Відгуки покупців про Ролета тканинна Roll Group Льон LUX 32,5х165 Персиковий 2071

Оцінка користувачів 4.69/5
  • Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Блакитний. Розміри (ШхВ): 157 x 165

Замовлення приїхало швидко, колір чудовий, ще не вішали але впевнена що все буде добре

Переваги:
    Все норм
  • Казакова С***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Оливковий. Розміри (ШхВ): 70 x 165

Якісний виріб. Дякую

• Євген Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 54 x 165

Гарні ролети

• Алина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 59 x 165

Заказала на всю квартиру все суппер

Переваги:
    Цена и качество
    Недоліки:
    Нету
  • Валентин С***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 61 x 165

Так вроде бы ничего, только есть ньюанс не аккуратно обрезанные и малярный скотч втулили.

Переваги:
    Полотно нормальное
    Недоліки:
    Сборка не аккуратная
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 55 x 165

Ролети підійшли, зі своєю задачею справляються.

• Олександра Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 50 x 165

Сподобалось

• Микола Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 140 x 165

Товар відповідає опису, продавець відправив товар миттєво

• Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 95 x 165

Сподобались

Переваги:
    Замовлю ще
  • Володимир Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 58 x 165

Хороша якість, рекомендую!
    Планую ще замовляти.

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 57 x 165

Дуже задоволений покупкою!
    Замовляв розмір 57×165 у білому кольорі — все підійшло ідеально
    Окремо хочу відзначити швидкість доставки — від моменту замовлення до отримання пройшло всього 2 дні Це реально приємно здивувало!
    Дякую велике за якість і за швидкість! Рекомендую

Переваги:
    Ролета якісна, виглядає стильно та акуратно, матеріал приємний і добре пропускає світло саме так, як потрібно.
  • Ганна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Персиковий. Розміри (ШхВ): 55 x 165

• Вікторія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Мокко. Розміри (ШхВ): 37 x 165
    Переваги:
    Чудові ролети за свої кошти. Купувала у кольорі мокко - дає затишне затемнення в кімнаті.
    Недоліки:
    Саморізи у комплекті погано впоралися з пластиком. Довелось використати більш гострі з власних запасів.
  • Валентина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Пісочний. Розміри (ШхВ): 62.5 x 165

Двічі замовляла, все гарно обидва рази. Якщо треба будуть ще ролети, то замовлятиму теж тут.
    Дякую.

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 45 x 165

Все супер, рекомендую!

Переваги:
    Швидке виконання замовлення
  • Влад С***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Мокко. Розміри (ШхВ): 38 x 165

Нормальные бюджетные ролеты. Полотно средней плотности.

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 140 x 165

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Молочний. Розміри (ШхВ): 40 x 165

Питання вирішили, продавець звʼязався. Ролети на свою ціну нормальні, але кріплення (гвинтики), потрібно купувати окремо, в наборі дуже маленькі

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Молочний. Розміри (ШхВ): 50 x 165

Є проблеми з родетами, продавець не виходить на зв’язок! Ні в вайбері на по телефону!

• Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Фіолетовий. Розміри (ШхВ): 130 x 165

Гарні ролети, буду замовляти ще

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Пісочний. Розміри (ШхВ): 60 x 165

Ролети самі базові, тканина чудова, фурнітура дешева, але працюють і норм. Зверніть увагу, що з кріплень лише кріплення на саморізах (не двосторонньому скотчу, що добре), гачків на вікна, що відкриваються, немає. Загалом за таку ціну нормальні працюючі ролети)

• Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Молочний. Розміри (ШхВ): 67 x 165

Полетали довольны

• Таня М***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Фіолетовий. Розміри (ШхВ): 120 x 165

Не рекомендую!!!! Не рекомендую!!! Не рекомендую!!!! Не добросовісний чоловік продаю фігню рідкісну!!!! Посипалась фурнітура через місяць, ролик не їздить штора не піднімається. Дякую за не якісну річ. Очікую на повернення коштів. Якщо у Харкові нормальні люди!

Переваги:
    Дешева ціна
    Недоліки:
    Не якісна фурнітура
  • Олексій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Блакитний. Розміри (ШхВ): 80 x 165

Ціна якість

Переваги:
    Легкий і зручний монтаж
    Недоліки:
    Немає повної комплектації
  • Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 25 x 165

• Таня М***

Дуже класні ролети! Як на свою ціну то супер! Продавець не поклав кріплення до одних то люб'язно погодився і надіслав у той же день все необхідне. Рекомендую

Переваги:
    Красиві
  • Твайс
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 49 x 165

Отлично

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Персиковий. Розміри (ШхВ): 45 x 165

Клас

• Яна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Мокко. Розміри (ШхВ): 41 x 165

Замовляла ролети,все прийшло в гарному стані,деталі всі в наявності та цілі.

Переваги:
    Ціна/якість
  • Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Синій. Розміри (ШхВ): 42 x 165

Дякую за швидку відправку,дуже задоволена ролетами.

Переваги:
    Гарні ролети
  • Сергей З***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Мокко. Розміри (ШхВ): 50 x 165

Все "Бомба"

• Юлий

Ролеты хорошие. Качественные.

Переваги:
    Цена, качество
    Недоліки:
    Пока все в порядке
  • Пантелєєва О***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Синій. Розміри (ШхВ): 62.5 x 165

В реальному житті колір відповідає саме назві " синій" , а не фото, нажаль.
    До якості претензій нуль.

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Жовтогарячий. Розміри (ШхВ): 85 x 165

Хороша якість!ціна теж+швидка відправка!НЕ має лєски на яку натягувати щоб прилягали до вікна!

Переваги:
    Хороша якість!ціна теж+швидка відправка!
    Недоліки:
    НЕ має лєски на яку натягувати щоб прилягали до вікна!
  • Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 63 x 165

Не погана якість, можна брати!

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Roll's Company. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 87.5 x 165

Не угадал с размером немного. Измерял по ширине полотна, а полка шире полотна. Взял и обрезал полотно ножницами и палку ножовкой. Я так понял, что продавец сам режет по размеру, что в объявке размещены. Лучше бы я позвонил и заказал по размеру у них, мне такой длины не нужно, может и дешевле вышло бы. Качество хорошее, цена самая низкая. Дешевле, чем в других магазинах или на рынке покупать.