Відгуки покупців про 3D ручка для малювання з LCD дисплеєм, дитяча електронна ручка для обʼємного 3Д моделювання та творчості з 2 режимами подачі пластику, набір з PLA-пластиком 1.75 мм для дітей і дорослих Рожева, PWTPI-2-Pink

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Гарькава Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

При першому користуванні ми вставили оранжевий пластик, а з ручки почав виходити білий. Таке враження,що нею вже користувалися до нас. Пропрацювава пів години і перестав виходити пластик в ручки

Переваги:
    Дешева
    Недоліки:
    Працювала пів години
    • Продавець  ShemUA

Добрий день. Перед продажем ручка тестується, можливо пластик що використовувався під час тесту не повністю вийшов після перевірки, при першому використанні може вийти залишковий матеріал (у вашому випадку білий).
      Щодо того що через пів години пластик перестав виходити, можливо залишки старого пластику не дали новому нормально витікати або пластик застряг всередині через нерівномірну подачу. Треба почекати трохи та повторити подачу – іноді пластик виходить не одразу. Прогріти ручку довше – можливо, пластик не встиг повністю розплавитися.

Якщо нічого не допомагає і ручка перестала працювати, це може бути дефект, повідомте нам в чат вайбер і ми зробимо вам заміну або повернення.

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Дуже дякую. Дитина задоволена, все працює. Швидка доставка.

• Продавець  ShemUA

Дуже раді що все сподобалось, дякуємо Вам за відгук)

• Наталія Л***

Дуже дякую

Дякуємо Вам за відгук)

• Анна З***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Быстрая доставка. Всё работает.

Переваги:
    Цена. Качество
    Недоліки:
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо та раді, що Вам все сподобалося!