- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Я максимально невибагливий до якості кави і декілька разів брав Чорну Карту і було норм, але цього разу кава просто жахлива і це стало зрозуміло відразу після відкривання пакування, аромат гнилої трави без жодного натяку на каву, викинув і більше брати таку точно не буду.
- Переваги:
- Недоліки:
- Жахлива кава
- Представник п***
Доброго дня! Ми цінуємо кожен відгук, навіть якщо він негативний. Чорна Карта – це кава з багатим смаком та насиченим ароматом. Якщо смак та аромат не відповідають вашим очікуванням, рекомендуємо звернути увагу на інші варіанти нашого асортименту, які мають м’якший профіль. У Чорна Карта представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо за ваш коментар!
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Добре
- Представник п***
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Чорна Карта – це вишуканий баланс аромату та смаку. Нам приємно, що ви оцінили її якість. Сподіваємося, що наша кава й надалі приноситиме вам задоволення!
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Одна з найсмачніших кав! Я б її поряд з Eilles Exclusive поставив би.
Дуже задоволений насиченістю та ароматом.- Переваги:
- Ціна, смак, аромат
- Антон Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Кава як кава. По акції брати можна.
- Переваги:
- Смачна, якщо правильно приготувати.
- Представник п***
Доброго дня! Дякуємо за вашу оцінку! Нам приємно, що вам сподобався її смак і аромат Чорна Карта. Ми прагнемо вдосконалювати наші продукти, щоб ваші кавові перерви ставали ще приємнішими. Сподіваємося, що наступного разу зможемо отримати від вас 5 зірочок!
- Віталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Люблю цю каву. Насичений смак.
- СКВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Оптимальный
- Маргарита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Вкусный кофе,особенно зимой,да под пледом.
- Станислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Хороша кава краще чим розчинна але трішки гірша чим заварна швидко відправили рекомендую продавця дякую
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Ну таке...
- Переваги:
- Недоліки:
- Не смачна
- Представник п***
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Ми приносимо свої вибачення, що ви не були повністю задоволені її смаком та ароматом. Ми цінуємо вашу думку і беремо її до уваги, оскільки ваше задоволення є нашим пріоритетом.
Ми розуміємо, що смак кави є суб'єктивним відчуттям, і він може різнитися. Однак, ми завжди намагаємося забезпечити високу якість наших продуктів.
Якщо вас не задовольнила кава Чорна Карта Эспрессо за смаковими властивостями, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Чорна Карта Classic.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Жахлива кава. Не запашна (навіть щойно відкрита пачка немає аромату кави, смердить скоріше), на смак дивна, горчить, навіть молоко не спасає. Дивують люди, що пишуть, що вона смачна...
- Переваги:
- Недоліки:
- Не смачна, не ароматна
- Представник п***
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
А вы знаете, хороший кофе! За последние два года сменил несколько торговых марок. На дорогой кофе сейчас не хватает средств, а со средними - видишь рекламу или акцию, покупаешь, потом два-три месяца и качество летит резко вниз. Некоторые начинают лепить откровенный мусор.... Посмотрим как повезёт с этим. Пока мне нравится - насыщенность, вкус, запах.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Отлично
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
- Переваги:
- Качество
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Не перший раз купую, подобається ця кава, гарний смак та аромат.
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Дуже смачна.
- Переваги:
- В міру гірка.
- Недоліки:
- Не має.
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Дуже смачна кава. Помол супер для рожкової кавоварки. Смак сподобається не всім так як трохи з гірчинкою, але так і має бути. РЕКОМЕНДУЮ!
- Переваги:
- Ціна, смак, помол
Багатий
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Смачна, вишуканий смак)
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Дуже смачний.
- Страхова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Гарна кава. Смачна.
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Чудова кава, яскравий та насичений смак. Купую не вперше.
- Переваги:
- Гарна якість за помірну ціну
- Недоліки:
- Не знайшов
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Моя улюблена кава.
Доставка швидка.
Розетка,як завжди,на висоті.- Недоліки:
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Чудова кава.
Швидка доставка на точку видачі.- Переваги:
- Зручно що мелена. Смачна
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Кава дуже сподобалась, взяв для крапельної кавоварки, і можу сказати що кава вийшла міцною як я люблю.
- Переваги:
- Насичений смак, міцність.
- Недоліки:
- Не виявив.
Багатий
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Дуже сподобався
- Переваги:
- Міцний,запашний
- Недоліки:
- ---
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Улюблена кава.Беру постійно.Люблю гірчинку в каві
- Ярослав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Не виражений смак
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Для гейзер нормальна, для турки не підходить. Гіркувата, димний смак
- Ирина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Гарна кава для заварювання у чашці ))
- Переваги:
- гарний смак, нормальна ціна
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Я взагалі чай люблю і кофе не полюбляв але після того як придбав Чорну карту то все змінилось. Теперь кожен день починаю с кави. Для приготування використовую гейзер. П'ю с цукром бо полюбляю солодке. Смак дуже приємний. Гіркота та терпкість майже непомітна. Сама важлива річ для мене це відсутність кислинки. Пахне як гарячий шоколад. Дуже вражений цим кофе.
- Переваги:
- Приємний смак та запах. Відсутність кислинки. Ціна.
- Недоліки:
- Швидко до неї звикаєш і потім без неї вже не то.
- Ірина Г***
душевний відгук ))
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Отлично
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Нормальна, кріпка кава
- Переваги:
- ціна
Простий
- Катя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Кава, як треба. Трохи з кислинкою, але зранку те що треба.
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Якраз, те що треба.
- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Дійсно добре заварюється у термокружці. Для ранкового настОю на роботу - саме те:)
- Переваги:
- Хороша якість, доступна ціна
- Недоліки:
- Не помітила
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Все отлично. Я доволен.
- Катерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Особисто мені більше імпонує в червоній пачці "для турки", для різноманіття взяла цю, покупкою задоволена.
- Переваги:
- Хороша кава
- Недоліки:
- Не виявлено, як для бюджетної кави таких нема
Простий