- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: Somerino. Зріст: 86. Колір: Зелений
Гарна якість, у нас таких мабуть штуки 3 вже. оцей колір - блакитно-зелений - дуже
Пасує до рожевих штанів до речі. Рекомендую - Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 86. Колір: Синій
Вже носимо десь півроку)дуже чудовий бодік,але тонкий) колір не вистірується,дуже гарно сидить на тілі)я задоволена)
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Somerino. Зріст: 92. Колір: Жовтий
Дитина росте і це вже вдруге я замовляю дані боді. Вони круті. Колір не вигорає, не розтягуються, кнопки на місці, тканина не качається. Якби були розміри більше 92, то я б замовляла їх вічно
- Переваги:
- Недоліки:
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Somerino. Зріст: 92. Колір: Бордовий
- Переваги:
- Недоліки:
- Марина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 86. Колір: Темний синій
Хороша якість ,розмір відповідає
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 86. Колір: Жовтий
Дуже-дуже гарна річ. Матеріал чудово тягнеться, середньої плотності, рукавчики довгі, колір миловидний, до фурнітури питань немає.
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Олеся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 86. Колір: Темний синій
Тканина рубчик - приємна на дотик.
- Дар'я Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 68. Колір: Зелений
Горловина полностью горлышко не закрывает,а только на половину
Тонкий- Переваги:
- Хлопок
- Недоліки:
- Выше указала
- Любов Г***Відгук від покупця. Продавець: Somerino. Зріст: 74. Колір: Бордовий
Якість супер. Не линяє,не втрачає колір після прання, не розтягується.
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 86. Колір: Синій
Чудовий бодік, 100% бавовна, якісно прошитий, гарний колір. Бодік розрахований на більш холодну пору, оскільки верхня частина як гольф. Гарне пакування, європейський рівень. Бажаю виробнику процвітання!
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 86. Колір: Бордовий
Дуже гарний бодік, 100% бавовна, якісно прошито, насичений колір. Приємно здивувало пакування, інформація на українській та англійській мовах. Достойний рівень! Бажаю виробнику процвітання