- Эльвира Т***Відгук від покупця. Продавець: Чисто у смартфоні. Об'єм 1 шт: 1 л
Є постійним клієнтом данного продавця.Задоволена доставкою,якістю товару та пакуванням.Ціни адекватні .Щодо товарів цієї продкції ,при правильному використанні видимий еффект мається.За рахунок того,що концетрована рідина- вистачає на довго .
При великих замовленнях ,завжди маленький презент )( кремчик,антисептик) -це приємно .Дякую- Переваги:
- Швидка доставка,гарне пакування,приємний продавець
- Продавець Чисто у смартфоні
Добрий день!) Ельвіро Алісетівно, щиро дякуємо Вам за такий теплий і детальний відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишаєтесь нашим постійним клієнтом та задоволені якістю товарів, доставкою й пакуванням. Радіємо, що продукція дає помітний ефект і економно використовується. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців. Тихого, мирного вечора та гарного настрою!)
- Валентина Л***Відгук від покупця. Продавець: Чисто у смартфоні. Об'єм 1 шт: 1 л
Отмывает все очень быстро
- Переваги:
- Чудо средство!!
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: HQ Goods
Давно користуюсь данними засобами, проте переїхавши в інше місто, зрозуміла, що далеко не в кожній аптеці воно продається, трошки хвилювалась, що по дорозі щось може пролитись, проте приїхало все ціле. Замовлення доїхало за 1 день, дякую за оперативність)
- Переваги:
- Антижир добре вимиває застарілий жир, з чим не справляються звичайні магазинні засоби, проте може зіпсувати деякі матеріали, тому варто бути обережним.
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: HQ Goods
Сподобався. Жир на витяжці,сітках,жироулавлювачах відмив добре. Але зарідкий,треба або вспінювати,або наносити з розпилювача.Запаху майже немає
- Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: Single. Об'єм 1 шт: 1 л
Чудовий засіб! Відмінно видаляє жир!
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: HQ Goods
Білизна Анти жир (Bilysna anti fat Blanidas ), 1000 мл користуюся цім засобом вже не перший рік. Дуже гарний. Всім рекомендую. Та ще,як для мене важливо, виготовлено в Україні.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: HQ Goods
Средство хорошее, но не дотягивает до Galax антижир. Но там и цена в 2 раза выше.
Нареканий нет, доставка УкрПочтой, всё целое. К товару тоже претензий нет, отмывает. - Константин Щ***Відгук від покупця. Продавець: WSC shop. Об'єм 1 шт: 1 л
Все - Ок.
- Вікторія Р***Відгук від покупця. Продавець: HQ Goods
В цілому миє дуже гарно, але категорично неможна використовувати на меблях, як мене запевнив продавець. Зіпсувала навісний шкаф кухні.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Некомпетентність продавців
- Кулешова К***Відгук від покупця. Продавець: HQ Goods
Товар приїхав у невідповідному стані
- Продавець HQ Goods
Дякуємо за відгук. Обов'язково візьмемо це до уваги. Будемо надалі пакувати ще ретельніше Ваші товари. По даному замовленню в якості компенсації Вам було відправлено інший товар.
- Остапченко О***Відгук від покупця. Продавець: HQ Goods
Термоядерний. Розʼїдає все! Тому обовʼязково треба захищати руки.
- Переваги:
- Справляється там, де інші пасують.
- Продавець HQ Goods
Вітаємо,Оксано! Ми дже вдячні за відгук,це дуже важливо для нас! Так,дійсно це дуже потужний засіб,заходи безпеки вказано в інструкціі.
- Василь Х***Відгук від покупця. Продавець: Инфекций.нет. Об'єм 1 шт: 1 л
Засіб просто чарівний. Намочила забруднення на плиті і вони розмокли і потекли, витерла
і чистота, хоча до цього важко було відшкрябати губкою.- Переваги:
- Переваги суцільні
- Недоліки:
- Жодного
- Продавець Инфекций.нет
Доброго дня. Дуже дякуємо за Ваш відгук. Раді що сподобався засіб.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: HQ Goods
Якщо товару не маєте такого ж-передзвоніть і скажіть,а не на пошті бачити не те що замовляв.І про безкоштовну доставку ,напишіть що дешевше ніж на Новій пошті ,але не робіть для людей л******у з державного підприємства Укрпошта.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Товар не відповідає замовленому.Безкоштовна доставка повне "фуфло"
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: Инфекций.нет. Об'єм 1 шт: 1 л
гарно відмиває жир з фільтрів витяжки
- Продавець Инфекций.нет
Доброго дня. дуже дякуємо за відгук.
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: HQ Goods
Отличное средство, покупаю не первый раз, вымывает все что мне нужно
- ЖаннаВідгук від покупця. Продавець: HQ Goods
Второй раз покупаю это средство, т.к. была очень довольна результатом. Сейчас оно пришло в белой непрозрачной бутылке, очень слабое!!! Еще и заказала 5 штук.
- Переваги:
- Недоліки:
- Слабое
- Продавець HQ Goods
Средство Белизна Анти жир, действительно в другой бутылке, ( 1-2 раза в год фирма меняет дизайн бутылки) но уверяю Вас - тот же состав, получается тот же эффект что и раньше. Зря Вы так. Могу выслать вас сертификат на продукцию и инструкцию.
- Кушнир В***Відгук від покупця. Продавець: HQ Goods
Со своей задачей справляется. Быстрая доставка. Рекомендую
- Переваги:
- Цена. Объем
Благодарим за комментарий.
- albinashviliВідгук від покупця. Продавець: Инфекций.нет. Об'єм 1 шт: 1 л
Решили помыть печь после мноразовой готовки курицы гриль , отмыло отменно , всем довольны ,чайник и вытяжка с нержавейки вообще блестит
- Переваги:
- Без запаха
- Инфекций.нет
Добрый день. Спасибо Вам за отзыв.