- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Немає слів
- Джумбер Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Це не чай це сміття.
- Недоліки:
- сміття, а не чай.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 1
Очень вкусно, удобная красивая упаковка, но тем кто НЕ любит чай с саусепом - не зайдет, это не значит что чай плохой - это просто дело вкуса))
- Переваги:
- Очень вкусный чай
- Недоліки:
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Пью этот чай уже много лет, свежая партия - отвратительная, чая меньше, вкус хуже, химии больше
- Переваги:
- Раньше было лучше
- Недоліки:
- Чай
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Добрий чай, що смакує як гарячим, так і охолодженим
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Чай змінився докорінно- тепер він magic soursop. Лист не крупний, якась трава зʼявилася і гранули ароматизації. Не міцний став. Погіршення якості на лице.
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
- Подрібнений чай, трава, ароматизатор який видно візуально.
- Яків Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Шикарний чай, посправжньому магічний! Як раз для спортиків)))) 22г Білка в чаї Магічний саусеп!!!
Більше Білка ніж в м'ясі! Пью до п'яти рази на день, щоб закрити норму білку! ;)- Переваги:
- Неперевершене джерело білка
- Недоліки:
- Які можуть тут бути недостатки
- Ярослава Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Прекрасний чай
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Приємний запах квітів, хороший смак, гарні пакетики
Товар не відповідає ні опису, ні картинці, ні смаку. При замовленні зеленого крупнолистового чаю в пірамідках з саусепом видають маджік саусеп. Пакетики з дрібним чаєм і смак ніякий. Колеги попереджали що є така ситуація з невідповідності, тож я спробувала сама.
Чай не той! Будьте обачні.- Переваги:
- Недоліки:
- Не відповідає заявленому.
- Тимошко И***Відгук від покупця. Продавець: GoToCoffee. Кількість упаковок: 100
Любимый чай, очень нравится продукция от этого производителя, беру не в первый раз. Другой раскрученный изготовитель)) нравится намного меньше.
- Переваги:
- Хороший вкус, ароматный
- Продавець GoToCoffee
Дякуємо за відгук .
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Я замовляла чай Sun Gardens SourSop,а мені прийшов чай magic soursop. Це різні сорта чаю, це мені не подобається.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Дуже часто замовляю, рекомендую всім хто любить зелений чай. Приємний смак і запах, рекомендую
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Відмінгий
- Переваги:
- Пірамідки
- Недоліки:
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Заказываю не первый раз. Вкусный чай и дешевле,чем в магазине. Рекомендую!!!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Дуже смачний чай
- Переваги:
- Смачний
- Недоліки:
- Артём Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Чай супер
- Переваги:
- Чай
- Недоліки:
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Жахливий чай, не рекомендую
- Переваги:
- Зелений чай не відчувається
- Недоліки:
- Хімічний смак
- Едуард Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Дуже ароматний та смачний чай!
- Переваги:
- Смак, аромат.
- Недоліки:
- Немає.
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Чай вкусный и очень выгодный. Очень насыщенный. Одну пирамидку заливаю литром кипятка, и всё равно получается насыщенный.
- Переваги:
- Вкусный.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Хороший чай
- Альбіна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
- Переваги:
- Ціна і кількість
- Недоліки:
- Алла Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Вкусный чай, не приторнотерпкий, ароматный. Приятно пить и с сахаром, и с медом, и не подслащивая. И в горячем, и в холодном виде.
- Переваги:
- Вкусный качественный чай
- Недоліки:
- быстро заканчивается, потому что выпивается)))
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 2
Смак і аромат - просто пушкаааа!! Задоволений, рекомендую)
- Переваги:
- Швидко,не дорого
- Недоліки:
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Вкусный!причем как в горячем так и в холодном виде.
- Переваги:
- Спасибо за предыдущие отзывы,чай действительно меня поразил свои вкусом.
- Недоліки:
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 40. Кількість упаковок: 2
Рекомендую
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Great Coffee. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Люблю цей чай ...шкода, що швидко закінчується....
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Сан Гарденс был любимым чаем, особенно гранд паудер и саусеп!
Но увы,после нововведений -очень много хим.добавок,после заварки пакетика - вода стала прям мутная,выраженный очень хим.вкус!!!(((
НЕ РЕКОМЕНДУЮ- Недоліки:
- Сплошная химия,мутный цвет чая
- Валерий В***Відгук від покупця. Продавець: Great Coffee. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Чай супер!