Відгуки покупців про Захисна плівка Paperlike BBM1 для Apple iPad Pro 11" 2018/2020/2021/2022
- Олександра Г***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo
якщо ви використовуєте айпад для малювання або нотатків - це топ плівка
дуже дякую - Владислава У***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo
Я розумію що важко порівнювати з більш дорогими аналогами. За свою ціну взагалі топ, легко ліпиться та має таку ж матову текстуру паперу як і в дорогій версії.
Єдине що мені не вистачало в процесі це ще хочаб одної наліпки і картки для видавлювання повітря. (В наборі лише 2 додаткові наліпки, суха та мокра хустинка і це все) Але це питання до виробника.
До магазину в мене нема питань, все швидко та якісно! Єдина моя порада не надсилайте відео російською як ліпити це скло. Є аналоги іншими мовами які легко шукаються, дякую!- Переваги:
- Якість+ціна
- Недоліки:
- Мало інструментів
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo
Дуже швидко звʼязались та надіслали. Якість плівок чудова. По відчуттям дійсно як папір. А за цю ціну це просто подарунок. Дякую)
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo
Це відгук більше продавцю, бо тлівку ще тестую.
Сподобалося обслуговування, комунікація магазину з клієнтом. Уточнили модель планшета, щоб я не купила невідповідну плівку. Робила повну передплату на картку. Відправили швидко.
Плівку вже наклеїла, дійсно матова, на дотик як папір, сіла на планшет, як рідненька.
Плюс і за ціну, бо вона значно нижча від ринкової, я трохи переймалася цим, але не відчула стилусом ніякого дискомфорту.
Одні гарні враження.- Переваги:
- Ціна, сервіс, швидкість.
- Недоліки:
- Не виявила