Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Конструктор дитячій Minecraft табір розбійників набір з кубиків і фігурок будівлі фортеця зброя інструменти персонажі тварини елементи локації та декору 562 деталі розвивальна іграшка для хлопчика подарунок One Pro 68356

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Наталія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Все супер, звʼязалися швидко та оперативно доставили. Дитина була зайнята весь день, дуже класний набір. Рекомендую

• Яна Г***

Все чудово. Гарна якість, швидка доставка. Дитина щаслива

• Алина П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Все добре. Отримали конструктор вчасно. Дитині сподобався.

Переваги:
    Ціна доступна
    Недоліки:
    Відсутні недоліки
    • Продавець  opsale

• Вікторія М***
    • Продавець  opsale

Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Елена Т***

Гарний набір, гарна ціна. Син 7 років все зібрав сам

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і фото! Дуже раді, що сину сподобався набір і він зібрав його сам. Гарної гри малюку!

• Олексій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дякую! Усім задоволений. Дітям сподобалось)

• Продавець  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Юлия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий конструктор, сину дуже сподобався!

Переваги:
    Приємна ціна, досить якісний і великий.
    • Продавець  opsale

• Лариса Д***

Конструктор сподобався. Дякую.

Переваги:
    Цікавий
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Нажаль,не задоволені якістю,погано скріплюювані деталі,фігурки на фото (фото товару продавця)відрізняються від фактичних

Переваги:
    Не знайшли
    Недоліки:
    Неякісні деталі
    • Продавець  opsale

Нам шкода, що покупка не виправдала Ваші очікування, ми передамо інформацію виробнику.

• Дмитро П***

Все добре

• Вікторія Г***

дякую ,конструктор сподобався)

• Виктор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Все пройшло добре, якість гарна , дякуємо

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Ціна доставки
    • Продавець  opsale

• Елена К***

Супер !!!

• Максим Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Детальки добре зчіпляються, дуже гарна ціна

Переваги:
    майнкрафт)
    • Продавець  opsale

• Лідія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Мій син дуже любить майнкрафт, то цей конструктор йому зайшов. Хороша ціна-якість

Переваги:
    Цікавий комплект, хороший аналог лего

• Антон Д***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дитині сподобався,гарний якісний конструктор.

• Мартыненко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Классный конструктор за свои деньги! Хорошо держится, все детали в наличии , понятная инструкция . Ребенок играет с удовольствием

Переваги:
    Отличный
  • Дарья Т***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Швидко опрацювали замовлення та відправили. Все в цілому стані, дуже гарно запаковано

• Оксана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Це нереально класний набір, він точно вартує своїх грошей! Дуже багато різноманітних деталей, морква, рибина, квіти в горщиках на вікні, той «розчинник» то взагалі прикольний, рухається надзвичайно цікаво, дитина в захваті, я сама не очікувала що мене може здивувати такого плану конструктор! Якщо ваша дитина цікавиться майнкрафтом, то буде в захваті 100%!

Переваги:
    Дуже багато цікавих елементів!
  • Георгій К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Класний, деталі всі є. Фотографіям відповідає.

• Еммануїл З***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

За свою ціну, просто чудовий набір. Гарна інструкція і багато деталей. Збирали разом, тому можу сказати, що якість класна.

Переваги:
    Все супер
  • Валерій Є***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купували синові на подарунок. Дуже довго обирали, бо у багатьох конструкторів не фірмових дуже погано кріпляться деталі. У цьому конструкторі цієї проблеми немає. Син збирав із задоволенням. Коробка була добре упакована, всередині деталі були в пакетах і додатково упаковані. Доставка швидка. Продавця рекомендую.

Переваги:
    Якісний конструктор
  • Дар'я Т***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Гарний конструктор, дитина дуже задоволена! Якісні деталі, гарна інструкція!
    Прийшов запакований просто у плівку, коробка деформувалась. Брали на подарунок, тому це був не дуже приємний момент!

Переваги:
    Якісні деталі, гарна інструкція
    Недоліки:
    Пакування
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Владлена
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Конструктор ребёнку понравился, спасибо большое.

• Продавець  opsale

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Михайло П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дуже сподобався конструктор, дитина в захваті!

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Крутий конструктор за свою ціну. Тепер із задоволенням сама допомагаю його збирати. Пластик якісний, деталі добре щіпляються між собою. Відправили швидко та допомогли із вибором конструктора!

Переваги:
    Гарна якість за таку ціну!
    • Продавець  opsale

• Тетяна П***
    Продавець: opsale

Просто шок. Замовляла 2 набори однакові, один взагалі був відкритий, інший заклеєний скотчем, не один раз, коробка пошарпана. Я так зрозуміла що це не оригінал, бо все Lego було в одному пошарпаному пакеті. Склалося таке відчуття, що хтось погрався вже до нас. Добре що вирішили оглянути замовлення на місці

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і перепрошуємо за ваш досвід. Ви замовляли не LEGO, а сумісний конструктор іншого бренду — це зазначено в картці товару. Щодо фасування: у цього бренду деталі можуть бути в одному або кількох пакетах, але коробка має прибути цілою та акуратно запакованою. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.

• Тетяна П***

А ціна як за оригінал, це смішно, не ведіться, купуйте за такі гроші оригінал!!!