- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy
Дуже сподобався плед, я у захваті. Гарна якість і повна відповідність опису! Відповідальний продавець, вчасна відправка. Залишились тільки позитивні враження. Дякую
- Переваги:
- Гарна якість, відповідає опису
- Недоліки:
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy
Забирали в такому конверті з пологового дитину. Дуже сподобався.
- Переваги:
- Виглядає якісно
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець 4ickabiddy
Дякую вам за замовлення та високу оцінку! Ми стараємось зробити найкраще для наших маленьких клієнтів!
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy
В цілому покупкою задоволені,гарні матеріали,гарний дизайн)
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy
Купляли пледик на виписку , дуже теплий і приємний. Далі можна використовувати як конверт в люльку чи плед в краватку
Дякую за швидку доставку !- Продавець 4ickabiddy
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy
Дуже приємний на дотик, гарне пошиття. Дякую за інструкцію щодо прання.
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy
Сподобався сервіс та товар. Вийшли на зв"язок практично відразу, хоча замовлення робив пізно вечором) Потрібно зважати, що товар виготовляється на замовлення, тому попередили, що виготовлення декілька робочих днів. Разом з тим, якість достойна - рекомендую!
- Переваги:
- Оперативно відповіли, доставили згідно домовленості. Якісний матеріал, український виробник!
Відповідність розмірній сітці
Відповідає