Відгуки покупців про Дегустаційний набір чаю Palmira "Асорті" T-cup 21 сашет по 2,4г

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Відгуки про товар продавця Tasty Place
  • Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Tasty Place. Фасування: 21. Кількість упаковок: 21

Дякую за чудовий набір чаю!!! Все швидко надійшло. Насолоджуюся неймовірними смаками цього ассорті набору! Рекомендую!!!

• Костюк В***

Чудовий набір

Переваги:
    Смачні
    Недоліки:
    Відсутні
  • Андрій Л***

• Насиченість

• Міцність

чудово

• Юлия Б***

Ну такое если честно, разнообразие вкусов на 3
    Нет каких-то ярких, фруктовых, чтоб так аж вау запомнилось .. я покупала именно для этого эффекта, но не получила его.(Там парочку что-то было. И то , не запомнились.

Недоліки:
    За такую стоимость они должны как минимум 2-3 раза пакетик завариваться. А там уже с одного выжать нечего. Концентрации н какой..
    • Продавець  Tasty Place

Доброго дня, Юлія!
      Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що набір чаю Palmira Асорті не виправдав ваших очікувань. Цей набір створений для знайомства з різними смаками, але ми розуміємо, що кожен має свої вподобання.
      Якщо ви шукаєте яскраві фруктові смаки з насиченим ароматом, рекомендуємо звернути увагу на фруктові чаї ТМ Althaus - у нас є широкий вибір розсипного чаю з насиченими смаками та натуральними інгредієнтами. Впевнені, що серед них ви знайдете той, який вам сподобається!
      Асортимент ви знайдете за посиланням: посилання
      Будемо раді бачити ваз знову! Гарного дня!

• Юлия В***

Чудово, дякую!

• Олена Ш***

Дуже смачний чай. Брала для доповнення подарунки, і мала змогу скуштувати сама) дуже рекомендую. Повернуся до нього однозначно.

• Світлана Р***

Чай сподобався. Смачний, ароматний. Є можливість спробувати, і обрати щось для себе. Доставка швидка.
    Дякую.

Переваги:
    Смачний.
  • Надія М***

Дуже смачний набір!

Переваги:
    Великий вибір, швидка доставка
    Недоліки:
    відсутні
  • Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: IC for you. Фасування: 21. Кількість упаковок: 21
  • Яна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Leo Market

• Насиченість

• Міцність

Дуже дякую за швидку доставку,приємний подаруночок.Чай дуже смачний.Однозначно буду замовляти ще саме у цього продавця)

• Святослав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Leo Market

Дуже смачний набір

Переваги:
    Великий вибір смаків
    Недоліки:
    Відсутні
  • Світлана Б***

Швидка доставка. Все добре.

• Яна С***

Дякую за швидку доставку і подарунок. Чай дуже смачний як раз для зимньої погоди. Смакуємо разом

Переваги:
    Швидка доставка. Якісний товар. Подаруночок.
  • Тая Р***

Прекрасный набор, можно даже подарить как подарок любителям чая. Я в восторге

Переваги:
    Вкус и аромат соответствуют описаниям на чае