- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Отправили брак, за доставку должен заплатить в 2 стороны просто за брак, максимально не доволен, экран живёт своей жизнью, сам себе что-то клацает, выключает часто мобильный интернет! Ужас!
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
купували для військового більше півроку назад, телефон бував і різних умовах. Все працює на відмінно, аккамулятора хватає на довго. Рекомендую
- Прокофьева И***Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Дякую вічливому продавцю за якісну річ,за швидку доставку.Усім задоволенна,бажаю вам високих продаж і порядних покупців!!!
- Переваги:
- За ці кошти крута річ
- Недоліки:
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Якісний, надійний. Акум дійсно дуже великий, вистачає надовго.
- Переваги:
- Акум, надійність
- Продавець DMS
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим товаром і сервісом. Чекаємо на нові звернення!
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Audiomix. Колір: Black
Найкращий телефон для військових
- Продавець Audiomix
Дуже дякуємо за ваш відгук
- Рома М***Відгук від покупця. Продавець: MaxWin
Дякую
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: MaxWin
Зв'язалися та відправили швидко,телефон прийшов в заводській упаковці комплектація збігается, навіть 2 кабелі для зарядки. Телефоном задоволений але на водопроникність та ударостійкість ще не перевіряв боязко.
- Переваги:
- Швидка доставка,товар відповідає опису