Відгуки покупців про Дитяча Фотокамера Sonmax з 2.0" дисплеєм і функцією записування відео

Оцінка користувачів 3.63/5
  • Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Sansey. Колір: Рожевий

Замовила з селфі камерою,прийшов простенький

Переваги:
    Для дитини саме те,для її розвитку
    Недоліки:
    Замовила один товар а прийшов зовсім інший. Прикро звісно,але маємо те що маємо. Сама винна що до кінця не оглянула повністю замовлення
  • Наталія Н***

Все добре працює

• Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Хороша іграшка для дітей, для користування потрібно докупити карту пам’яті

• Березовська І***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Рожевий

Товар не відповідає своїм вимогам. На дисплеї навіть не видно що фотографуєш.

Недоліки:
    Не відповідає дійсності
  • Інна М***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Рожевий

Марно витрачені кошти, хоча було дорожче, ніж на остальних сайтах!!

Переваги:
    Недоліки:
    Навіть з картою пам'яті фото не зберігається, якість фото жахлива! Зіпсоване свято дитині!
  • Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Ребенок очень доволен. Спасибо.

• Оля В***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Добрий день!Отримали товар,все дуже сподобалось,дитина подарунком задоволена.Дякую!

• Оксана С***

Товар відповідає якості

• Оксана Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Доброго дня! Заказала товар, продавець ввічлива, дякую її гарно,уточнила заказ по телефону,прийшов швидко.

• Сергій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Рожевий

Забрав вчора з Нової пошти. Перевірив на пошті - не працював без розетки, подумав що розряджений, бо від зарядки запрацював. Вдома поставив заряджатися, цілий день заряджався, так і не зарядився. Знімаю з зарядки - не працює. Яким чином можна повернути вам його назад?

Переваги:
    Недоліки:
    Брак, не заряджається взагалі
  • Настя Л***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: Рожевий

Товар приехал с поцарапанным окошка. Царапины на самом фотоапарат. Качество фото просто ужас

• Продавець  Mast Ukraine

У нас можливий обмін та повернення товару протягом 14 днів!

• Юлия М***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Гарний фотоапарат, хресниця дуже задоволена. Дякую.

• Мирослава Д***

Дитина в захваті!

• Володимир С***

Для дитини віком 2.7 р супер іграшка

• Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro

Це просто невідповідний товар. Розумію, що це лише іграшка, але вона не працює. Повністю не заряджається. Вистачає на 6-7 знімків. Якій дитині буде цікаво гратися цим 3 хвилини і потім чекати півтори годи заряджання. Всю ніч заряджалась, а індикатор показує чверть заряду.
    Про якість знімків взагалі мовчу. В характеристиках написано резолюшн 1080Р і 3 МВ знімок, але це, м'яко кажучи, ... обман. Фото важать по 150-250 кб. Це капець. І розтягуються.
    Відчуття, що тебе розвели на 400 грн.
    Буду повертати. Не ведіться на красиву рекламу. Ця річ не варта уваги зовсім.
    Дуже не раджу купувати це.

Переваги:
    Недоліки:
    Максимум. Не заряджається. Вистачає на 6-7 знімків. Якість фото жахлива, навіть, як для іграшки. Фото розтягуються. Знімок 150 кб замість заявлених 3 мб.
  • Василь Ш***

Придбав на подарунок )
    Племінниці дуже сподобалось)))

• Марина Г***

Очень интересная игрушка.
    Внуку понравилась. Спасибо. Осталось довольные подарком.

Переваги:
    Необычно и увлекательно.
    • Продавець  KWAINA

• Марина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Заказали на подарок малышу.
    Малыш обрадовался ,поставили на зарядку, в итоге: работает только подключенным к зарядке, побегали с порербанком и забросили...впечатление ужасные !

Переваги:
    +красивый вид
    Недоліки:
    +не заряжается и нужно отдельно покупать карту памяти
    • Продавець  KWAINA

• макаров е***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір: Синій

Дякую, сразу не вмыкався думали що все не працюе, еле включывся. Був повнистю розряженый,дитына ще не фотографувала.

• Геннадій
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Хороший фотоапарат за таку ціну. Сину сподобався.

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Купували на подарунок хлопчику 3,5 роки. Дитина дуже зацікавилась, бавилась весь вечір. В користуванні все легко і доступно.
    Також хочу відзначити швидку доставку і відмінну комунікацію з клієнтами. Ми лишились задоволені, дякую.

• Валерія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: Рожевий

Гарний дитячий фотоаппарат, дитина в захваті. Звісно як і писалось камера не як то кажуть у айфона,але як для дитини классно

• Продавець  Mast Ukraine

Дякуємо за Ваш відгук - для нас важлива думка кожного клієнта!

• Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір: Синій

Пропрацював всього 2 дні, сам по собі вимикається і тримає батарею не більше години

Переваги:
    Недоліки:
    вимикається, дуже глючить, не тримає батарею
  • Ксения
    Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro

Сегодня забрала фотоапарат, и очень расстроена что он пришел именно в таком виде, как будто кто-то им уже пользовался, защитная плёнка отошла в углу и загнулась, на экране и объективе всё в царапинах. Пришёл полностью разряженый что на розетке даже не было возможности проверить работает ли он вообще. Коробка была открыта, без какой либо защитной плёнки или наклейки. Сам фотоапарат ооочень маленький. В эксплуатации ещё не испробовали, надеюсь там будет всё нормально.

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Купувала на подарунок дівчинці 7 років. Товаром залишилися задоволені. Не очікувала надзвичайної якості, але свої функції товар виконує. Дитині сподобалося. Швидко розібралися як користуватися.

Переваги:
    Недорогий товар, якість нормальна
    • Продавець  KWAINA

• Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro

Батареї вистачає на 2 знімки, якість фото гірше ніж на старих кнопочних телефонах з гіршою за характеристикою камерами

Переваги:
    Недоліки:
    БАТАРЕЯ !!!
  • Алина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Гарний фотоапарат за свою ціну.

Переваги:
    Ціна. Якість.

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Купили для хлопчика 4 років. Все працює. Дитині сподобався подарунок. Якість фото не дуже, але це і так було зрозуміло. Гарна іграшка. Доставка швидка.

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Замовляла хрещеній на подарунок фотоапарат,прийшов раніше вказаних строків і це єдиний плюс!
    Сам товар в жахливому стані!
    Коробка вся потерта,порвана!
    Сам фотоапарат також в неохайному виді,захисна плівка на екрані в царапинах,відклеїна, ніби ним користувалися вже,або ж це просто виставковий зразок!
    Дуже розчарована,бо дитина лишилася без подарунку!
    Поставили в скрутне становище

• Продавець  KWAINA

По даній ситуації було формлено повернення товару та повернення коштів клієнту за товар.

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Через 2 місяці перестала працювати кнопка "фото", вона ж кнопка "ентер" без неї фотік можна просто викинути.

Недоліки:
    Низька якість.
    • Продавець  KWAINA

• Олександр Г***

Магазин зв'язався зі мною і вирішив питання.

• Радіонова Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: B Group. Колір: Рожевий

Дуже поганий фотоапарат, не заряджається зовсім, купили дитині на свято Миколая а він не працює, дитина розчарована а я зла.

• Tanya T***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Гарний магазин, надійшло вчасно, рекомендую.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір: Рожевий

Товар прийшов досить швидко на відділення розетки. Він був повністю розряджений, під’єднала до зарядки, все наче працювало
    Вже вдома виявили, що він не заряджається зовсім і без зарядки напряму не працює!! Карту пам’яті він також не бачить
    Товар повернула вже через нову пошту, пересилка за мій рахунок, хоча вина не моя

Переваги:
    Повернули кошти
    Недоліки:
    Не працює
  • Наталя У***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Рожевий

Пошкоджений екран фотоапарата. Одразу не було змоги перевірити, бо був розряджений. Як замінити?

Недоліки:
    Якість
    • Продавець  InTrend

Доброго дня Наталя, наш менеджер вже зв'язався з Вами для вирішення ситуації.

• Наталя У***

З менеджером довелось зв'язуватись самій. Запропонували обмін. Але надіслали модель Х-100 замість замовленої і оплаченої моделі Х-200. Менеджер переконувала, що то та сама модель, просто пакування інше(( зовні вони і справді однакові, але функції різні, і ціна. Після суперечок повернули половину вартості.
      Не рекомендую ((( жахливий магазин і некомпетентний менеджер. Якість фотоапарата - до першого удару((

• Олексій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Рожевий

Пристрій перестав заряджатися. Всередині щось напевно відпало, бо є характерний звук переміщення незакріпленої детали. Іграшка на кілька днів

Недоліки:
    якість
    • Продавець  InTrend

Доброго дня Олексій. Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже важлива Ваша думка. Нам дуже шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. На жаль вже неможливо зробити обмін оскільки закінчився гарантійний термін.

• Олексій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Синій

Іграшка на кілька днів. Після купівлі за кілька зарядок стався перегрів провода, після чого пристрій перестав заряджатися вагалі.

Переваги:
    відсутні
    Недоліки:
    якість
    • Продавець  InTrend