- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Гарна іграшка
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Сорока Л***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Сірий. Висота іграшки: 70
Брала три іграшки на подарунок. Все чудово: швидко доставили, упаковка подарункова! Мої дорослі ювілярка в захваті!
- Переваги:
- Є змійка, щоб витягнути наповнювач та виправляти.
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Терет
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Дуже класна!
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Роєнко Н***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 90
Хороша іграшка, відповідає характеристикам в описі, прийшла за 2 дні
- Переваги:
- Упаковка, що підійде на подарунок
Якість тканини
Однорідний наповнювач
Розмір іграшки 90 см без хвоста, як у деяких продавців - немає відчуття обману, все ок - Недоліки:
- Не знайшли поки що :)
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Малетич К***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Гарна іграшка брав собі. Дуже задоволений!
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Сірий. Висота іграшки: 50
Гарна іграшка, брав на подарунок жінці, їй сподобалось.
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Валентина Д***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Гарна іграшка
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Сіро-білий
Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Безкоштовна доставка до поштомата. Акційна ціна.
- Продавець Терет
Дякуємо за відгук особливо за кота :-) будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Дар'я Д***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Дуже якісна іграшка
- Переваги:
- Матеріал, якість , відповідає заявленій фотографії
- Елизавета Т***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Даже сподобалася доньці. Надійшла в строк.
- Недоліки:
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 10
Котик пришел быстро, качество отличное. Форма ровная (наполнитель равномерно распределен внутри), очень мягкий и приятный на ощупь!!!
- Переваги:
- Качество отличное!!!
- Недоліки:
- Каріна П***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Сірий. Висота іграшки: 50
Дуже зручна і м'яка. Дякую
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Гарненька, м'яка іграшка. Задоволені.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 10
Очень крутая игрушка подушка,брала на подарок.Доставка,как и говорили,даже немного раньше) Спасибо.Быстро связались,очень вежливые! Рекомендую
- Вячеслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Висота іграшки: 50
Спасибо! Ребенок доволен!
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 10
Красива іграшка, дитина задоволена.
- Переваги:
- Якісно пошита
- Продавець Терет
Дякую за Ваш вибір і очікуємо нових замовлень.
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 10
Спасибо большое
- Продавець Терет
Дякую за Ваш вибір і очікуємо нових замовлень.
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Розмір іграшки лише 40 см, менша за очікуваний. Очікував що буде дещо більша.
- Переваги:
- Приємна на дотик
- Недоліки:
- Замала
- Продавець Терет
Розмір іграшки відповідає опису де чітко написано що довжина 50 см враховуючи довжину хвостика
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий
Якісний товар, швидка доставка
- Переваги:
- Дитина у захваті
- Продавець SBT group
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий. Висота іграшки: 50
Отримав швидко, подушка відповідає опису та розмірам, все ок.
- Продавець SBT group
Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Світло-рожевий. Висота іграшки: 50
Чудова іграшка, спимо лише з нею. Зручна, м'яка та якісна. Вже майже пів року у щоденному користуванні і ще не ремонтували, не шили.
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтогарячий. Висота іграшки: 70
Хорошая качественная игрушка, хорошо держит форму
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук! Приємного користування!
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтогарячий
Отримали товар дуже швидко, якісне пакування. Замовляли на подарунок дитині, іграшка якісна, немає недоліків, рівна, гарно наповнена наповнювачем, колір відповідає.
- Переваги:
- Безкоштовна доставка на розетку та в момент замовлення знижка на товар
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Иван К***Відгук від покупця. Продавець: Baby Smurf. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Длинный мимимишный кот, кошке нравится. Пошит вполне неплохо.
- Переваги:
- большой кот
- Ганна С***
Котик в тебе сем потяга сама собі також самого хочю (захотілося при вигляді такого гарного котика)
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 150
Дуже сподобалась. 25 річна дитина була в захваті, як маленька дівчинка
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Жовтогарячий. Висота іграшки: 130
Ми купили іграшку розміром 130см. Від іграшки всі діти (18, 8 та 6 років) в повному захваті!))
Іграшка класна, мягенька тканина, набита добре, рівномірно. Є «запасний люк» якщо треба перебрати набивку чи поправити її, раджу продукт та сервіс- Недоліки:
- Дуже тонкі нитки, якими вона зшита (40, мабуть), зважаючи на велику вагу та розмір я б радила використовувати синтетичні нитки або більш міцні, тому що у вразливому місці (посередині) порвалась одразу
- Продавець Store.Shoop
Дякуємо за відгук та зауваження) Обов'язково звернемо увагу виробника на нюанс з нитками) І раді що іграшка сподобалась) нехай котик дарує тільки позитив)
- Василь В***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Игрушка огонь! Жене понравилось) Материал мягкий и нежный, нитки не торчат, замок едва заметен. Размер соответствует! Прекрасный подарок!
- Переваги:
- Прекрасный подарок, хорошее качество!
- Недоліки:
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 50
Іграшка гарненька. Коштує своїх грошей. Спілкування сервісу досить приємне. Прийшов рівно за 7 днів, як і було вказано. Все сподобалось. Раджу
- Недоліки:
- Єдине що я бачила таку іграшку трохи гарної якості, але скоріше за все, діло в грошах
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: JAKETSHOP. Колір: Біло-рудий. Висота іграшки: 90
Іграшка чудова. Замовила 90 см, прийшла складена в декілька разів, перемотана подарунковою стрічкою. Думала після розпакування буде пом'ята, але ні. Кіт одразу прийняв необхідну форму)
Дівчина продавець дуже привітна. Відправила в день оплати. Додала маленький подаруночок-сюрприз.- Переваги:
- Іграшка чудова, дуже приємна на дотик
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Сіро-білий. Висота іграшки: 50
Іграшка сподобалась, дефектів нема. Щиро дякую за швидку доставку та подаруночок
- Продавець JuliShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Сіро-білий. Висота іграшки: 70
М'якенький
- Переваги:
- Класний, прикольний
- Продавець JuliShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 110
Замовляла 3шт для дочок "під подушку", ще за місяць до свята, так і лежали в коробці згорнуті до визначеної дати, розпакувала - одразу стали нормальної форми, пухкі великі класнючі коти, дочки безмежно задоволені, носяться з тими котами, хоч вони великі, брала як подушку-обіймашку їм для сну, але ще й гратись і танцювати з ними умудряються, щей наш кіт пару раз вилазив на них спати тепер теж собі такого хочу. Класні котики, дякую!
- Алёна О***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 110
Дуже гарна іграшка. Наповнювача достатньо,не худий) дитина задоволена!
- Переваги:
- Достатньо наповнювача
- Недоліки:
- Лапка на 3 день по швам надірвалась,але не критично. Можна зашити
- Вячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтогарячо-білий
Крута подушка під голову, або валік під спину. Коти теж з задоволенням тягають плюшевого братана.
- Переваги:
- Матеріал
- Недоліки:
- Порожній хвоста.
- Продавець SBT group
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90
Іграшка дуже приємна на дотик. Дитина дуже задоволена тим що в неї є така іграшка. Навіть наша киця полюбила її
- Недоліки:
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтогарячо-білий
Найулюбленіша іграшка дитини! Спить, їсть, читає - все з Рудиком!
- Продавець SBT group
Дякуємо за відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!