- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кофе крепкий. Хорошая прожарка, зёрна целые, одинакового размера, маслянистые. Рекомендую.
- Переваги:
- Крепкий, подходит для приготовления в кофемашине
- Недоліки:
- Не нашла
- Раїса Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачна кава
- Представник п***
Доброго дня! Дякуємо, що обрали каву Ambassador! Нам приємно, що вам сподобався її смак і аромат. Ми прагнемо вдосконалювати наші продукти, щоб ваші кавові перерви ставали ще приємнішими. Сподіваємося, що наступного разу зможемо отримати від вас 5 зірочок!
- Муха О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачна кава
- Представник п***
Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дякую, гврна кава
- Переваги:
- Смачна
- Надія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава сподобалась
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава ніяка, більше не куплю...
- Переваги:
- Недоліки:
- Кава ніяка.
Простий
- Представник п***
Доброго дня! Нам прикро, що кава Ambassador не виправдала ваших очікувань. Ми прагнемо створювати якісні продукти для різних смакових вподобань. Якщо смак виявився занадто гірким або пересмаженим, можливо, вам варто звернути увагу на м’якші або середньо обсмажені варіанти в нашому асортименті. Якщо яскраво виражена гірчинка чи темне обсмаження зерен не відповідають Вашим очікуванням, щодо профілю смаку кави, можливо, вам варто звернути увагу на м’якші або середньо обсмажені варіанти в нашому асортименті. У Ambassador представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Полюбляю цю каву
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Ціна зі знижкою прекрасна, але другий раз не хочу купувати, не сподобався.
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Мені теж не сподобалась. Як горіла і кисла. Скільки п'ю каву,такого ще не було
- Представник п***
Доброго дня! Нам дуже шкода, що кава Ambassador не залишила у вас позитивних вражень. Ми завжди прагнемо вдосконалювати нашу продукцію, щоб відповідати вашим очікуванням. Якщо яскраво виражена гірчинка чи темне обсмаження зерен не відповідають Вашим очікуванням, щодо профілю смаку кави, можливо, вам варто звернути увагу на м’якші або середньо обсмажені варіанти в нашому асортименті. У Ambassador представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо за вашу думку!
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Нормально
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже гірка, більше не візьму.
Магазину Розетка дякую за швидку доставку- Представник п***
- Костянтин Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава дуже сподобалося
- Недоліки:
- немае
- Представник п***
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Швидка доставка,кава сподобалась
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Хороша ціна
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Отримала швидко. Кава сподобалася.
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Приїхала шивдко.
Сама кава смачна, стан пакування та стан зерен - без зауважень.- Переваги:
- смачна кава
- Недоліки:
- не виявлено
- Представник п***
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Качество стабильное
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Гарна кава. Нам подобається, беремо не вперше.
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Неправильна вага.На упаковці
1кг,а дійсно 760гр- Представник п***
Дякуємо за ваш відгук. Хочемо запевнити, що кава повністю відповідає інформації, зазначеній на пакуванні: номінальна вага становить 1 кг, що підтверджено сертифікатами якості та відповідності, а також результатами державної сертифікації. Кожна партія проходить контроль зважування на виробництві та при відвантаженні, тому відхилення до 760 г є технічно неможливим.
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава приємна упакування супер швидкість також- Представник п***
- Ярослав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Купляю не перший раз.
Ніжна, не гірка.- Переваги:
- Ціна. За бонуси. З смарт доставкою.
- Петро Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Гарна кава!
Гармонійний
- Константин С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
За такі гроші піде. Але вдруге купувати не буду
- Переваги:
- Акційна ціна
- Представник п***
Доброго дня!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Ми прагнемо створювати збалансовані бленди, які відповідають уподобанням наших клієнтів. Якщо смак виявився надто насиченим або не зовсім таким, як ви очікували, можливо, вам підійде інша лінійка Ambassador з відмінним профілем смаку. Дякуємо, що залишили відгук!
- Олексій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Отличный продукт и поставщик... Рекомендую..
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Нам подобається
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Нормальна кава
- Переваги:
- Цина
- Представник п***
- Віктор Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Пересмажена
- Дмитрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Реклама на сторінці: "Вона чудово підходить для класичного еспресо, напоїв на його основі, а також для традиційних методів заварювання." у моєму випадку не відповідає змісту. Спробував пару разів зробити еспресо - ніяке. Зробив у гейзері - трошки краще, більш виразний смак.
- Переваги:
- ніяких
- Недоліки:
- кава, як кава...
Простий
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Відмінно
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава жахливо пересмажена!
- В'ячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Все добре, рекомендую.
- Євгеній О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Гіршої кави я не пив. Пахне не зрозуміло чим, і на смак щось згоріле.
- Тамара Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Негативний
- Переваги:
- Недоліки:
- Ні смаку,ні запаху.Гроші на вітер.
- Представник п***
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Гарна кава!
- Галина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Вкуса нет, запаха тоже.
Не понравилось. Можно использовать для декора или поделок ,не будет жалко.
На вкус и цвет....- Переваги:
- Отправили быстро
- Недоліки:
- Вкус не кофе.
- Представник п***
- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава запашна, не перепалена, обсмажена рівномірно. Цілком достойний варіант за свої гроші.