Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 4.64/5
на основі 284 відгуки
  • Александра М***

Найулюбленіша кава для турочки

Переваги:
    Помол
    • Представник п***

Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.

• веніамін ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450

гарна кава за помірною ціною. щою ще зробити економічніше бажано товври невеликої ваги в ваших магазинах продавати без націнки за доставку, бо ви оріентуєтеь з безкоштовною доставкою на дорогі товари, а логічно навпаки.

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450

Неочікувано дуже сподобалася! Смак і аромат приємні і гармонійні, можу рекомендувати до вживання - смачного!

Переваги:
    ціна/якісь
  • Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Хороша кава хто любить з кислинкою

Недоліки:
    Багато треба сипати для насиченого смаку
  • Олександр

• Аромат

подобається аромат, присутня чуть кислінка, смак горіхів і шоколаду

Переваги:
    Смак, ціна
    • Смак

• Ростовцева Н***

хороший недорогой кофе

Не виражена

• Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Найсмачніша кава в цьому ціновому діапазоні. Стійкий смак та аромат горіхів, середній однорідний помол. Насолода!

• Сташевская О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450

Кава смачна. Замовляю постійно. Немає горілого чи сольоного смаку. Замовляю постійно.

Переваги:
    Добре заварюється.
  • Евгений
    Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450

Хороший и вкусный кофе. Во вкусе есть и кислинка и горчинка умеренная. Понравился в сочетании с молоком. Хорошо приготовился в гейзерной кофеварке. Очень ароматный при заваривании. Описанию на пачке соответствует.

Переваги:
    Вкус и цена

Дякуємо за ваший відгук. Смачної вам кави, та гарного настрою.

• Валерий Л***

Чудовий смак і міцність

Переваги:
    Чудовий смак.
    • Смак

Інтенсивна

• Тетяна М***

Смачна кава, швидка доставка

• Игорь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Хороший кофе. Беру не первый раз.

• Любов П***

• Ольга У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450

Из недорогих неплохой кофе)

• Маргарита Н***

Дуже смачна кавуся

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450

Кава добра, беру вже другий раз.

• Олексій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Одна з кращих за свої кошти.

Переваги:
    Збалансований та насичений смак
    • Представник п***

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Смачна ароматна,без кислинки.Не гірчить.

• Олександр К***

Смачна

• Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450

Дуже дякую, кава амбасадор подобається!

Переваги:
    Смачна!
    Недоліки:
    Немає!
    • Представник п***

• Алексей Ш***

Очень вкусный кофе. И в турке, и в чашке заваривал. Ароматный. Рекомендую

Переваги:
    По акции вообще супер
  • Наталия И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Дякую Розетці за якісний товар та швидку доставку. Кава чудова для щоденного кавування.

Переваги:
    Насичений смак та аромат. Преміум подобається найбільше, як на мене.
  • Руслан Б***

• Аромат

Для роботи та для дому підійде. За смаком не гірка і не кисла. За акційної ціни треба брати.

Переваги:
    Недоліки:
    помол середній
    • Смак

Простий

• Владимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Взял пачку на пробу.Кофе понравился, крепкий насыщенный вкус Не мачмала, как некоторые.Заказал еще

Переваги:
    Вкусный
  • Татьяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Смачна кава, за доступну ціну

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Це мій фаворит серед кави) оптимальна ціна та і якість. Я особисто використовую в кавомашині . Посол підходить) подобається аромат, присутня чуть кислінка, та виражений смак амерікано.

Переваги:
    Дуже крута ціна в Розетці, якість кави
  • Алексей Л***

• Аромат

Заказываю более-менен регулярно, полностью доволен результатом.

Переваги:
    Хорошее соотношение цена-качество, удобный сервис от Розетка
    • Смак

• Елена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450

Вкусный, не горький, ароматный.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450

это самое лучшее кофе по соотношению вкуса и кофеинового буста. рецепт: 3 чайные ложки с горкой на 2 чашки воды, в гейзерной кофеварке. в разы лучше всяких лаваз и прочей маркетинговой штуки. при этом, оно еще и дешевое.

• Екатерина

полностью согласна, уже перепробовала все из магазинов, этот единственный не дает привкуса горелости

• Наталия Л***

• Аромат

Мій вибір зупинився на цій каві після того як переприбували різні марки і різні види за ступіню обжарки. Як на мене Преміум найбільш збалансована, має післясмак схожий як пишуть шоколад-горіхи. За міцністю не крепка, але смак багатий.

• Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450

упаковка дуже гарна, насичені кольори намальовано гарним художником , вражають віддінки кольорів на упаковці. в нашому житті повинно бути все прекрасно від упаковки до вмісту пачки, доставили вчасно, розетка на висоті, вміст не пробували, чорт його знає що туди насипали ,маємо надію що обійдемося без інфекаційної лікарні ! мир вам і надії на краще, головне гарного настрою!!!

Недоліки:
    недоліків немає, гарна упаковка.
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Це єдина мелена арабіка яка в адекватні кошти й не пересмажена до чорного кольору. До Columbia supremo звісно їй далеко, але бува виручає

• Віталій Л***

Як завжди СУПЕР!

Переваги:
    Все

• Василь Ш***

Чудово

• Николай К***

Даже Галина кава.

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450

Дякую, швидка доставка та якість, задоволена.