Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Дитяча м'яка плюшева довга іграшка подушка обіймашка антистрес кіт Батон 70 см (475329-Prob)

Оцінка користувачів 4.61/5
  • Відгуки про товар продавця CENOVOD+
  • Комаристый М***
    Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Сірий

Слабо набитий наповнювачем і геометрія не відповідає по всій довжині

• Продавець  CENOVOD+

Дякуємо за оцінку! Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань, адже було продано багато даного товару та нарікань не було

• Анастасия О***
    Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Коричневий

Игрушка приехала грязная, некоторые швы разошлись.

• Продавець  CENOVOD+

Доброго дня! Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань, адже було продано багато даного товару та нарікань не було. В такому випадку потрібно відмовлятись від вантажу на пошті та складати акт пошкодження товару

• Яворський Я***
    Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Сірий

Прийшов товар. Фото не відповідають дійсності зовсім. Розмір іграшки трошки менший ніж від ліктя до пальців. Розчарування повне.

Переваги:
    Недоліки:
    Фото суцільна брехня
    • Продавець  CENOVOD+

Пане Ярослав, Вам було відправлено іграшку згідно опису, 50 см. З Вами ще додатково зв'яжеться менеджер для врегулювання питання

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий

Якісний товар, швидка доставка

Переваги:
    Дитина у захваті
    • Продавець  SBT group

• Николай П***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий. Висота іграшки: 50

Отримав швидко, подушка відповідає опису та розмірам, все ок.

• Продавець  SBT group

Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Світло-рожевий. Висота іграшки: 50

Чудова іграшка, спимо лише з нею. Зручна, м'яка та якісна. Вже майже пів року у щоденному користуванні і ще не ремонтували, не шили.

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтогарячий. Висота іграшки: 70

Хорошая качественная игрушка, хорошо держит форму

• Продавець  SBT group

Щиро вдячні за відгук! Приємного користування!

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтогарячий

Отримали товар дуже швидко, якісне пакування. Замовляли на подарунок дитині, іграшка якісна, немає недоліків, рівна, гарно наповнена наповнювачем, колір відповідає.

Переваги:
    Безкоштовна доставка на розетку та в момент замовлення знижка на товар

• Иван К***
    Відгук від покупця. Продавець: Baby Smurf. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130

Длинный мимимишный кот, кошке нравится. Пошит вполне неплохо.

Переваги:
    большой кот
    • Ганна С***

Котик в тебе сем потяга сама собі також самого хочю (захотілося при вигляді такого гарного котика)

• Олександр І***
    Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 150

Дуже сподобалась. 25 річна дитина була в захваті, як маленька дівчинка

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Жовтогарячий. Висота іграшки: 130

Ми купили іграшку розміром 130см. Від іграшки всі діти (18, 8 та 6 років) в повному захваті!))
    Іграшка класна, мягенька тканина, набита добре, рівномірно. Є «запасний люк» якщо треба перебрати набивку чи поправити її, раджу продукт та сервіс

Недоліки:
    Дуже тонкі нитки, якими вона зшита (40, мабуть), зважаючи на велику вагу та розмір я б радила використовувати синтетичні нитки або більш міцні, тому що у вразливому місці (посередині) порвалась одразу
    • Продавець  Store.Shoop

Дякуємо за відгук та зауваження) Обов'язково звернемо увагу виробника на нюанс з нитками) І раді що іграшка сподобалась) нехай котик дарує тільки позитив)

• Василь В***
    Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130

Игрушка огонь! Жене понравилось) Материал мягкий и нежный, нитки не торчат, замок едва заметен. Размер соответствует! Прекрасный подарок!

Переваги:
    Прекрасный подарок, хорошее качество!
  • Ирина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 50

Іграшка гарненька. Коштує своїх грошей. Спілкування сервісу досить приємне. Прийшов рівно за 7 днів, як і було вказано. Все сподобалось. Раджу

Недоліки:
    Єдине що я бачила таку іграшку трохи гарної якості, але скоріше за все, діло в грошах
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: JAKETSHOP. Колір: Біло-рудий. Висота іграшки: 90

Іграшка чудова. Замовила 90 см, прийшла складена в декілька разів, перемотана подарунковою стрічкою. Думала після розпакування буде пом'ята, але ні. Кіт одразу прийняв необхідну форму)
    Дівчина продавець дуже привітна. Відправила в день оплати. Додала маленький подаруночок-сюрприз.

Переваги:
    Іграшка чудова, дуже приємна на дотик
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Сіро-білий. Висота іграшки: 50

Іграшка сподобалась, дефектів нема. Щиро дякую за швидку доставку та подаруночок

• Продавець  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Євген С***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Сіро-білий. Висота іграшки: 70

М'якенький

Переваги:
    Класний, прикольний
    • Продавець  JuliShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 110

Замовляла 3шт для дочок "під подушку", ще за місяць до свята, так і лежали в коробці згорнуті до визначеної дати, розпакувала - одразу стали нормальної форми, пухкі великі класнючі коти, дочки безмежно задоволені, носяться з тими котами, хоч вони великі, брала як подушку-обіймашку їм для сну, але ще й гратись і танцювати з ними умудряються, щей наш кіт пару раз вилазив на них спати тепер теж собі такого хочу. Класні котики, дякую!

• Алёна О***
    Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 110

Дуже гарна іграшка. Наповнювача достатньо,не худий) дитина задоволена!

Переваги:
    Достатньо наповнювача
    Недоліки:
    Лапка на 3 день по швам надірвалась,але не критично. Можна зашити
  • Вячеслав М***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтогарячо-білий

Крута подушка під голову, або валік під спину. Коти теж з задоволенням тягають плюшевого братана.

Переваги:
    Матеріал
    Недоліки:
    Порожній хвоста.
    • Продавець  SBT group

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90

Іграшка дуже приємна на дотик. Дитина дуже задоволена тим що в неї є така іграшка. Навіть наша киця полюбила її

• Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтогарячо-білий

Найулюбленіша іграшка дитини! Спить, їсть, читає - все з Рудиком!

• Продавець  SBT group

Дякуємо за відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Игорь Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий. Висота іграшки: 110

Бомбезный кот, жена в восторге. Рост 160 см плюш-велюр, очень мягкий и классного качества. Если что кот 110 см)))))

• Продавець  SBT group

Дякуємо за відгук! Приємного користування!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130

Великииииииий!!!!

Переваги:
    Пречудовий, великий і якісний кіт-обіймашка - 130 см)! Продавця, як і кота рекомендую!
    Недоліки:
    Немає!
  • Олексій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130

11/10
    Девушка довольна и я тоже

Переваги:
    Мягкий и удобно спать
    Недоліки:
    Она ним не делиться
  • Костянтин К***
    Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90

Купував дівчині на подарунок, на день народження, залишилась дуже щасливою, тому можу порадити і цього продавця і саме цей товар! А ще, як вона каже, з ним дуже комфортно просто сидіти або спати)

Переваги:
    Купував дівчині на подарунок, залишилась щасливою)
    Недоліки:
    Здається немає)
  • Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Сірий. Висота іграшки: 70

Іграшка супер, м‘ягенька і мила) Купляла на подарунок, друг був радий

Переваги:
    М‘ягенька, мила)
    • Продавець  Store.Shoop

Дякуємо за відгук, Ганна) Раді, що іграшка вам сподобалась)

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Сірий. Висота іграшки: 110

Швидка відправка. Іграшка симпатична, приємна на дотик, дитина задоволена.

Переваги:
    Приємна на дотик. Наявність замка.
    Недоліки:
    Чехол помнутий. Можливо з часом розправиться. Але це не критично.
  • Павел М***
    Відгук від покупця. Продавець: Baby Smurf. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130

Кот суперплюшевый, качеством довольны.

Переваги:
    Большой, мягкий, уютный.
  • Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 130

Іграшка нереально крута! Нитки не стирчать. Приємний матеріал на дотик. При отриманні були приємно здивовані, іграшка значно більша ніж виглядає на фото! Вона просто величезна! Доставили також дуже швидко. Дякую Вам!

Переваги:
    Величезна м'яка іграшка!
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90

Отличная игрушка. Полностью соответствует заявленной картинке. Спасибо!

Переваги:
    Шикарная игрушка! Большая, качественная и мягкая. Все швы на месте.
  • Руслан М***
    Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 90

Дуже дякую за такого неймовірно класного котика. Іграшка така ж класна, як на фото. Дуже приємний менеджер, перетелефонували одразу. Відправили у той самий день. Колір насичений, розміри відповідають вказаним. Замовленням задоволений. Дуже дякую!!!!

Переваги:
    Розміри відповідають вказаним. Перетелефонували одразу. Приємний матеріал. М'яка та класна іграшка
  • Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 70

При замовлені по телефону виправила с 70 на 90, кіт просто гарнюнька!! Дуже сподобався, мякенький,пухкеньнький просто

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130

Неймовірна штука, дуже класний. Купили 3 роки назад. Він досі м'який та пружний. Пережив переїзд, прання чохла і досі як новий. Дитина його обожнює. Плями легко відпираються, якщо забруднюється в процесі експлуатації. Рекомендую саме великого брати, з ним класно обійматися

Переваги:
    Якісні матеріали та пошив. Пружний наповнювач. Чохол знімається для прання. Вживу ще гарніший, ніж на картинці.
    Недоліки:
    Нема. Хіба шо не нявкає і мишей не ловить
  • Євген В***
    Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90

Подушка неймовірна, емоцій повні штани. Іграшка приїхала в цупкому пакеті, тому ніякого бруду на ній не було. Прошите доволі добре, нарікань немає. Наповнювача достатньо. Був крихіткий шматочок целафану пришитий до лапки, але його можна непомітно й легко зрізати.

Переваги:
    Якість, наявність додаткового пакету, достатньо набитий, якісний шов
    Недоліки:
    Не помітив
  • Валерій С***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Біло-рожевий. Висота іграшки: 70

Якісна іграшка. Без запаху. Дитина залишилась задоволена.

Переваги:
    Якісний товар

• Олена К***

Красива іграшка без дефектів