- еленаВідгук від покупця. Продавець: Main Seller. Об'єм 1 шт: 750 мл
Всё отлично. Продукт хороший
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Навіть з новим жиром, якому не більше 24-х годин справляється погано
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
жир як був так і залишився, тільки міні жир очищує. де можна і без засобу витерти. мийка самої плити найкраще чистити відпарити кипятком, і витерти, а це сміття
- Переваги:
- Недоліки:
- непрацює
Представник постачальникаВіталію, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
Хотіли б порекомендувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, уточнять деталі, нададуть необхідну консультацію для досягнення найкращих результатів та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
- Дар'я Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Ну...брала щоб старий жир зі сковорідки відмити (з зовнішнього боку) - чуда не сталось. От прям взагалі, ні краплинки не відмило. Тому хто його знає для чого його тепер використати
Представник постачальникаДар'є, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Шикарно відмиває! Купляю не вперше і дуже задоволена
Представник постачальникаІнно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Таміла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дуже чудовий засіб! Також брала Сіліт від чорної плісняви ,результат шокував! Відкоси на вікнах в чудовому стані,також стеля в ванній кімнаті! Взагалі вся продукція цієї фірми дуже дієва
- Переваги:
- Дешевше брати в комплектах ще з якимось засобом з цієї лінії
- Недоліки:
- Не має
Представник постачальникаТаміло, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Cillit Bang
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Жир не растворяет совсем. Даже после обработки поверхности кипятком. Жутко воняет.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не растворяет жир, ужасный запах
Представник постачальникаМаксиме, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
- Переваги:
- Добре відмився жир, придбаним товаром задоволена
- Недоліки:
Представник постачальникаАльоно, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Cillit Bang
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Добре проти тонкого шару жиру( свіже забруднений посуд, жир після сьогоднішнього приготування)
- Недоліки:
- Кухонна плита яка три дні забруднювалась активним приготуванням так легко не відітреться
Представник постачальникаОльго, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Cillit Bang
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Нормально. Справляється, але потрібно залишити на певний час. Дорікань немає,знаю міцніші за сполуками, але й запах там не дуже, а Сіліт - пахне, не їдкий, проте рукавички господарські вдягайте завжди. Продавець - супер, товар спакований належним чином.
- Переваги:
- Якісно, пахне, справляється, прискавка утворює піну (як вмивачка для обличчя).
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаКатерино, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Cillit Bang
- Ульянов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Взяли повторно
- Переваги:
- Поки немає
Представник постачальникаВолодимире, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Cillit Bang
- Алена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Відбиває супер
Представник постачальникаЩиро дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Cillit Bang
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Не дуже видаляє жир, коли поверхня сильно брудна. Але засіб не поганий за свої кошти.
- Переваги:
- Недоліки:
- слабкий
Представник постачальникаЄвгене, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Гарний засіб, але не найкращий.
- Переваги:
- Гарно видаляю жир
- Недоліки:
- Є кращі засоби
Представник постачальникаЯрославе, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Cillit Bang
- Альона Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Такий собі...не дуже,нажаль
Представник постачальникаАльоно, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
Хотіли б порекомендувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію для досягнення найкращих результатів та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Чудовий засіб! Легко і швидко відмиває!
Представник постачальникаОлено, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Cillit Bang
- Маръяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Чудовий засіб, гарно відмиває жир на поверхнях у кухні.
Представник постачальникаМар'яно, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Cillit Bang
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Неочень(((
Представник постачальникаМарино, нам шкода, що засіб не виправдав Ваших сподівань!
- оксанВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Без запаха, распыляется на большую площадь
Представник постачальникаОксано, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Кучин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Представник постачальникаМарино, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Ирада Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
С жиром справляется отлично,а вот с гарью нет,пыталась очень долго отмыть с ним духовку,оставляла на длительное время на загрязнении и всё равно не вымылось,буду искать для гари другое средство.
Представник постачальникаІрадо, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
Хотіли б порекомендувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці нададуть необхідну консультацію для досягнення найкращих результатів та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
- Евгения Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Відмінно знімати бруд
- Переваги:
- Гарне чищення
- Недоліки:
- Немае
Представник постачальникаЄвгеніє, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Діана-Пелагея Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Сьогодні змінила свою думку про антижир на краще. Сковорідку він не рятує, щось треба сильніше проти гарі, а ось з жиром впорався чудово. Кухню відмила завдяки йому.
Представник постачальникаДіано, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Cillit Bang
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Йшло набором, а по факту прийшов лише cilit антижир для кухні.
Представник постачальникаЛіліє, "добрий день!
З питань некоректного комплектування замовлення зверніться, будь ласка, до служби підтримки магазину "Розетка", скориставшись способами зв'язку в розділі "Контакти" за посиланням: посилання
- Гончар І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Антижир є і кращий, а засіб для труб сподобався
Представник постачальникаІрино, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Cillit Bang
- Фендик С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Работает!
Представник постачальникаСергію, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Все добре
Представник постачальникаСергію, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Cillit Bang
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Лучшее средство, за небольшой бюджет
- Переваги:
- Хорошо отмывает
- Недоліки:
Представник постачальникаІване, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Ігор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Даже при такой цене средства отвратительные. Всё пришлось чистить механически металлической губкой физически вручную ((((((
- Переваги:
- Ноль
- Недоліки:
- Самостоятельно ничего не чистит. Только металлической губкой помогло очистить жир и налёт на посуде, раковине и кастрюлях (чайнике). Этт Средства для одно- (двух-) дневного загрязнения
- Ігор Ш***
Бесплатно и с таким результатом можно было и песком с тряпкой почистить эти объекты
Представник постачальникаІгоре, дякуємо за Ваш коментар!
Хотіли б порекомендувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, вияснять деталі та нададуть необхідну консультацію для досягнення найкращих результатів, а також допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Все ок. Гарна ціна за комплект
Представник постачальникаСергію, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Cillit Bang
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Не розщеплює жир(
- Переваги:
- Недоліки:
- Ціна, недієвий
Представник постачальникаЮліє, нам прикро, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань!
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Чудово справляється
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Cillit
- Вика С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Завжди лише ним користуюсь.
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Купляла Антижир. Взагалі не сподобався. Гроші на вітер. Засіб піниться дуже, що є дуже незручно потім вимивати з доховки чи інших поверхонь. Не рекомендую. Є кращі засоби
- Недоліки:
- Не справляється з жиром. Піниться
- Оля Я***
порекомендуйте якы
- Майя Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл