Відгуки покупців про Робот-пилосос ELECTROLUX PI92-4ANM

Оцінка користувачів 3.4/5
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний із сірим

Користуюсь пристроєм більше року, не хотів писати про нього відгук, але накипіло. З його плюсів після робота Roborock - це пластик й матеріали виконання, зручніть укладання зайвого кабелю. А тепер по мінусам: 1. Алгоритми роботи. Робот погано оминає перешкоди, такі як ніжки стільців (між ніжками стільців неохоче проїжджає), навіть якщо це дозволяє його ширина. Трикутна форма не робить прибирання кращім ніж це роблять круглі роботи, під плінтусами може залишати пил. Всі заявлені датчики, 3d сканування й все інше - це чистої води маркетинг. Працює гірше ніж китайський робот без наявності усих цих допів 2. Жахливий софт. Десь через рік зникла карта прибирання разом з налаштуваннями розкладу прибирання по дням. Зараз намагаюсь додати все знову - розклад не зберігається просто. Натискаєш кнопку збереження, просто нічого не відбувається, хоч би помилку якусь побачити, але ні. Перезавантаження смартфону не допомагає. Не рекомендую цей «преміум» продукт, бо коли ви почнете їм користуватись (якщо у вас до цього був нормальний робот-пилосос), ви зрозумієте що преміум тут тільки в назві бренду і ціні. 3. Він може застрягнути між унітазом та стіною, хоча там достатньо місця щоб виїхати, якщо з першого разу не проїде десь, повторювати спробу не буде під іншим кутом чи іншим боком, буде просто робити одне й те ж по одній й тій самій траекторії. Короче, просто суцільний недолік, якщо ми будемо акцентувати увагу на тому, для чого він призначений.

Переваги:
    Матеріали, дизайн
    Недоліки:
    Алгоритми прибирання, додаток, розумні функції
      Представник бренду

Добрий день, Володимир! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації щодо роботи пристрою ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Соня Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Geekon

я купила цей пилосос у 2024 році, чесно кажучи, через його незвичний дизайн.
    і навіть уявити не могла, що за такі гроші може продаватися робот- пилосос, в додатку якого немає команди «повернутися на станцію». повне розчарування, якби могла, повернула б його назад.
    не купуйте цей продукт. навіть найдешевший xiaomi має більше корисних функцій.

Переваги:
    дизайн
    Недоліки:
    все інше
  • Любов К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний із сірим

Підкажіть, будь ласка, де купити фільтри до нього. Бажано ті, що миються

Переваги:
    Прибирає сам
      Представник бренду

Добрий день, Любов! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний із сірим

Це наш перший робот пилосос. З поставленою задачею справляється відмінно. Усім раджу.

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Після кожного прибирання потрібно чистити щітку від намотаного волосся та шерсті.
      Представник бренду

Добрий день, Ольга! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний із сірим

єдина проблема - підключення. Треба роутер з частотою 2.4. Поставив. Через андроід вперто не підключався, через огризок з першої спроби підключився.

Представник бренду

Добрий день, Роман! Якщо виникли складнощі з підключенням до пристроїв на базі ОС Android, для вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• ЕЛЕНА К***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний із сірим

Пылесос классный, к нему претензий нет, вообще. Претензии к тем, кот пишут инструкции- раньше писали по пунктам , в магазине - разговаривал, дома нет. Не понятно, что за чем нажимать. Про подключению к вай фай - ещё одна история. Если есть возможность- напишите, что обозначает каждая клавиша на корпусе.

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Инструкция
      Представник бренду

Добрий день, Олена! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Алла Г***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний із сірим

Рік відпрацював добре, а потім почалися проблеми. Видає помилку заряду батареї. Віднесли у ремонт, після цього попрацював місяця три і знов те саме.

Переваги:
    Форма, потужність
    Недоліки:
    Через рік перестав працювати
      Представник бренду

Добрий день, Алла! Нам дуже прикро за ситуацію, що склалась. Для детальної консультації та вирішення питання рекомендуємо звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Константин К***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний із сірим

Допоможіть будь ласка мені з його налаштуванням!
    Не підключається він ні до 2G, ні до 5G мережі(((

Виходить купити щось за 500 євро і воно не працює не приємно зовсім!(((

Переваги:
    Невідомі
    Недоліки:
    Допоможіть будь ласка мені з його налаштуванням!
    Не підключається він ні до 2G, ні до 5G мережі(((

Виходить купити щось за 500 євро і воно не працює не приємно зовсім!(((

Доброго дня, Констянтин.

Підключається до мережі WI-FI 2.4GHz. Для отримання консультації / розв'язання питання рекомендуємо звернутись на гарячу лінію: 0 800 50-80-20.

З повагою, команда Electrolux.

• Татьяна Б***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний із сірим

Отличный выбор,очень довольна,семь месяцев как пользуюсь,недостатков нет.Рекомендую!!!

Представник бренду

Добрий день, Тетяна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Алла Г***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний із сірим

Может, только у меня он молчит? Или так должно быть? Для меня не является недостатком, покупкой довольна.

Переваги:
    Шустрый, его форма, убирает у самой стенки объем контейнера для мусора.
  • Наумчак А***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний із сірим

Пока сомневаюсь в правильности покупки данного устройства

Переваги:
    Пока не удалось ощутить. Так как в течении нескольких часов не удалось подключить к WIFI.
    Недоліки:
    Ни в одной инструкции нормально не написано как подключить к WIFI. При подключении через приложение, говорит подключитесь к сети пылесоса, но на самом деле ее нет. Сложная и непродуманная процедура подключения, которая еще и нигде нормально не описана.
      Представник бренду

Добрий день. Додаємо інструкцію до підключення.
      Як підключити додаток «Pure i»:
      Рекомендуємо завантажити додаток та оновити програмне забезпечення перед першим використанням.

1.Завантажте додаток «Pure i» з AppStore або Google play та слідуйте інструкціям по створенню облікового запису та з'єднанню з роботом.
      Прим.: Переконайтесь, що телефон під’єднаний до домашнього WiFi (2.53Ггц)

2. В процесі додаток попросить перевернути робота для активації WiFi-модуля та зісканувати штрих-код з серійним номером (А) або ввести його вручну (В). Потім продовжуйте виконувати інструкції додатку.
      Прим.: перш ніж перевернути робота, переконайтесь, що він увімкнений протягом як мінімум однієї хвилини.

• Наумчак А***

Также хочу добавить, что мобильное ПО данного робота (Electrolux Welldeing), - это отдельная грусть-тоска c самыми минимальными возможностями и на английском языке. Чего только стоит его оценка appstore 2 из 5.
      Попробовал явно установить мобильное приложение PUREI9, у которого больше возможностей, лучше оценка, есть руский язык. Но увы, оно сообщило что не поддерживается и перебросило меня, на описанное ранее выше. Отсюда вывод: программное обеспечение поддерживается плохо и имеет низкие оценки.
      Для всех, кто решил покупать, трижды подумайте.

• Ирина И***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний із сірим

Отличный девайс, класс уборки А подтверждаю! Современный, самостоятельный, не требует много места. Управление крайне простое, интуитивное, понятное даже для пожилых людей. И самое главное ладит с котом!

Переваги:
    Действительно хорошо убирает
    Недоліки:
    Пока нет
  • Евгений К***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний із сірим

Мой первый робот. Мне нравится как он убирает. Неожиданно юркий. Пролазит в такие места, где казалось что не сможет. Хорошо убирает в углах. Кругляки так не могут. Также интересен тем, что у него щетка на передней грани очень близко - это обечпечивает качественную уборку под стенками вплотную.

В целом мне нравится очень. Удобно запускать и мониторить с телефона. Приложение простое и понятное. ЕДинственное, что с первой настройкой вышло долго. Советую четко следоватаь тому, что говорит инструкция. Даже не пытайтесь подключить на скоростную ветку Wi-Fi если у вас двухканальный роутер. :)

Переваги:
    Очень хорошо чистит в углах и под стенкой - не ожидал. Треугольный - необычно, но зато очень ловко залазит во всякие узкие ниши.
    Недоліки:
    Я бы хотел видеть больше функционала в приложении.
  • Женя Б***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний із сірим

Добре справляється зі сміттям в кутках, а також на невисркому коврі. Програмую Пилосос за допомогою програми в смартфоні і йду на роботу, коли приходжу - підлога чиста