Відгуки покупців про Кава розчинна Ambassador Premium 120 г

Оцінка користувачів 4.66/5
на основі 263 відгуки
  • Марина Ф***

Кава чудова,нам подобається!

Переваги:
    Смак і ціна!!!
  • Павло Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500

Гарний вибір по смаку і ціні, якщо наприклад Оро від лавацца для вас дорого.

Переваги:
    Ціна , смак
    • Представник п***

Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.

• Іван Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500

Кофе тієї якості якої повинно бути!

Переваги:
    Ціна. Якість!
    • Представник п***

• Ольга К***

За свою ціну - супер кава. Дякую Розетці за швидку доставку

• Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500

Швидко доставили, та як завжди смакота.

Переваги:
    Смачна кава
    • Представник п***

• Ольга Х***

Мені подобається!

• Андрей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500

Гарна якість за гарну ціну

Переваги:
    Вартість, якість

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500

Вкусный и качественный кофе, плюс приятная цена и быстрая доставка, щиро дякую!

• Олег З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500

Ціна - якість, як на мене, відмінно

• Юрій К***

Кава відміна

• Наталия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 400

• Аромат

На сегодняшний день один из самых вкусных кофе!

Переваги:
    Вкус, цена

• Сергій Д***

Супер Кофе 100%

Переваги:
    100%

• Юрій О***

Гарна кава

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500

Цілком пристойна, як для розчинної.

Переваги:
    В епоху вимкнень електрики - вихід із ситуації, коли кава-машина може не працювати, а окріп у термосі є.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Представник п***

• В'ячеслав

вкусно и быстро.

• Тарас В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 170

Звичайна розчинна кава і не більше,взяв на пробу, начитавшись відгуків.

Переваги:
    Не перепалена,не гірчить,не кисла.
    Недоліки:
    Фактично зовсім немає аромату та приємного присмаку як в того ж монарха чи карт нуар, смак абсолютно пустий.
    • Представник п***

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Ми прагнемо створювати збалансовані бленди, які відповідають уподобанням наших клієнтів. Якщо аромат виявився не надто насиченим або не зовсім таким, як ви очікували, можливо, вам підійде інша лінійка Ambassador з відмінним профілем смаку. Дякуємо, що залишили відгук!

• Ярослав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: The Beanery. Загальна вага: 400

Кава вагою 400г - підробка. Немає смаку - це фарба для води

Переваги:
    Недоліки:
    Підробка
    • Смак

Незбалансований

Не виражена

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 400

Нормальна кава. Хороша ціна.

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: The Beanery. Загальна вага: 400

Нещодавно брав 500г., була нормальна, міцна. Взяв 400, якась просто краска для води, ні смаку ні міцності нічого.(

Переваги:
    Недоліки:
    Ніяка
  • Андрій Р***

Чудова кава

Переваги:
    Смачна кава, в міру насичений смак
    • Представник п***

• Елена

• Аромат

Дуже гарна акційна ціна. Смак влаштовує. Не DAVIDOFF, але пити можна))

Переваги:
    Велике пакцвання

• Максим О***

ВІДМІННО!

• Ігор Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500

у залежності від масси пакування - кава дуже різної якості. Так, придбана тут 500 г - гарної якості, а от у магазині брав 250 г - так то більше на цикорій було схоже

Переваги:
    500 г - гарної якості
    Недоліки:
    250 г - наче цикорій
    • Представник п***

Купуйте каву у перевірених продавців, щоб запобігти придбанню підробки.
      Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки!
      Будемо раді бачити вас знову.

• Гайшинская А***

Отличный кофе, покупаю постоянно. Рекомендую

Переваги:
    Очень вкусно
    Недоліки:
    Не обнаружила
    • Смак

• Володимир

Норм, завжди купую.

• Вика К***

Очень вкусный кофе

Переваги:
    Вкусный, надолго хватает
    Недоліки:
    Не обнаружила
    • Представник п***

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 250

Відчуття що це не кава, а цикорій з кофеїном. Аромату кави нема зовсім.

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Ми прагнемо створювати збалансовані бленди, які відповідають уподобанням наших клієнтів. Якщо смак для вас виявився не насиченим або не зовсім таким, як ви очікували, можливо, вам підійде інша лінійка Ambassador з відмінним профілем смаку. Дякуємо, що залишили відгук!

• Ігор Н***

в мене була така ж проблема на 250г, на 500г - усе супер

• Іван С***

Мне понравилось

Переваги:
    На вкус приятный
    • Представник п***

• Сергій П***

• Аромат

Порівняно з Якобс Монарх спокійніше смак і аромат. Потрібно звикнути. Загалом кава сподобалася, покупкою задоволена.

Простий

• Представник п***

Доброго дня! Дякуємо, що обрали каву Ambassador! Нам приємно, що вам сподобався її смак і аромат. Ми прагнемо вдосконалювати наші продукти, щоб ваші кавові перерви ставали ще приємнішими. Сподіваємося, що наступного разу зможемо отримати від вас 5 зірочок!

• Олена К***

Дуже смачна кава рекомендую

Переваги:
    Смак і аромат
    • Представник п***

• Костянтин Ф***

• Аромат

Розумію, що "на колір та смак товариш не всяк", але... Особисто для мене - це найкраща кава із розчинних. Смак, аромат - все на "відмінно".

Переваги:
    найкраща розчинна кава

Багатий

• Ольга Б***

Норм

• Валентин Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500

Дякую. Смачний ароматний напій.
    Швидко доставили.

• Сергій К***
    • Загальне враження

Останнім часом покупка сублімованої кави це ще та лотерея, навіть незважаючи на її ціну, та цього разу мені пощастило і кава виявилась дійсно хорошою.

• Виталий И***

Нормально.