Відгуки покупців про Чай чорний з бергамотом пакетований Althaus Earl Grey Classic (Сірий Граф) Deli Packs 20 пакетиків по 1,75г
Є в наявності
- Славик Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Очень вкусный и ароматный . Рекомендую
- Переваги:
- Вкус и аромат
- Вероника К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Дуже смачний чай
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Дуже сподобався насичений смак
- Переваги:
- смак
- Недоліки:
- цена
- Антон Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Те що хотілось
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Перший раз спробував цей чай у кафе - дуже сподобався насичений смак та аромат, тому вирішив придбати його собі додому. Фасування відрізняється від того що було в кафе, але назва така сама. Як виявилося, смак теж відрізняється - його практично немає, навіть якщо заварювати 2 пакетика.
Дуже розчарований- Представник постачальника
Добрий день, Андрію!
Скоріше всього в кафе вам заварювали великі пакетики(Grand Pack) по 4г або листовий чай. Різниця смаку в них є, бо в пакетах по 1,75 г чаю менше і він дрібніше порізаний.
- Мазай Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Один из лучших производителей в т.ч. и пакетного чая... Будучи в Германии пили ТАКОЙ чай две недели ежедневно. Очень рад что есть в наличии и у нас.
- Переваги:
- Очень хорошо зашёл. Добавки (если есть таковые) совсем не химиозные... Рекомендую.
- Недоліки:
- Дорого
Георгий, добрый день!
Благодарим Вас за столь детальный и развёрнутый отзыв!
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Понравился