- Катерина З***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 130
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 90
Іграшка не дуже набита, довелося додавати наповнювач для комфорту. Також реальний вигляд не відповідає тому що на фото.
- Переваги:
- Непогана тканина, можливість додати наповнювач.
- Недоліки:
- Вигляд не відповідає заявленому
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 90
Игрушка хорошего качества, цвет и размер соответствует. Главное - ребенку понравилось)
- Переваги:
- Материал, плотный наполнитель, качественный пошив
- Туз С***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 90
Дуже сподобалась іграшка,м'якенька і якісно зроблена+швидка до ставка.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Сірий. Висота іграшки: 50
Коли отримала іграшку, була а шоці. Товар абсолютно не відповідає тому, що я бачила раніше. Коротший на 19 см, в два рази тонший, весь зім'ятий. Крім меншого розміру, дуже погане наповнення, наповнювач всередині розділяється, дуже гнеться, не наповнений повністю. Повне розчарування!!! Брала на подарунок, тепер соромно таке дарувати. На фото жовтий кіт, якого Я замовляла рік тому, з такими самими характеристиками. Сірий той, що мені прислали.
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90
Полностью соответствует фото, игрушка качественно сделана, хорошо упакована. Рекомендую
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 90
Іграшка чудова,м'яка,гарна, продавець швидко зв'язався,і доставили швидко. Дякую.
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 110
Доставили быстро, упаковано хорошо
- Недоліки:
- Плохие швы, быстро расходятся, пришлось на второй день как ребенок с ним поспал, уже прошивать по шву.
- Подхолюзин А***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 50
Не соответствует описанию.Размер 40 см.Качество материала низкое
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 50
Хлам.. замовляв тиждень тому таку ж в іншого продавця але також через розетку до дуже класна а це…..
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Рудий. Висота іграшки: 50
Фото з котиком щоб, бачили реальний розмір 50 см.
- Переваги:
- Гарний котик
- Недоліки:
- Наче немає , думав що буде трохи товще.
- Геннадій К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Дякую, дуже гарний, якісний і мʼякий котик а саме головне великий!
- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтогарячий. Висота іграшки: 90
Дуже файно, задоволений якістю
- Продавець StarLight
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 50
Все чудово! Дякую!
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 150
Брав на подарунок
Іграшка іменинниці дуже сподобалася
Загалом дуже приємна на дотик, і виглядає чудово, привертає увагу- Переваги:
- Дуже м'яка, виглядає ефектно
- Недоліки:
- Не помітив, брав на подарунок
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 90
Чудова іграшка , дитина в захваті .
- Переваги:
- Якість , матеріал
- Недоліки:
- Не знайшов
- Петренко С***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 70
Хороша іграшка, набивка щільна, супер м'ягка і ніжна на дотик
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Гарна іграшка
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Віталій А***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90
Ціна, якість супер
- Переваги:
- Ціна, якість супер
- Сорока Л***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Сірий. Висота іграшки: 70
Брала три іграшки на подарунок. Все чудово: швидко доставили, упаковка подарункова! Мої дорослі ювілярка в захваті!
- Переваги:
- Є змійка, щоб витягнути наповнювач та виправляти.
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Павел Р***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 70
Хорошая игрушка. Качество хорошее.
- людмила г***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 70
- Нікіта І***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 130
Все замечательно
- Переваги:
- Удобная крепкая игрушка
- Недоліки:
- Недостатков не выявили
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 70
Всім задоволений
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Дуже класна!
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Роєнко Н***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 90
Хороша іграшка, відповідає характеристикам в описі, прийшла за 2 дні
- Переваги:
- Упаковка, що підійде на подарунок
Якість тканини
Однорідний наповнювач
Розмір іграшки 90 см без хвоста, як у деяких продавців - немає відчуття обману, все ок - Недоліки:
- Не знайшли поки що :)
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90
Мʼякий, дуже сподобався. Все відповідає заявленому)
- Переваги:
- Відповідає фото.
- Аніта Д***Відгук від покупця. Продавець: JAST-TIM. Колір: Жовтогарячий. Висота іграшки: 70
Гарний кіт!
- Недоліки:
- Мирослава К***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 130
Іграшка супер! Брали на подарунок,дитина задоволена)
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Розмір іграшки лише 40 см, менша за очікуваний. Очікував що буде дещо більша.
- Переваги:
- Приємна на дотик
- Недоліки:
- Замала
- Продавець Терет
Розмір іграшки відповідає опису де чітко написано що довжина 50 см враховуючи довжину хвостика
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Брав дівчині подарунок, їй дуже сподобалось, дякую))) Рекомендую
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90
Кіт батон гарний, чудовий, дитина задоволена.
- Малетич К***Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Гарна іграшка брав собі. Дуже задоволений!
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Diana P***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 50
Все супер, дуже зручна іграшка
- Діана Д***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 70
Дуже м’яка іграшка, яку зручно обіймати, а також приємна на дотик, — я також стала швидше засинати
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Неймовірна штука, дуже класний. Купили 3 роки назад. Він досі м'який та пружний. Пережив переїзд, прання чохла і досі як новий. Дитина його обожнює. Плями легко відпираються, якщо забруднюється в процесі експлуатації. Рекомендую саме великого брати, з ним класно обійматися
- Переваги:
- Якісні матеріали та пошив. Пружний наповнювач. Чохол знімається для прання. Вживу ще гарніший, ніж на картинці.
- Недоліки:
- Нема. Хіба шо не нявкає і мишей не ловить