Відгуки покупців про Підштаники для хлопчика на резинці однотонні Носи своє 86 Чорний (p-5504-121147)
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 98. Колір: Чорний
Щоб не мучатись з колготками, купила сину ці підштаники
Але вони маломірять, беріть розмір більше (на зріст 86 см підійшли 98)- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Маломірять
- Продавець Be in fashion
Добрий день, дякуємо за чесний відгук, посадка може відрізнятись від статури тіла, ми раді, що підштаники сподобались і виявились зручними. Ми завжди радимо орієнтуватися на заміри в картці товару, щоб вибір був максимально точним. Гарного дня!
- Ангеліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 116. Колір: Чорний
Чудові
- Продавець Be in fashion
Добрий день, дякуємо за відгук, ми раді, що Вам сподобався наш товар
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 152. Колір: Чорний
Треба брати на розмір більше, натуральна тканина.
- Переваги:
- Натуральна тканина
- Продавець Be in fashion
Щиро дякуємо за приємний відгук! Гарних вам покупок і будемо раді бачити вас знову!
- Інна Щ***Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 98. Колір: Чорний
Чудові підштаники, задоволена покупкою!
- Переваги:
- Актуальна ціна і якість.
- Недоліки:
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 152. Колір: Чорний
Дуже зручні
- Катерина І***Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 134. Колір: Чорний
Теплі, зручні, на зріст 130 підійшов розмір 134.
- Переваги:
- Теплі, зручні, нормальна ціна
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 140. Колір: Чорний
Дякую!
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 152. Колір: Чорний
Гарна якість !
- Продавець Feromon
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою і якістю товару!
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 128. Колір: Чорний
Дуже якісні, приємні на дотик. Брала розмір 128 на худеньку дитину у якої зріст 122см, тож треба дивитись уважно заміри. Задоволені покупкою
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець Feromon
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Щодо розміру, якщо є сумніви, ми висилаємо окремо індивідуальну розмірну сітку товару. Підкажіть, чи узгоджували Ви розмір з менеджером?