- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
брав дівчині на подарунок.
вона дуже задоволена, не випускає тепер з рук :)- Переваги:
- прекрасна іграшка, гарний
- Недоліки:
- відбив у мене дівчину
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: EURO-UA. Колір: Білий. Висота іграшки: 95
м'який і класний
- Переваги:
- не гогоче коли на ньому спиш
- Недоліки:
- справжній зріст - 88см, щось схоже з тим коли хлопці 173 кажуть що вони 180
- Продавець EURO-UA
То він ще підростє :)
- Евгения Ж***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Хочу додати до відгуку. Нехай я була не зовсім задоволена, але ж дитина просто щаслива. Це важливіше.
- Переваги:
- Радість дитини
- Назар О***Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma
Хороша якісна іграшка дитина в захваті
- Продавець TatoVdoma
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви задоволені якістю товару! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин TATOVDOMA.
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: DMCshop. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Забавна іграшка, хороший матеріал
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Купував колишній.
Не жаліється.- Переваги:
- Приємний подарунок близьким.
- Недоліки:
- Не має тротилової шашки.
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Білий. Висота іграшки: 170
Гусь крутезний. Зшитий рівно, без браку. Матеріал приємний, добре наповнений, задоволена покупкою. Розмір на сантиметрів 5 менший, але це єдиний недолік. Покупкою задоволена
- Переваги:
- Матеріал, добре наповнений, м'який, гарний, ефектно виглядає
- Недоліки:
- Трохи менший
- Алёна Л***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
Купили для дитини гусака 160 см. Дитина в захваті. Якість відмінна. Дуже гарний. Товар відправили дуже швидко, відповіли на всі запитання.
- Переваги:
- Дуже якісний, гарний.
- Недоліки:
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Sunny world. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
Товар відповідає опису
Дуже мягенька іграшка
Брала на подарунок -дуже все сподобалось
Нести це чудо по вулиці з Нп-одне задоволення та підняття настрою
Дякую❤️- Переваги:
- Все чудово
- Недоліки:
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: DMCshop. Колір: Біло-рудий. Висота іграшки: 160
Замовляли на день народження донечки. Продавець зв'язався одразу, на прохання вислали додаткове фото. Замовлення прийшло на відділення розетки на 4-й день, про що повідомили зазделегідь. Сам гусак гарної якості, тканина (пух гусячий)) не вилазить. М'який і приємний на дотик. Дитина в захваті і дорослі також).
Правда є невелике але... не 160 см виявився, а 150 см.- Переваги:
- Не вилазить пух, відношення тулуба і лап в нормі.
- Недоліки:
- Не дотягує до повних 160 см. Але це дрібниці. Бо гусак і так шикарний!
- Виктория Я***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Дуже сподобався гусак)) гарний та ніжний, качество супер❤️
- Переваги:
- Швидке оформлення заказу.
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: DMCshop. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Якісна іграшка
- ОлексієвецьВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Все ок . Ребенок рад
- Ганна В***Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
Гусь обіймусь чудовий! Гарна якість, відповідає опису.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Не має
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 130
Гусак якісний! Відповідає опису! Оплатила наперед, прийшло на поштомат НП наступного дня! Бескоштовно (як було зазначено)!!! Замовила ще на подарунки;)) Магазин рекомендую!
- Переваги:
- Швидка безкоштовна доставка, якісний товар, є замок для регулювання наповнення
- Недоліки:
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Класний гусь, брала на подарунок, дитина в захваті!)
Окремо хочу відмітити сервіс та ввічливість оператора, товар надійшов швидко, доставка нп була безкоштовною. - ИванВідгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Жовтогарячо-білий
90 см маловат для сна и обнимашек, но качество отличное, мягкий и приятный на ощупь, запаха китайчатины нет
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: Sunny world. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
Игрушка супер!!! Подарил сестренке на день рождение( внутрь 100 евро спрятал))) Очень прикольная мягкая игрушка!!! Наполнитель прозрачный вата-паралон, вроде не алергенный, дети не чихали не кашляли, внутренности по нескольку раз доставали и запихивали обратно. Огромный Гусь обнимусь!
- Переваги:
- Прикольный
- Недоліки:
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
Отправили в тот же день когда заказал, товар соответствует картинке, но нужно выбрать размер, качество хорошее, ответили быстро, всем советую для подарка любимому человеку самое то
- Красницька Ю***Відгук від покупця. Продавець: iCler. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
наш гусак прийшов трохи худенький... Але ми його "догодували" м'якеньким маленьким пледиком)) і він став чудовим другом для дитини))
- Переваги:
- М'який, приємний на дотик.
- Недоліки:
- худенький, але це можна виправити, бо є зручна кишенька на застібці
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Густ відповідає опису. Дуже класний. Дитина спить з ним, можна використовувати як подушку
- Родич А***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Білий. Висота іграшки: 100
Брал гуся-обнимуся 80 см. Игрушка просто супер, малый уже неделю с ним носиться не расставаясь.
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Гусь обнімусь з'явився в нашій сім'ї тиждень тому. Тест драйв пройшов на відмінно. Іграшка відповідає розміру, приємна на дотик, добре наповнена . Всі задоволені. Вибирала продавця за відгуками. Продавцю дякую за консультацію і оперативність
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Білий. Висота іграшки: 130
подарунок вийшов чудовий, до якості питань немає)
- Переваги:
- якість, ціна
- Юля Л***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Класна іграшка дитині сподобався великий приємний
- Продавець HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Ярина Р***Відгук від покупця. Продавець: Sunny world. Колір: Білий. Висота іграшки: 110
Гусак чудовий! Писок приємний, тіло мʼяке, хвіст набитий, крила добре пришиті. Дитині 16 і вона тягає його, як пʼятирічна) 110 см- самий раз, щоб обійняти.
- Недоліки:
- Ніт
- Вікторія Ж***Відгук від покупця. Продавець: DMCshop. Колір: Біло-рудий. Висота іграшки: 90
Гусь прийшов дуже гарної якості. Рекомендую.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Sunny world. Колір: Білий. Висота іграшки: 190
Гусь класний! Великий, мʼягенький , добре набитий , трошки важкуватий, що є плюсом. Вся сімʼя в захваті, від дитини, якій подарували до бабусь з дідусями. Сюрприз вдався , у всіх купа позитивних емоцій і фото з гусем. Однозначно рекомендую до покупки. Продавець швидко звʼязалась та відправила. Упаковано було в чисту картонну коробку.
- Переваги:
- Розмір, мʼякість
- Недоліки:
- Всі хочу тепер гуся
- Ирина Г***
Підкажіть, будь ласка, який це розмір?
- Константин В***Відгук від покупця. Продавець: Sunny world. Колір: Білий. Висота іграшки: 190
Замовляв 190 см,дівчині дуже сподобався цей гусь.
Дякую Дарʼї за оперативність) - Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: E-Shop24
Швидка відправка,якісна іграшка, дитина задоволена.
- Переваги:
- Гарна іграшка
- Недоліки:
- Не має
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Frame-Shop. Колір: Білий
Це не Гусь, а щось неймовірне, ніжне , м'якеньке на дотик. Дякую
- Переваги:
- Великий
- Недоліки:
- Не виявила
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 150
Ребёнок доволен, что ещё нужно, качество достойное, соответствует описанию
- Бачинская Н***Відгук від покупця. Продавець: Amika_kids
Отримали сьогодні! Класний гусак, приємний на дотик, якість відмінна, донька задоволена!
- Продавець Amika_kids
Дуже дякуємо за відгук)) за потреби звертайтеся, будемо раді ️
- Галина Б***
Підкажіть будь ласка, скільки тут см гусак?
- Продавець Amika_kids
Дякуємо))) за потреби звертайтеся, будемо раді
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
дякую, гусь прекрасний
- KlipВідгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Білий. Висота іграшки: 130
Магазин советую, работают профи (весь процесс коммуникации, решение вопросов/проблем от и до на высшем уровне). Игрушка очень потешная, детей давно не видела такими счастливыми, даже старший 10лет сын, который с детства вообще не любит мягкие игрушки, с этой спит))) и советую брать гуся как можно больше)))
- Переваги:
- Игрушка супер!
- Недоліки:
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір: Білий. Висота іграшки: 130
Він шикарний
- Переваги:
- Хорошої якості, ціна також вразила