- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: PS.tools
Прийшло швидко. Працює) Для чого ця комірка? Вона порожня
- Переваги:
- Дизайн, ергономічність
- Продавець PS.tools
Добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже важлива ваша оцінка!
Данна комірка є технологічним отвором, в ній нічого не має бути.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Прибыл в пункт выдачи без задержки, заявленная комплектация присутствует, проблем с оформлением на сайте небыло.
- Переваги:
- Гравер выдает параметры профессиональной машинки, но в три раза дешевле.
- Недоліки:
- Покажет время, на сколько китайцы не поскупились на смазку подшипников и сечение медного провода в обмотках двигателя...
- Продавець PS.tools
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Бажаємо успішного користування!
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: PS.tools
Користуюсь більше місяця. Гравер мене влаштовує, зручний у користуванні, для моїх потреб потужності вистачає. Швидкість обертів плавно регулюється, оберти не плавають. Сподобався зручний кейс, гнучка насадка-подовжувач, телескопічна штанга для підвішування граверу, наявність різних насадок, наявність заповненого гарантійного талону. Хотілось щоб було більше насадок у стартовому наборі. Не сподобалось, що зверху на кейсі немає ніякої інформації щодо приладу щоб можна було зрозуміти що саме в кейсі не відкриваючи його.
- Продавець PS.tools
Вітаємо, Тарасе! Дякуємо за покупку гравера і найвищу оцінку. Раді що ви знайшли час, аби поділитися відгуком з фото. Бажаємо успішного користування!
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: PS.tools
Получив гравер, дуже гарна машинка, заказ виповнений вчасно і якісно, дякую всім працівникам магазину, в службі доставки, на пункті видачі, в службі прийому заказів, а також всім працівникам Розетка.
- Переваги:
- Все працює добре
- Недоліки:
- Продавець PS.tools
Добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже важлива ваша оцінка!