавець  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Цікавий варіант подарунку для тих, хто захоплюється манйкрафт. Дякую магазину за швидку відправку.

Переваги:
    Хороша якісь
    Недоліки:
    Поки не виявили
    • Продавець  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Данил Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Конструктор сину сподобався. Він любить майнкрафт і все, що з ним повязане. Дякуємо за швидку відправку, хороший магазин.

Переваги:
    Гарна ціна та якість

• Ганна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Конструктор супер! Донька складала із задоволенням і тепер грається постійно. Рекомендуємо всім любителям майнкрафту :)

Переваги:
    Ціна, якість, доставка, обслуговування

• Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Лего неоригінальне, поганої якості та щей погано кріпиться між собою, розвалюється.

Переваги:
    Недоліки:
    Розвалюється, погано кріпиться
  • Кристина І***

Дитині конструктор сподобаіся

• Іван Ч***

Все швидко

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Все отлично, ребенку понравилось.

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Якісний товар. Швидка доставка.

• Анастасия Т***

Просто Вау,кріплення надійне.

Переваги:
    Все чітко тримається,не падає,коли дитина грає.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  opsale

• Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Гарний конструктор. Деталей всвх вистачає. Деталі добре тримаються між собою. Син дуже задоволений.

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Конструктор не дуже хороший. Важко збирати, бо детали між собою зкріплюються дуже слабо, через що вся конструкція постійно ламається. Деякі деталі відсутні. Також виявили браковані деталі. Конструктором розчаровані. Не рекомендую.

Переваги:
    Недоліки:
    Погано кріпляться деталі, багато деталей відсутні.
  • Ольга Ш***

Діти задоволені!

Переваги:
    Все
  • Билык Я***

Класнючий набір

• Продавець  opsale

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!

• Карина О***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Відмінний величезний конструктор, син дуже радий, збирав із задоволенням! Є багато знайомих персонажів з гри. Збирається добре, деталі міцно тримаються, всіх деталей вистачає. Рекомендую!

Переваги:
    Дуже пристойна якість та кількість деталей для такої ціни

• Евгения Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Перед покупкой прочитала отзывы о данном товаре и с уверенностью его приобрела. Ребенок давно хотел конструктор Майнкрафт, собирал деньги. К сожалению товар не оправдал ожиданий в плане надёжности конструкции. Все детали между собой крепиться не плохо, но сами столбики которые наращиваю этажи совсем не устойчивы. В процессе сборки все не однократно рушилось и уже пропадало вообще желание что то собирать. Так же обнаружили что не доставала нескольких мелких деталей ( брали их из другого набора). В итоге вся конструкция в очередной раз рухнула и теперь это самоделки на тему Майнкрафт.

Переваги:
    Для такого количества деталей приемлемая стоимость
    Недоліки:
    Нет возможности полноценно играть, все рушится
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дуже шкода, що Ви отримали негативне враження від придбаного товару. Ми завжди намагаємось продавати якісний товар та задовольняти потреби наших клієнтів, тому Ваш відгук є для нас дуже важливим.

• Виталий

Супер,краще ніж лего

Переваги:
    Ціна і якість
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Светлана

якість, дитина задоволена

Переваги:
    Швидко звʼязалися і відправили

• Ярослава Б***

Класний подарунок

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Суперский конструктор,все по пакетикам ,большая инструкция,где четко показано последовательность деталей, материал качественный,сын очень доволен!!!собираем по номерам пакета,не спеша тянем удовольствие))

Переваги:
    Качественный, красочный, инструкция пошагово

• Ігор Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Хороший та цікавий набір. Гарно упакований, всі деталі присутні, при складанні все чіпляється міцно. Також дуже сподобалось, що є підсвітка. На подарунок саме те, що треба!

Переваги:
    Високий рівень якості за відносно не дорогу ціну
    • Продавець  opsale

• Едуард П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Класний конструктор, дитина задоволена!

• Тимур С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купував на подарунок. Дитина в захваті. На дотик якісні, під час складання ніяких проблем не було, все тримається і не відпадає, підсвітка працює. Рекомендую.

Переваги:
    Яскравий, гарно упакований
    • Продавець  opsale

• Давид Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Гарний якісний конструктор, виготовлений з хорошого пластика. Перед цим купували інші аналоги за схожу ціну, а вони були поганої якості. Цей конструктор набагато кращий і не дорогий!

Переваги:
    якісний
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Богдан Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дуже крутий конструктор, дитина в захваті. Тепер збираємо всією родиною. Якісний пластик, гарне щеплення між елементами, нічого не відпадає. Рекомендую!

Переваги:
    Ціна-якість