Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Набір машинок LIMO TOY 326 (4 штуки в СЛЮДІ) Вантажівка бетонозмішувач трактор екскаватор

Є в наявності

5/5
Код :  399320049
Оцінка користувачів 5/5
  • Діна М***
    Відгук від покупця. Продавець: MALAGOM

Машинки супер, міцний пластик, якісні, яскраві. Пакування виглядає наче подарункове.

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: MALAGOM

чудовий транспорт, якість - супер

Переваги:
    гарна якість
  • Яна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: INPLAY. Колір: Різнобарвний

Дякуємо велике магазину за швидку відправку,ще пішли на зустріч ( я у коментарі попросила відправити в поштомат, чомусь на Розетці не можна вибрати таку функцію і це дуже погано бо не всі продавці йдуть на зустріч)
    Якість машинок шикарна
    Дякуємо

Переваги:
    Швидка доставка, розуміння,якість
  • Серова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Фаїна

Я сину своєму їх купувала, а потім такий же наборчик шукала і донечці, настільки вони круті. За весь час експлуатації жодна не зламалась. дуже раджу

Переваги:
    якісні, яскраві, якщо надавити, дуже швидко і далеко їдуть
  • Анастасия А***
    Відгук від покупця. Продавець: Igrussimos

Дякую вам, машинки забрала)) Все чудово, у моєї дитини такі ж, а це я замовляла на подарунок)) Єдине не зрозуміла, чому на сайті на фото вказана торгова марка Hola, і я купувала також до цього Hola, а ці прийшли Limo Toy) Але наче однакові, тому)) Дякую ❤️

Переваги:
    Машинки круті, яскраві, якісно зроблені
  • Михаил В***
    Відгук від покупця. Продавець: Neo. Колір: Різнобарвний

Классные инерционные машинки. Качественные (самые живучие из всех что мне попадались). Что для себя классный набор, что в качестве подарка. Если вам нужны инерционные игрушки - покупайте, это хороший выбор.

Переваги:
    Классные машинки
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Neo

Доброго дня, Шановний Михайло ! Ми дякуємо Вам за позитивний відгук про покупку товару в нашому магазинi! Користуйтеся із задоволенням!

• Мария П***
    Відгук від покупця. Продавець: Igrussimos

Отличный набор машинок, качественное исполнение

Переваги:
    Машинки яркие, крепкие, красивые цвета и разнообразие: бетономешалка, бульдозер, трактор и самосвал
  • Даша А***
    Відгук від покупця. Продавець: Sparkling Star