- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Tasty Place. Кількість упаковок: 1
Дуже смачний, насичений смак!
- Переваги:
- Дуже смачний, насичений смак!
- Недоліки:
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12
Дуже смачний,натуральний і корисний!
- Переваги:
- Рекомендую!
- Роман Щ***Відгук від покупця. Продавець: Пан_Зерно
Добрий та смачний чай , вже майже попили то буду замовляти ще , мені дуже подобається з імбирем.
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12
Дуже смачний чай.
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12
Чудовий чай, дуже смачний
- Переваги:
- Смачний, зручний, корисний
- Недоліки:
- Поки немає
Дуже смачний чай
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12
Смачний чай. Придбав завдяки спеціальній пропозиції від Розетки.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Вася Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12
Непоганий напій, особливо якщо підібрати правильну кількість води, бо це індивідуально. Я б все-таки порекомендував зменшити кількість цукру або меду, хоча і розумію, що це необхідний консервант, але у інших якось виходить.
- Переваги:
- Доволі смачний. Ціна помірна.
- Недоліки:
- Занадто солодкий
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12
Солодка
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: АсистентФудз
Ну, дуже смачно, та ще й корисно, рекомендую
- Переваги:
- Зручно брати з собою, імбир у складі
- Недоліки:
- На любителя, можливо комусь імбир пече
- Продавець АсистентФудз
Дякуємо за відгук!
Чекаємо повторного замовлення)
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: IC for you. Кількість упаковок: 1
Все добре.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: BLENDCITY
Все чудово, обожнюю чаї цієї серії
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12
Дуже смачно!!!Не те ,що пакетірований!!!
- literrra84Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 24
чайочок просто космос. Мій улюблений смак. Трошки з кислинкой, остреньке, в самий раз. Файно з собою брати до праці.
- Переваги:
- Ароматний, зігрівающий, піднімає настрій, зручне упаковання, смачний
- Олександр Ю***Відгук від покупця. Продавець: IC for you. Кількість упаковок: 1
Покупаем третий раз
- Переваги:
- Качество, скорость доставки
- Недоліки:
- Нетп
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 24
дуже смачний, особливо смакує в холодну пору року
- Переваги:
- чай натуральний, зручне фасування, оптимальний об'єм порції
- Недоліки:
- нема
- Летяк Е***Відгук від покупця. Продавець: IC for you. Кількість упаковок: 1
Заявленная информация не соответствует действительности!!!
В составе сахар идет первым, значит его в пакете больше чем всего остального. Очень разочарована. Специально искала без сахара.
Пожалуйста введите пункт или фото состава. Это важно.- Недоліки:
- В состав входит сахар!
- Валерий Г***Відгук від покупця. Продавець: IC for you. Кількість упаковок: 1
Рекомендую и буду покупать.
- Переваги:
- Общеукрепляющий єффект.
- Недоліки:
- Нет.
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 24
отлично
- Переваги:
- натуральный продукт
- Недоліки:
- Галина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 24
Если не ожидать, что это будет прямо бабушкино варенье, то все супер. Удобно взять в дорогу.
- Переваги:
- Удобно взять в дорогу
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 24
чай- бомба! Дуже смачно! Рекомендую!
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 24
Відміний чай. Достатньо просто добавити води і чай готовий.
- Переваги:
- солодкий в міру
- Недоліки:
- Катя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 24
дуже смачний чай!
- Грант В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 24
Если вы не пробовали его именно в этой упаковке, то лучше не покупайте.
крайне не рекомендую- Переваги:
- их нет,
- Недоліки:
- плохой чай за относительно большие деньги
- Павел В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 24
Хороший вкус, рекомендую
- Переваги:
- Натуральный вкус
- Недоліки:
- носиков к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 24
Отлично
- Переваги:
- Насыщенный вкус
- Константин Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 24
этот чай находка! самый вкусный и полезный!
- Переваги:
- натуральный
- Грант
Это совсем не то что на WOG!
- Жигалов М***Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 24
Похож на WOGвский?
- nya_nya
Да
- Грант
Нет!!! Совсем не то! На wog там концентрат натурального чая. А здесь просто кусок повидла какого то! Если не пробовали именно этот то лучше не покупайте
- Вася Ш***
Про який "концентрат натурального чая" йде мова, коли там саме ЧАЮ і не повинно бути. Щось у вас дуже погані відгуки на всі напої цього виробника. Випадково?