- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 134 x 165
Швидко, якісно, все підійшло. Дякую!
- Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 58 x 165
Все превосходно. Быстро доставили. Легко установил своими руками. Супер
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 62.5 x 165
все четко
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 52 x 165
все четко
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Мокко. Розміри (ШхВ): 52 x 165
Хороші ролети,рекомендую
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 53 x 165
Все четко
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 51 x 165
Все красиво
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 42 x 165
Ошибка выслали вместо 42 см. 41 см.если при установке будут проблемы их надо решить
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 59 x 165
Все дошло ,только одна ошибочка полету вместо 42 см.выслали 41 см.при установке посмотрю подойдёт или нет,надо соберальщику быть по внимательнее
- Недоліки:
- Ошибка в одном размере
- Ростислав З***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 60 x 165
За свої гроші нормальна якість
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 58 x 165
Все отлично
- Герасименко И***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 130 x 165
Тканина норм., фурнітура слабенька.
- Уницька С***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 30 x 165
дуже сподобалась якість, рекомендую
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 49 x 165
Все отлично
- Переваги:
- Все отлично
- Недоліки:
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Блакитний. Розміри (ШхВ): 157 x 165
Замовлення приїхало швидко, колір чудовий, ще не вішали але впевнена що все буде добре
- Переваги:
- Все норм
- Казакова С***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Оливковий. Розміри (ШхВ): 70 x 165
Якісний виріб. Дякую
- Євген Х***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 54 x 165
Гарні ролети
- Алина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 59 x 165
Заказала на всю квартиру все суппер
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Валентин С***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 61 x 165
Так вроде бы ничего, только есть ньюанс не аккуратно обрезанные и малярный скотч втулили.
- Переваги:
- Полотно нормальное
- Недоліки:
- Сборка не аккуратная
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 55 x 165
Ролети підійшли, зі своєю задачею справляються.
- Олександра Ч***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 50 x 165
Сподобалось
- Микола Ч***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 140 x 165
Товар відповідає опису, продавець відправив товар миттєво
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 95 x 165
Сподобались
- Переваги:
- Замовлю ще
- Недоліки:
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 58 x 165
Хороша якість, рекомендую!
Планую ще замовляти. - Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 57 x 165
Дуже задоволений покупкою!
Замовляв розмір 57×165 у білому кольорі — все підійшло ідеально
Окремо хочу відзначити швидкість доставки — від моменту замовлення до отримання пройшло всього 2 дні Це реально приємно здивувало!
Дякую велике за якість і за швидкість! Рекомендую- Переваги:
- Ролета якісна, виглядає стильно та акуратно, матеріал приємний і добре пропускає світло саме так, як потрібно.
- Недоліки:
- Ганна В***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Персиковий. Розміри (ШхВ): 55 x 165
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Мокко. Розміри (ШхВ): 37 x 165
- Переваги:
- Чудові ролети за свої кошти. Купувала у кольорі мокко - дає затишне затемнення в кімнаті.
- Недоліки:
- Саморізи у комплекті погано впоралися з пластиком. Довелось використати більш гострі з власних запасів.
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Пісочний. Розміри (ШхВ): 62.5 x 165
Двічі замовляла, все гарно обидва рази. Якщо треба будуть ще ролети, то замовлятиму теж тут.
Дякую. - Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 45 x 165
Все супер, рекомендую!
- Переваги:
- Швидке виконання замовлення
- Недоліки:
- Влад С***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Мокко. Розміри (ШхВ): 38 x 165
Нормальные бюджетные ролеты. Полотно средней плотности.
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 140 x 165
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Молочний. Розміри (ШхВ): 40 x 165
Питання вирішили, продавець звʼязався. Ролети на свою ціну нормальні, але кріплення (гвинтики), потрібно купувати окремо, в наборі дуже маленькі
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Молочний. Розміри (ШхВ): 50 x 165
Є проблеми з родетами, продавець не виходить на зв’язок! Ні в вайбері на по телефону!
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Фіолетовий. Розміри (ШхВ): 130 x 165
Гарні ролети, буду замовляти ще
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Пісочний. Розміри (ШхВ): 60 x 165
Ролети самі базові, тканина чудова, фурнітура дешева, але працюють і норм. Зверніть увагу, що з кріплень лише кріплення на саморізах (не двосторонньому скотчу, що добре), гачків на вікна, що відкриваються, немає. Загалом за таку ціну нормальні працюючі ролети)
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Молочний. Розміри (ШхВ): 67 x 165
Полетали довольны