Відгуки покупців про Іграшка "Конструктор", 90 подітий. Технок 18,8х20х18,8 см 000242436

Оцінка користувачів 4.56/5
  • Елизавета Д***

Все чудово

Дякуємо за відгук!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний конструктор, якісний, яскравий, цікавий.

Переваги:
    Багато деталей, множинність варіантів у використанні.
    Недоліки:
    Поки що лише плюси.

• Євгеній К***

Гарний конструктор.

• Вера С***

Гарний, цікавий набір

• Алексей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Сопілочка

Донька запитала - де друге око у рибки? Виходить що рибка з одним оком. Зробили би уже з двох сторін..

Переваги:
    Достатньо деталей
    Недоліки:
    Не має
  • Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Всі деталі є, не супер якості одна детальна відламалась в перші день.90 деталей звучить багато, а по факту малувато.

Переваги:
    Цікава гра для дитини
    Недоліки:
    одна деталь зламалася в 1 день
  • Олег С***

#распаковкадети
    Крепкий пластик, без постороннего запаха. Детали крепятся плотно, не соскакивают. Яркие, насыщенные цвета.

Переваги:
    Качественный

Добрий день.
      Щиро дякуємо за Ваш відгук.
      Продукція від STRATEG – завжди найкращий вибір.
      Завжди Ваш – STRATEG.

• Дарія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Конструктор яскравий, дитину зацікавив. Але є велике але.... не всі деталі і деякі поломані. Розчаровані... Своїх грошей не вартує...

Добрий день.
      Ми дуже вдячні за Ваше повідомлення та висловлену ним думку про нашу компанію.
      Нам дуже шкода, що так сталось, і ми готові допомогти Вам в її вирішенні.
      Ми готові допомогти Вам з будь-якими питаннями, які у Вас виникли.
      Будь ласка, зв'яжіться з нами за електронною адресою, вказаною на коробці / етикетці, або до чат-боту Розетки. Наші фахівці, або фахівці Розетки з радістю нададуть Вам необхідну допомогу.
      Наша компанія завжди готова бути корисною для своїх клієнтів, також ми постійно працюємо над поліпшенням якості нашої продукції та сервісу.

• Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Уже через 2 недели детали перестали держаться между собой.

Крючки на паровозиках отломались.

Конструктор интересный ребенку, но качество плохое.
    Полесье значительно лучше по качеству за эти же деньги

Переваги:
    Интересный и ребенку понравился
    Недоліки:
    Хрупкий пластик, детали очень быстро перестали держаться
  • Сергей О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Конструктор хороший, яркий, качественный.

Переваги:
    Легко собирается.
    Недоліки:
    Не хватает деталей.
  • Валерия П***

#распаковкадети
    Крупные детали, яркие цвета, есть инструкция для разных фигур животных, транспорта и домика.

Переваги:
    Крупные детали, яркие цвета
  • Оля М***

Гарний конструктор

Переваги:
    Якість і ціна
    Недоліки:
    Не виявила
  • Ксения В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

#распаковкадети Конструктор хорошего качества по очень доступной цене. Блоки разного размера и назначения, вариантов готовых изделий куча, есть иллюстрированная инструкция. Даже маленький ребенок заинтересовался с первого раза и собрал основание машинки. Детали достаточно упругие, собираются новые с некоторым усилием, зато конструкции легко не разваливаются. В наборе нет очень мелких деталей, что важно для маленьких детей. Нет неприятного запаха, дефектов. Очень приятная цветовая гамма. Показалась немного хлипкой упаковка для хранения длительно ее не получится использовать.

Переваги:
    цена, качество
    Недоліки:
    особых нет
  • Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

#розпакуваннядіти Гарний конструктор, красива упаковка з ручкою, складається досить легко, дитина 5 років бавиться ним добре, елементи якісні. Відправили в день замовлення, сервісом Розетка задоволений. Як складається дивіться на Відео під коментарем.

Переваги:
    Упаковка, ціна, якість
    Недоліки:
    Немає.
  • Инна К***

#распаковкадети
    Хороший конструктор в интересном кейсе-коробке. Детали среднего размера - как раз для детской руки, изготовлены из качественного пластика, без постороннего запаха. Цвета яркие. Много деталей, можно сложить разве фигуры, есть подробная инструкция. В наборе есть фигурка человека. На некоторых фигурках есть глаза - удобно делать животных и птиц. Есть колеса, можно сделать автомобиль, самолёт, поезд.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

#розпакуваннядіти Нормальний конструктор для дітей від 3 років, красива картонна упаковка з ручкою, елементи досить якісні, є інструкція де показано що можна скласти з елементів, діти бавляться ним добре, складається досить легко.

Переваги:
    Якість елементів, упаковка
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

#розпакуваннядіти Якісний конструктор, в гарній картонній коробці з ручкою, є детальна інструкція де продемонстровано що можна скласти з елементів конструктора. Призначений для дітей від 3 років. Дитина 4 роки бавиться ним добре, складає різні конструкції. Новинка 2020 року. Доставили швидко.

Переваги:
    Коробка з ручкою, дизайн, якість
    Недоліки:
    Немає.