Відгуки покупців про Робот-пилосос з влажним убором RoboRock Vacuum Cleaner Q7 Max+ Black
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Прикольний пилосос, нема з чим порівнювати.
Побудова карт, встановлення спеціальних зон для прибирання, розклад, і тд - ЮліаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Чудовий робот-пилосос, давно хотіла таку більш круту модель, тож дуже задоволена. Аксесуари не надто дорогі, що радує. Регулювання води особливо вразило
- Переваги:
- Розпізнає сходи, доволі швидко прибирає
- Недоліки:
- Гучно скидає сміття в док
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Спочатку планувала взяти Rowenta X-PLORER Serie 75 S . Але вирішила, що краще трохи доплатити, зате не мати таких проблем, які масово пишуть про ровенту. Щодо характеристик: нормальним важається пилосос із потужністю всмоктування не менше 3000 Па. У цього роборокса 4200 Па 180 хвилин автономної роботи, а от у ровенти тільки 2700 Па 120 хвилин роботи. Мені подобається центральна щітка, на яку менше намотується волосся та вона легше очищається. Претензій по додатку робороксу я не знайшла, а по ровенті то жах, судячи з відгуків. Тут можна встановити різні автоматичні режими з різними налаштуваннями та зонами. Наприклад звичайне прибирання, прибирання після їжі пройтись навколо столу та ін. Ну і порівняно з дешевшою моделлю/комплектацією Робороксу типу Roborock Q7 Max, в Q7 Max є станція для автоматичного очищення від сміття. Тобто ви не контактуєте з пилом, достатньо буде раз на 1-2 місяці змінити сміттєвий мішок в станції. В самому пилососі треба тільки доливати воду та очищати ганчірку. Додаткові та змінні комплектуючі продаються на розетці, коштують відносно не дорого. Можливо для килима варто розглянути щось більш потужне або взяти вертикальний акумуляторний пилосос (в мене було 2 Karcher, працюють бомба, але обидва зламались в районі кріплень). Для паркету та іншої твердої підлоги ця модель може бути корисною.
- Переваги:
- Потужність, час автономної роботи, різні режими прибирання, зручний додаток
- Недоліки:
- Для килимів я б обрала щось більш потужне
- Юрий Л***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
В целом рекомендую. Достаточно умный, пытается залезть в каждую дырку и пропылесосить. Достаточно плотно к стенам. Отличное фирменное приложение настройки уборки. Возможность удаленного контроля. Достаточно много недорогих расходников (шетки, мешки и тд)...Батарея достаточно емкая. С ковра с большим ворсом хорошо удаляет шерсть домашних животных. Проблемы на ковре с высоким ворсом-в нем путается селеконовая метелка и пылесос застревает. Думаю, что это исправит жесткая метелка. Было бы не плохо предусмотреть возможность отключения вращения метелки на ковре
- Переваги:
- Достаточно умный, пытается залезть в каждую дырку и пропылесосить. Достаточно плотно к стенам подьезжает. В наличии станция выгрузки мусора.
- Недоліки:
- Боковая селеконовая метёлка путается в ковре с высоким ворсом и пылесос застревает на месте. Думаю, что в ковре с низким ворсом проблем не будет ...
- Юлія С***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Купувала не тут, але відгук залишу.
Очікувала більшого.
Як пилосос річ непогана, але функція миття підлоги - жахлива.
Робот просто ялозить вологою ганчіркою по підлозі залишаючи брудні розводи (фото додаю). На ламінаті і глянцевій плитці цих розводів майже не видно, але на матовому керамограніті (якого у мене вдома 100 кв.м.) дуже видно, виглядає неохайно.
Також додам, що дуже маленький контейнер для чистої води. Маю будинок 180 кв.м, щоб зробити одну ходку вологого прибирання треба доливати воду тричі.
Під час відключень світла виїжджає з докстанції і переходить в сплячий режим, після чого прибирання неможливо запустити з телефону, треба вручну вмикати пилосос, повертати його на докстанцію і вже тільки тоді з телефону вмикати прибирання. Це напрягає, коли хочеш запустити робота поки ти не вдома, але не можеш цього зробити бо він постійно вимкнений. - Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Ну таке. Пилососить килими не дуже добре, постійно відключається від вай фай і треба перезавантажувати. Якщо ніч стоїть не на зарядці, а біля док станції - вимикається.
- Переваги:
- Можна задати зону прибирання і пропилососити невеликі ділянки
- Недоліки:
- Ніякої автономності
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Якщо чисто - пилососсить добре. Якщо ж на килимі є сміття - наче спеціально об'їзджає.