Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Щітка для чистки килиму силіконовий липкий валик Sticky Buddy

Оцінка користувачів 4.25/5
на основі 4 відгуки
  • Дмитро М***

Ок

• Наталья В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Для такої якості та порівняно з іншими пропозиціями на ринку,безсовісно завищена ціна. Прикро відчувати себе обдуреною!!!

Недоліки:
    Якісь та ціна
    • Продавець  Lemeshop

Шановна. Наталія, якщо вас не влаштувує товар або його якість і ціна порівняно з іншими. Ви завжди можете його обміняти повернути протягом 14 днів. Вас не хто не змушував купувати товар саме у нас.

• Лоліта
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Все як у описі, недоліків немає, свою функцію виконує

• Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановна Лоліта, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування)

• Світлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Щітка чудова. Збирає бруд, крихти і частково волосся

Переваги:
    Компактна
    Недоліки:
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановна Світлана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!