- Стас П***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Жовтий. Висота іграшки: 135
Іграшка дуже класна і приємна на ощуп
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Жовтий. Висота іграшки: 75
Товар гарної якості. Відправив продавець оперативно. Рекомендую
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 190
Прикольний гусак
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Жовтий. Висота іграшки: 170
Гарна якість,приємний матеріалГусь на всі 100%Розмір 170 см відповідає!
- Даша К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Хочу вернуть гуся, качество дичь, не могу связаться с продавцом, где хоть номер какой то, жду обратной связи
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
Отличный гусь, единственный недостаток это то что он не очень крепкий. Купил сыну, тот потаскал гуся этого пару дней (не потрошил его, не бил, не рвал, а именно таскал с кровати на кровать из комнаты в комнату), смотрю - уже шов разошелся. Не критично конечно, но можно было бы и покрепче нитки выбрать...
- Переваги:
- Тот самый гусь
- Недоліки:
- не очень крепкий
- Борис Л***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Отличная игрушка
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 110
Супер якість! Замовила вже 6 на подарунок. дякую
- Переваги:
- Дуже якісні
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
Отправили в тот же день когда заказал, товар соответствует картинке, но нужно выбрать размер, качество хорошее, ответили быстро, всем советую для подарка любимому человеку самое то
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Густ відповідає опису. Дуже класний. Дитина спить з ним, можна використовувати як подушку
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
На фото очікування і реальність.
Продавець ні запропонував ні варіанти повернення, ні способи вирішення, просто відправте за адресою та оплатіть доставку.
Розетка взагалі розчарувала хоча стільки замовляв.
Оглянув посилку, вийшов з точки видачі, подивився на фото і зрозумів що зовсім посилка не відповідає, буквально хвилина пройшла, консультант уперся, сказав що вже закрив замовлення і вже нічого не поверне, і в слід сказав "повернете через нову пошту"
Тобто я отримав замовлення яке взагалі не відповідає фото та очікуванню, мені не дали його повернути, і тепер я маю бігати на пошту, так іще і оплачувати повернення.
Це мав бути позитивний подарунок, а виходить і не подарунка, і купу часу та нервів треба витрачати для повернення, іще і за доставку оплатити, а ціна далеко не найдешевша на цього гусака.- Переваги:
- Від'ємні
- Недоліки:
- Товар не відповідає фото та якості пошиву, продавець не розбирається з цим каже просто оплатіть доставку по НП, Розетка товар повернути не дає, "йдіть додатково на нову пошту і оплачуйте доставку"
- Продавець Акульонок
Добрий день, нам дуже шкода, що у Вас склалося таке враження, але, як Ви зазначили у своєму відгуку, Ви забрали свій товар, попередньо оглянувши його. Ще додатково інший момент, що Ви порівнювали нашу іграшку з фото, яке не зазначене на сторінці нашого товару. В свою чергу ми ніколи ніколи не відмовляємось від відповідальності і готові прийняти іграшку на поверення згідно умов Обміну/Повернення (товар належної якості підлягає обміну та поверненню протягом 14 днів, доставка в цьому випадку відбувається за рахунок покупця).
- Петр К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
Кайфово та величезна
- Переваги:
- Вона доступна для купівлі
- Недоліки:
- Не притаманні
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 45
Класний Гусак!!
- Переваги:
- м'якенькій
- Рыжкова В***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Швидка доставка! Якісний товар!
- Переваги:
- Якість хороша
- Недоліки:
- Одьга К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 125
Отличное качество
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 110
- Лузан А***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 125
купувався на подарунок, коли прийшов розчарувалась, не такий зовсім як на фото, додайте справжнє фото))
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Все як в описі
- Переваги:
- Все як в описі
- Недоліки:
- І І***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
норм
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Дякую за чудову іграшку
- Недоліки:
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Очень мягкий и классный ! Ребенок довольный !
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 110
Гусак гарний. Від дзьоба до кінчиків лап 120 см. Наповнювач білого кольору. Шви наче норм.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Дуже класна іграшка , дитина була задоволена
- Переваги:
- Дуже швидка доставка
- Недоліки:
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 110
Рекомендую
- Переваги:
- Файна якість
- Недоліки:
- 0.00
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Взяли спочатку дочці то якісний і гарний. Не могли поділитися з молодшим, коли взяли другий то повезло менше, дзьоб короткий) і якість гірша.
- Таисия Д***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 110
Отримала свого гусака. Сказати що розчарована не можу, але й не особливо порадував. Виглядає на фото не так як в житті, на дієті видно тримали мого птаха, схуд бідолашний. Продавець, додайте реальне фото.
- Переваги:
- Не просить їсти й не кусається.
- Недоліки:
- Худий
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Купували на подарунок - діти обожнюють
- ЗояВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 180
гусак дуже добрий,але приїхав не той розмір. він розміром 168см замість 180 см
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Суперова іграшка!
- КамілаВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 110
чудова і якісна іграшка, що правда вона не виглядає як на фото, а так то ніяких суттєвих недоліків)
- Переваги:
- якість на висоті
- Недоліки:
- іграшка не така як на фото
- Артём Ц***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
прекрасный гусяк
- Переваги:
- достоинство
- Недоліки:
- без
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
Размер чуть меньше, чем указан. Порвался по шву в районе головы. Плохо прошит.
- Переваги:
- Мягкий.
- Недоліки:
- Порвался по шву.
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Дитина задоволена, і я також, продавець молодець
- Переваги:
- дитина задоволена
- Недоліки:
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Цей гусь це найкраще що сталося зі мною за остання пів року. Я його просто обожнюю. Мʼякий, пухнастий, і дуже крутий
- Переваги:
- Супер мʼякий гусь