Відгуки покупців про Набір для творчості для дітей 6+ DIY швейний набір з фетру для виготовлення 3 іграшок «Троє кошенят» IgrashkiDIY

Оцінка користувачів 4.89/5
  • Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: Sewing toys DIY

Замовляла дитині на Миколая. Дуже сподобався набір. Особливо, що це котики, якими захоплюється дитина. В дитинстві я ходила на м'яку іграшку і робила всі ці викройки сама, тому мені дуже сподобалося, що тут всі детальні заздалегідь вирізані, продумані, і дитина може легко зшити іграшку самостійно! Дуже дякую виробникам! Рекомендую як для власного споживання, так і на подарунок!

• Продавець  Sewing toys DIY

Щыро дякуэмо за ваш видгук!

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Sewing toys DIY

Дуже сподобався набір. Діти вражені. Легко зшивати, зручно користуватися всіма деталями для шиття. Дякуємо

• Продавець  Sewing toys DIY

Щыро дякуэмо за ваш видгук!

• Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Sewing toys DIY

Дуже гарний набір для шиття. Мені дуже сподобалось, що всі деталі вже вирізані та в них є отвори для голки з ниткою. Дитині так значно легше все зшивати.
    Іграшки вийшли чудовими і сам процес створення синові дуже сподобався.

• Ольга Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Sewing toys DIY

Замовляла на подарунок, дитина оцінила на відмінно! Якість деталей не погана, але ниток для зшивання деталей замало (дуже економно), треба враховувати, що дітки зашивають не економно

Переваги:
    Всі присутні дітки мали справу і разом займалися
    Недоліки:
    Трохи мало ниток для зшивання
  • Марина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Sewing toys DIY

Все супер. Звертаємося не перший раз. Дитині цікаво. І потім можна гратися іграшкою,яку зроблено своїми руками.

• Продавець  Sewing toys DIY

Дякуємо Вам за ваш відгук!

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Sewing toys DIY

Гарний подарунок. Цікаво і дитині, і дорослому. Іграшка, яка зроблена власноруч - це ж супер! Розмір іграшки не маленький! Рекомендую очі та носики також пришивати, бо на ліпучці протримається недовго.

Переваги:
    Нам сподобалось
    Недоліки:
    Хочеться більш вишукану коробку, щоб було гарно на подарунок
    • Продавець  Sewing toys DIY

Дякуємо за ваш відгук та за те, що обрали @igrashkidiy! Ми надзвичайно раді, що ви залишились задоволені нашим швейним наборчиком✨ Так, оченята та носики для наших іграшок зроблені не з фетру, а з фоамірану на клейовій основні, тому що ці деталі дуже маленькі і ми вважаємо, що дітям їх буде дуже важко пришивати, краще їх додатково приклеїти за допомогою будь-якого клею в наявності.

• Алена И***

• Продавець  Sewing toys DIY

Дякуємо за те, що обрали нас! Дуже раді, що Вам все сподобалось!

• Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Sewing toys DIY

Дитина була у захваті від набору.

• Продавець  Sewing toys DIY

Дякуємо за ваш відгук та за те, що обрали @igrashkidiy!Ми надзвичайно раді, що ви залишились задоволені нашим швейним наборчиком!

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Sewing toys DIY

Мені дуже сподобався набірчик. Впевнена, що донечка залишиться задоволена. Дякую.

• Продавець  Sewing toys DIY

Дякуємо за ваш відгук та за те, що обрали igrashkidiy! Ми надзвичайно раді, що ви залишились задоволені нашим швейним наборчиком✨
      Ми завжди стараємося надавати найкращий сервіс і якість продукції для наших клієнтів.
      З найкращими побажаннями,
      Команда Sewing toys DIY❤️