Відгуки покупців про Захисне скло ArmorStandart Pro для ZTE Blade V40 Vita Black (ARM63120)
- Павел З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Норм.
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороше скло, повітря пропадає при користуванні
- Переваги:
- Захищає екран, забирає повітря
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
екран розбився
- Недоліки:
- не допоміг
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Для ZTE blade vita v40 взагалі не підходить. Не рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart
- Артём Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Свою функцию выполнил на все 5! дважды спас дисплей.
- Переваги:
- Функцию выполнил
- Недоліки:
- не нашел
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Даниил Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
робилося
- Переваги:
- Швидко відправили
- Недоліки:
- Упало з невеликої висоти та робилося
- Олена
Є таке свойство захисних стекл - битись якщо падають з висоти, головне що екран цілий
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все добре,підійшло, дякую,рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Леонид П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класс подходит чудово
- Переваги:
- Все прекрасно
- Недоліки:
- Фасон то шо нада
Представник постачальникаДоброго дня, Леонід! Для можливості вам допомогти, прохання вказати модель Вашого смартфона, дякуємо. З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій С***
так это ж не для вашего телефона
- Юлія У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже якісне. Раджу
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Скло гарне, підійшло ловко.
- Переваги:
- Все ок
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якість товару на високому рівні, також порадував комплект до нього. Наразі це найкраще скло, яке мені доводилось купляти
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда Armorstandart.
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Подошло стекло.Все ок.
Представник постачальникаДоброго дня, Яна! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.