- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Кава як кава масмаркету кому сподобається смак. Це не спешалті, але і не повний жах . Є невеликий відсоток бракованих зерен, хоча не сказав би що їх відсіювання дуже вплине на смак. Якщо сподобається, то по ціні\якість по акції дуже добре.
- Представник п***
Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Рекомендую
- Денис Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Перепалена кава без жодного аромату
- Представник п***
Доброго дня! Нам дуже шкода, що кава Ambassador не залишила у вас позитивних вражень. Ми завжди прагнемо вдосконалювати нашу продукцію, щоб відповідати вашим очікуванням. Якщо обсмаження зерен не відповідає Вашим очікуванням, щодо профілю смаку кави, можливо, вам варто звернути увагу на м’якші або середньо обсмажені варіанти в нашому асортименті. У Ambassador представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо за вашу думку!
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000
Смачна кава, ціна та якість
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Мені подобається.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Проста
- Представник п***
Доброго дня! Дякуємо, що обрали каву Ambassador! Нам приємно, що вам сподобався її смак і аромат. Ми прагнемо вдосконалювати наші продукти, щоб ваші кавові перерви ставали ще приємнішими. Сподіваємося, що наступного разу зможемо отримати від вас 5 зірочок!
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000
Кава смачна, покупкою задоволений.
- Александр Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Неплохой за свою цену!
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дуже приємний смак, дякую за швидку доставку!
- Переваги:
- Запашна
Гармонійний
Не виражена
- Леонід Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
купую другий рік
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачно
- Переваги:
- Середня обсмажка
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Непогана кава, краща, ніж blue lable
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кайф
- Переваги:
- Смак і ціна
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Не виражена
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Кава не багата на смак.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Це просто жах , а не кава.
Багато зерен, які схожі на відходи.
Сама кава не якісна, зерна кришаться.
На каву не схоже.
Страшно пити.- Переваги:
- Недоліки:
- Замовила на Розетка
- Представник п***
Доброго дня! Нам дуже шкода, що кава Ambassador не залишила у вас позитивних вражень. Ми завжди прагнемо вдосконалювати нашу продукцію, щоб відповідати вашим очікуванням. Якщо смак та аромат кави не відповідають Вашим очікуванням, можливо, вам варто звернути увагу на м’якші або середньо обсмажені варіанти в нашому асортименті. У Ambassador представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо за вашу думку!
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Влаштовує і смак, і ціна
- Представник п***
- Василь З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачна кава.
- Айдер А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Смак кави саме це! Справжня якісна кава. Навіть не відкриваючи упаковку вже відчувається запах
- Переваги:
- Якісь, смак.
- Представник п***
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
зерна одного розміру і рівно засмажені, смачна кава
- Переваги:
- зерна одного розміру і рівно засмажені
- Лилия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дуууууже смачна кава
- Переваги:
- Запах, смак
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачно просто любитель кави
- Переваги:
- Ціна якість
- Представник п***
- Лілу К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дуже смачна кава, я в захваті!!!!!! Запах неймовірний!!!
- Переваги:
- Запах і смак
- Василь З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Смачна кава, мені сподобалась.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Не має.
- Представник п***
- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Кава смачна, супер
- Переваги:
- Швидко прийшло замовлення
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Отлично
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Купую таку каву не перший раз. Вона має насичений смак з кіслинкою без гіркоти. Гарно перемелюється. Аромат перемелених зерен розноситься по всій кухні
- Переваги:
- Ціна прийнятна, упаковка завжди була цілою неушкодженою
- Недоліки:
- Не знайшла
- Представник п***
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: Beans&Tips. Загальна вага: 500
Кава прострочена!Це суміш арабіки з робустою,хоча мене запевняли,що чиста арабікп.Зерна різної обжарки.
- Николай В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Гарна кава
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000
Все супер,продавець порядний
- Алла И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Зерно мелкое, разной категории, обжарка от светлой до темной, неоднородное, вкус посредственный. Цена могла быть и ниже
- Переваги:
- Недоліки:
- Указала
- Представник п***
Доброго дня! Нам прикро, що кава Ambassador не виправдала ваших очікувань. Ми прагнемо створювати якісні продукти для різних смакових вподобань. У Ambassador представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачна кава.
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000