- Дар'я Х***Відгук від покупця. Продавець: AVallRoz. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 70
Дітям подобається. Зручно з ним спати.
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: AVallRoz. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 150
Котик просто супер
Вау
Великий та приємний на дотик))
Дуже зручно обіймати. Є блискавка, щоб міняти наповнювач - Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: AVallRoz. Колір: Сірий. Висота іграшки: 110
Дякую за супровід під час покупки іграшки, спілкування з менеджерами було професійним та приємним. Іграшка відповідає очікуванням.
- Переваги:
- Якісно, швидко, ввічливо
- Недоліки:
- Не побачила
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: AVallRoz. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 110
Заказ выполнен в срок, никаких замечаний.
Получил кота, выглядит здорово, как на фото. Тактильно приятный.- Переваги:
- прикольный кот
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: AVallRoz. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90
Отримала замовлення супер швидко і в гарній якості. Все ціленьке, чистеньке і гарно спаковане. Дякую за приємні враження від співпраці
- Ілля Л***Відгук від покупця. Продавець: AVallRoz. Колір: Сірий. Висота іграшки: 50
Очікував, що 50 см буде трохи товщим
- Руслана Л***Відгук від покупця. Продавець: AVallRoz. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 130
Величезне дякую продавцю! Замовила ввечері 29.12, біля 17:00; хоча вони вже відправляли замовлення, моє відправили в той же день і 30 воно в мене, моя дівчинка буде з подарунком. Кіт гарний, якісно пошитий.
- Недоліки:
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Игрушка класс, дочь в восторге )
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Рудий. Висота іграшки: 50
Фото з котиком щоб, бачили реальний розмір 50 см.
- Переваги:
- Гарний котик
- Недоліки:
- Наче немає , думав що буде трохи товще.
- Геннадій К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Дякую, дуже гарний, якісний і мʼякий котик а саме головне великий!
- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтогарячий. Висота іграшки: 90
Дуже файно, задоволений якістю
- Продавець StarLight
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 50
Все чудово! Дякую!
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 150
Брав на подарунок
Іграшка іменинниці дуже сподобалася
Загалом дуже приємна на дотик, і виглядає чудово, привертає увагу- Переваги:
- Дуже м'яка, виглядає ефектно
- Недоліки:
- Не помітив, брав на подарунок
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 90
Чудова іграшка , дитина в захваті .
- Переваги:
- Якість , матеріал
- Недоліки:
- Не знайшов
- Петренко С***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 70
Хороша іграшка, набивка щільна, супер м'ягка і ніжна на дотик
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Гарна іграшка
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Віталій А***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90
Ціна, якість супер
- Переваги:
- Ціна, якість супер
- Сорока Л***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Сірий. Висота іграшки: 70
Брала три іграшки на подарунок. Все чудово: швидко доставили, упаковка подарункова! Мої дорослі ювілярка в захваті!
- Переваги:
- Є змійка, щоб витягнути наповнювач та виправляти.
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Павел Р***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 70
Хорошая игрушка. Качество хорошее.
- людмила г***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 70
- Нікіта І***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 130
Все замечательно
- Переваги:
- Удобная крепкая игрушка
- Недоліки:
- Недостатков не выявили
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 70
Всім задоволений
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Дуже класна!
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Роєнко Н***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 90
Хороша іграшка, відповідає характеристикам в описі, прийшла за 2 дні
- Переваги:
- Упаковка, що підійде на подарунок
Якість тканини
Однорідний наповнювач
Розмір іграшки 90 см без хвоста, як у деяких продавців - немає відчуття обману, все ок - Недоліки:
- Не знайшли поки що :)
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90
Мʼякий, дуже сподобався. Все відповідає заявленому)
- Переваги:
- Відповідає фото.
- Аніта Д***Відгук від покупця. Продавець: JAST-TIM. Колір: Жовтогарячий. Висота іграшки: 70
Гарний кіт!
- Недоліки:
- Мирослава К***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 130
Іграшка супер! Брали на подарунок,дитина задоволена)
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Розмір іграшки лише 40 см, менша за очікуваний. Очікував що буде дещо більша.
- Переваги:
- Приємна на дотик
- Недоліки:
- Замала
- Продавець Терет
Розмір іграшки відповідає опису де чітко написано що довжина 50 см враховуючи довжину хвостика
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Брав дівчині подарунок, їй дуже сподобалось, дякую))) Рекомендую
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90
Кіт батон гарний, чудовий, дитина задоволена.
- Малетич К***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Гарна іграшка брав собі. Дуже задоволений!
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Diana P***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 50
Все супер, дуже зручна іграшка
- Діана Д***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 70
Дуже м’яка іграшка, яку зручно обіймати, а також приємна на дотик, — я також стала швидше засинати
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Неймовірна штука, дуже класний. Купили 3 роки назад. Він досі м'який та пружний. Пережив переїзд, прання чохла і досі як новий. Дитина його обожнює. Плями легко відпираються, якщо забруднюється в процесі експлуатації. Рекомендую саме великого брати, з ним класно обійматися
- Переваги:
- Якісні матеріали та пошив. Пружний наповнювач. Чохол знімається для прання. Вживу ще гарніший, ніж на картинці.
- Недоліки:
- Нема. Хіба шо не нявкає і мишей не ловить
- Євген В***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90
Подушка неймовірна, емоцій повні штани. Іграшка приїхала в цупкому пакеті, тому ніякого бруду на ній не було. Прошите доволі добре, нарікань немає. Наповнювача достатньо. Був крихіткий шматочок целафану пришитий до лапки, але його можна непомітно й легко зрізати.
- Переваги:
- Якість, наявність додаткового пакету, достатньо набитий, якісний шов
- Недоліки:
- Не помітив
- Ганна Л***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Рудий. Висота іграшки: 90
Чудова якість, приємна ціна