Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Нарайана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3

• Міцність

Без ароматизатора "'бергамот" уже чай пить не могу , а этот Эрл Грей как раз то шо нада .
    Не знаю шо буду делать если Ловаре снимут с продажи Эрл Грей

Переваги:
    Смачний
  • Юлия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Обожнюю цей чай. Кращого не знаю!))

Переваги:
    Ціна, якість,смак
  • Ірина А***

Чудовий міцний чай.

• Яна Л***

Чай смачний

• Рано В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Чай невисокої цінової категорії , досить якісний . Чайні пакетики в індивідуальній упаковці, запаяні в загальний прозорий пакет.

Переваги:
    Ціна-якість
  • Марсанова Д***

Чай сподобався

Переваги:
    Смачний, ароматний
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Любить дитина, не має саме на цей, з ароматизованих чаїв в цілому, алергії.

Переваги:
    Ціна, розмір упаковки
    Недоліки:
    Слабо насичений смак самого чаю
  • Людмила Ч***

Смачний

• Анжела Л***

Дуже смачненький усім дякую,рекомендую

Переваги:
    Доступна ціна
  • Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Чай Lovare з бергамотом дуже смачний!

• Олександр

Смачний чай. Рекомендую!

• Артем М***

Гарний класичний чай

• Юрий к***

Чай смачний

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Не має
  • Василь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Товар відповідає очікуванням, все якісно - товар та швидка доставка! Рекомендую!

Переваги:
    Швидка відправка
  • Любов У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Я дуже задоволена своїм вибором саме цього смаку,це смачно ,я рекомендую всім Earl Grey

Переваги:
    Смак
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Наталія У***

Чоловіку подобається.

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Один з найсмачніших чаїв,швидка відправка,дякую!

• Наталья Н***

Чудовий чай,беру посійно

Переваги:
    Смак,ціна,якість
  • Екатерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Гарний чай, купуємо різні смаки.

Переваги:
    Смачний, у пакетику,зручно на роботі заварювати
  • Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Чай ароматний, запакований кожен пакетик у фольгований папір, що дуже зручно для якісного зберігання. Смачно!
    Продавець ввічливий, швидко і дбайливо запаковано і відправлено

Переваги:
    Смачно
  • Максим Б***

Дуже чудовий смак

• Ірина

• Міцність

Мені та моїм близьким подобається цей чай. Відчувається і гарний смак чаю та приємний аромат бергамоту. Зручно користуватись пакетиками.

Переваги:
    Смак чаю та приємний аромат бергамоту.
  • Іван

Смачний чай, як завжди)

• Ирина В***

зручно

Переваги:
    приємний запах та гарна якість
  • Микола К***

Чудовий чай

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Чай смачний,ароматний. Однозначно рекомендую.

Переваги:
    Смак,колір,в індивідуальних конвертах.
    Недоліки:
    Не виявив
  • Павел С***

• Міцність

Хороший смачний час, за прекрасною ціною

• Ольга П***

Дуже сподобався!

Переваги:
    Смак, якість, ціна
    Недоліки:
    Відсутні
  • Страхова А***

Дуже смачний чай.

• Тамара Д***

На смак приємний!

• Тетяна С***

Гарний чай за свою ціну

• Аліна Т***
    Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Чай суперовий

Переваги:
    Смак
    Недоліки:
    Без упаковки (коробки)
  • Дарья А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Смачний чай, гарна кількість пакетиків за приємною ціною

• Ирина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Обожнюю чай цього виробника.А з бергамотом найулюбленіший.

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1

Смачний та якісний бергамотовий чай. Не набридає і завжди свіжий. Завдяки індивідуальній упаковці кожного пакетика, можна вкинути в сумку пару пакетиків про всяк випадок))

• Ирина

Смачний чай

Переваги:
    смак гарний